Σεξουαλική επαφή, συγχώνευση της αύρας και καρμικές ανταλλαγές

Αποτέλεσμα εικόνας για Σεξουαλική επαφή, συγχώνευση της αύρας και καρμικές ανταλλαγές

Στη σεξουαλική επαφή οι καρμικές επιρροές περνούν αμέσως από το ένα άτομο στο άλλο. Η επαφή είναι σαν την συγχώνευση δυο ηλεκτρικών συστημάτων και μέσω αυτής της συγχώνευσης ο ένας απορροφά οτιδήποτε βρίσκεται στην αύρα του άλλου. Αν ένα άτομο έχει πολύ μολυσμένο κάρμα, που σημαίνει ότι έχει κάνει ή σκεφτεί πολύ άσχημα πράγματα, αυτές οι καρμικές επιρροές στην αύρα του περνούν στην αύρα του άλλου ατόμου και το άλλο άτομο μοιράζεται τα αποτελέσματα του κακού κάρμα του. Αν καρμικά είναι πολύ φορτωμένο και έχει πολλά χρέη να πληρώσει, αυτός που κάνει σεξ μαζί του κληρονομεί αυτά τα χρέη και πρέπει επίσης να τα πληρώσει. Αυτά τα χρέη πληρώνονται υλικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, με αποτυχίες και επιτυχίες· δεν υπάρχει διαφυγή.

 

Ένα δεύτερο φαινόμενο που συμβαίνει με τη συγχώνευση της αύρας μέσω σεξ είναι ότι οι ασθένειες που δημιουργούνται στο νοητικό και στο αστρικό σώμα ενός άνδρα εισχωρούν αμέσως στο αστρικό και στο νοητικό σώμα της γυναίκας, πηγαίνουν στο αιθερικό της σώμα και ύστερα εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα. Παρόλο που μπορεί να μην απορροφήσει ασθένειες άμεσα από το σώμα του άνδρα, απορροφά το 90-100 τοις εκατό των αστρικών ή νοητικών μικροβίων του, τα οποία τελικώς προκαλούν προβλήματα στο δικό της υλικό σώμα. Η αύρα μιας πόρνης μολύνεται και ραγίζει επειδή απορροφά σκουπίδια από την αύρα τόσων πολλών ανδρών. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να προσέχουμε με ποιους έχουμε επαφές.

Ένας τρίτος κίνδυνος τον οποίον πρέπει να προσέχουμε στη σεξουαλική επαφήείναι ότι αν υπάρχει κάποια εμμονή, ή κατάληψη, στην αύρα του συντρόφου σας, το σεξ τη μεταβιβάζει άμεσα στη δική σας αύρα. Αν μέσω της επαφής παίρνετε την εμμονή ενός άλλου ατόμου, ο νους σας αρχίζει να λειτουργεί δυαδικά· η κατεύθυνσή σας μπερδεύεται, δεν ξέρετε τι να κάνετε, διασπάστε και η συγκέντρωσή σας αδυνατίζει επειδή τώρα υπάρχει κάτι στην αύρα σας που μεταφέρθηκε από την αύρα του συντρόφου σας. Έτσι η αύρα σας γίνεται άρρωστη, παραμορφωμένη.

Αν και η γυναίκα μπορεί να μην συλλάβει φυσικό παιδί με την επαφή, ο άνδρας πετάει όλα όσα έχει στο αιθερικό του σώμα στο αιθερικό σώμα της γυναίκας και λαμβάνει χώρα μια αιθερική σύλληψη. Μια όμορφη γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με έναν αλήτη και να πει, “Ευχαριστώ Θεέ μου, δεν έμεινα έγκυος!” Όμως είναι έγκυος – αιθερικά.

Στην αιθερική σύλληψη δεν υπάρχει ψυχή. Υπάρχουν δυο αιθερικά σώματα που ενώνονται και δημιουργούν μια μορφή, ένα αιθερικό στοιχειακό.

Πως μπορείτε να ξέρετε αν υπάρχει κάποια κατάληψη στην αύρα του άλλου;Μπορείτε να το ανακαλύψετε αν παρατηρήσετε ότι συχνά αλλάζει τη διάθεσή του και την κατεύθυνσή του και αν έχει πολλά “πρόσωπα”. Για παράδειγμα, ξαφνικά αποφασίζει να πάει κάπου και ύστερα από λίγο αλλάζει απόφαση. Μερικές φορές είναι πολύ ευτυχισμένος, άλλες φορές πολύ μοναχικός. Κάτι δεν πάει καλά στην αύρα του. Μην αγγίζετε κανένα άτομο που έχει σημάδια εμμονής ή κατάληψης επειδή αυτή η κατειλημμένη αύρα θα καταλάβει κι εσάς.

Αν το σεξουαλικό κέντρο ενός ατόμου είναι κατειλημμένο και ο σύντροφός του κάνει σεξ μαζί του, μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται μια άλλη γυναίκα και να πειράζει εκείνη με την οποία βρίσκεται, λέγοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος μαζί της. Επίσης αν ένα άτομο διεγείρει τα όργανά του για να ικανοποιηθεί, κάτι αφύσικο υπάρχει στην αύρα του. Αν η οντότητα που έχει κάνει κατάληψη σε έναν άνδρα εισχωρήσει στη γυναίκα, τότε αυτή γίνεται σαν τον άνδρα (ή το αντίστροφο). Αν όμως αυτή η οντότητα δεν καταλάβει τη γυναίκα, τότε ο άνδρας γίνεται ψυχρός απέναντί της και αυτή ψυχρή απέναντί του.

Όταν η αύρα μιας γυναίκας καταλαμβάνεται από την οντότητα στην αύρα ενός άνδρα, η κατάληψη αυτή είτε εμποδίζει την ενεργειακή ροή είτε ανοίγει την ενεργειακή ροή στα όργανα με τα οποία συνδέεται. Αν συνδέεται με τα σεξουαλικά όργανα, η γυναίκα τελικώς θα έχει προβλήματα και ασθένειες εκεί και μπορεί να χρειαστεί εγχείρηση.

Τα μικρόβια ποτέ δεν εισχωρούν στα όργανα αν η ενεργειακή ροή είναι καθαρή. Αν η ενεργειακή ροή εμποδίζεται εξαιτίας κατάληψης, το αποτέλεσμα είναι καταστολή, έλλειψη κυκλοφορίας της ενέργειας ή συμφόρηση. Η συμφόρηση δημιουργεί όγκους. Η καταστολή της ενέργειας ή η έλλειψη κυκλοφορίας της κάνει τα κύτταρα να αναζητούν ενέργεια και έτσι μεγαλώνουν και αυξάνονται.

Η κατάληψη είναι ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος και εξαπλώνεται ιδιαίτερα μέσα από τις πόρνες. Η πορνεία πρέπει να απαγορευθεί. Οι άνδρες που πηγαίνουν σε πόρνες πρέπει να τιμωρούνται όπως επίσης και οι πόρνες. Οι γυναίκες που επιδίδονται στην πορνεία πρέπει να πληροφορηθούν τους εξαιρετικούς κινδύνους που υπάρχουν για τις ίδιες, για το μέλλον τους και για την κοινωνία.

Αν ένας άνδρας δεν είναι καθαρός σωματικά, συναισθηματικά ή νοητικά και μια γυναίκα κάνει σεξ μαζί του, μπορεί να απορροφήσει αυτή τη μόλυνση και να μολύνει τη δική της αύρα. Αν ο άνδρας αυτός έχει κάποια σύνδεση με κάτι σκοτεινό μέσω κακών πράξεων ή σκέψεων, τότε γίνεται μια γέφυρα για αρνητικές αστρικές, νοητικές ή αιθερικές οντότητες, οι οποίες περνούν από αυτόν στην γυναίκα. Η γυναίκα πρέπει να είναι υπερβολικά εκλεκτική, επειδή σαν μαγνήτης έλκει στην αύρα της καθετί που υπάρχει στον άνδρα. Η αύρα των ανδρών δεν είναι μαγνητική ή απορροφητική όπως των γυναικών. Η ενέργεια του άνδρα είναι προβολική, ενώ της γυναίκας είναι δεκτική, έτσι οι κίνδυνοι από τη συγχώνευση της αύρας είναι μεγαλύτεροι για τις γυναίκες απ’ ότι για τους άνδρες.

Οι οντότητες που κάνουν κατάληψη μένουν περισσότερο στην αύρα μιας γυναίκας απ’ ό,τι στην αύρα ενός άνδρα. Μια οντότητα μπορεί να εισέλθει στην αύρα ενός άνδρα και να βλάψει το αιθερικό, το συναισθηματικό και το νοητικό του σώμα, και ύστερα να εξαφανιστεί. Δεν μένει για πολύ, εκτός και ο άνδρας είναι αληθινά διαταραγμένος ή μολυσμένος στο νευρικό του σύστημα, στον εγκέφαλο ή στους πνεύμονες. Αν δεν υπάρχει μόλυνση, η οντότητα βλάπτει και καταστρέφει και ύστερα φεύγει.

Από την άλλη, όταν μια γυναίκα απορροφά μια οντότητα από την αύρα ενός άνδρα στη διάρκεια της επαφής, η οντότητα αυτή θα μείνει με τη γυναίκα για μεγάλο διάστημα, από τρία έως επτά χρόνια, ανάλογα με το πως την θρέφει. Για παράδειγμα, αν είχε σεξουαλική επαφή με έναν αλήτη και μια οντότητα από αυτόν εισήλθε στην αύρα της, αυτή η οντότητα μπορεί να προσκολληθεί στο σεξουαλικό της κέντρο και να την κάνει να θέλει σεξ συνεχώς για να την θρέψει, χωρίς η ίδια να γνωρίζει την ύπαρξη της οντότητας. Επίσης όσο η γυναίκα φαντάζεται τον άνδρα από τον οποίον πήρε την οντότητα, αυτή η οντότητα θρέφεται και από την αύρα του άνδρα.

Όταν μια γυναίκα κάνει σεξ, δομεί έναν μαγνητικό δεσμό με έναν άνδρα για καλό ή για κακό. Αν ο άνδρας έχει κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις, συνδέει και τη γυναίκα μ’ αυτές.

Και οι γυναίκες επίσης μπορεί να έχουν κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις και να μεταβιβάζουν αυτόν τον δεσμό στους άνδρες μέσω του σεξ. Για παράδειγμα, μια γυναίκα είναι μπλεγμένη με μαύρη μαγεία και εργάζεται για κάποιες σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες δεν την έχουν καταλάβει μεν αλλά την χρησιμοποιούν· τότε ο άνδρας με τον οποίον θα κάνει σεξ θα συνδεθεί με αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν θα τον χρησιμοποιήσουν, αλλά θα προσπαθήσουν να τον καταλάβουν και να τον καταστρέψουν.

Ένας τέταρτος κίνδυνος από τη συγχώνευση της αύρας μέσω του σεξ είναι η εξομοίωση των κέντρων. Κάθε άτομο έχει επτά κύρια ενεργειακά κέντρα τα οποία δέχονται, αφομοιώνουν και διανέμουν ενέργειες και δυνάμεις μέσω του ατόμου σε όλα τα επίπεδα. Αν ένα άτομο είναι πνευματικά εξελιγμένο με όλα τα κέντρα του να λειτουργούν ομαλά και το άλλο άτομο είναι στην πραγματικότητα κατώτερου επιπέδου, τότε υπάρχει κίνδυνος τα κέντρα του κατώτερου ατόμου να αντλήσουν ενέργεια από τα κέντρα του εξελιγμένου ατόμου, εξομοιώνοντας τα κέντρα και των δύο. είναι σαν να ανακατεύεται ζεστό και κρύο νερό: γίνεται χλιαρό.

Αν μια γυναίκα έχει στα κέντρα της ενέργεια που ισούται με το 100 τοις εκατό και ο σύζυγος της έχει τα δικά του να λειτουργούν μόνο με δέκα τοις εκατό, και τα δυο άτομα θα εξομοιωθούν στο πενήντα τοις εκατό των κέντρων τους. Τα κέντρα της γυναίκας μειώνονται στο πενήντα τοις εκατό και του άνδρα ανεβαίνουν στο πενήντα τοις εκατό. Αλλά το “καρμπιρατέρ” του άνδρα θα πλημμυρίσει και θα είναι ανίκανος να χειριστεί την πλεονάζουσα ενέργεια. Τότε εμφανίζει κάθε είδους παραμόρφωσης, θυμαπάτης κα πλάνης. Ειδικά θα αυξηθεί η ματαιοδοξία του, επειδή τα κέντρα του θα γίνουν υπερδραστήρια.

Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνδρα που είναι κατώτερου επιπέδου αλλά έχει καλές δυνατότητες, πρέπει να προχωρήσει με προσοχή. Για ένα ή δυο χρόνια θα πρέπει μόνο να συζητάνε και να προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδό του. Όταν ο άνδρας φθάσει σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο, κοντά στο δικό της, τότε μπορούν με ασφάλεια να αρχίσουν μια πιο στενή σχέση.

sxετικά κείμενα:

Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία


source

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

6 σκέψεις σχετικά με το “Σεξουαλική επαφή, συγχώνευση της αύρας και καρμικές ανταλλαγές

 1. Σεξ, υπευθυνότητα και επιλεκτικότητα (κατά το «Σεξ, ναρκωτικά και ροκ εν ρολ»).

  Κάθε φορά που δυο άνθρωποι έρχονται σε σεξουαλική επαφή, οι ενέργειές τους συγχωνεύονται και οι αύρες τους αναμειγνύονται. Αυτές οι συγχωνεύσεις δημιουργούν μαγνητικούς δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και αφήνουν αποτυπώματα, ασχέτως αν πρόκειται για μια πολύχρονη σχέση ή για επαφή της μιας βραδιάς.

  Για τη γυναίκα οι κίνδυνοι από τη συγχώνευση της αύρας είναι πολύ μεγαλύτεροι, γιατί εκ φύσεως η αύρα της είναι πολύ απορροφητική. Κάναμε λόγο για τη γραμμή του τόξου και τη δεύτερη γραμμή του τόξου που διαθέτει μόνο η γυναίκα και τις «τρύπες» που δημιουργούνται σε αυτές, όταν οι σεξουαλικές επαφές δεν γίνονται με σύνεση και υπευθυνότητα.

  Φυσικά η σύνεση και η υπευθυνότητα θα πρέπει να αποτελούν και γνώρισμα του άνδρα, γιατί όπως θα δούμε πιο αναλυτικά στο παρόν κείμενο, η σεξουαλική ένωση είναι πολύ περισσότερα πράγματα από ευχαρίστηση ή εκτόνωση και μια μη σωστή διαχείριση του σεξ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, τόσο στους άνδρες και όσο και στις γυναίκες.

  O Osho στο βιβλίο του “From Sex to Superconscious” γράφει:

  «Η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας έχει πολύ μεγάλη σημασία: το εγώ εξατμίζεται σε αυτή την αφομοίωση των δυο ανθρώπων. Ένα άτομο που πραγματικά καταλαβαίνει την ουσία αυτής της ενότητας, αυτής της λαχτάρας για αγάπη και μοναδικότητα, μπορεί επίσης να κατανοήσει και το νόημα μιας άλλου είδους ενότητας – ένας γιόγκι ενώνεται, ένας ασκητής ενώνεται, ένας άγιος ενώνεται, ένας διαλογιζόμενος ενώνεται. Ένας άνθρωπος ενώνεται επίσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής: η ταυτότητά του συγχωνεύεται με την ταυτότητα του άλλου ανθρώπου. Και γίνονται ένα.»

  Η σεξουαλικότητα συνδέεται με την πνευματικότητα. Κατά πόσο όμως το σεξ που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι προάγει την ενότητα και την ποιοτική συγχώνευση την οποία περιγράφει ο Όsho;

  Κάθε φορά που έχουμε μια σεξουαλική επαφή, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι επιθυμίες του άλλου ανθρώπου μένουν ως αποτυπώματα στην αύρα μας. Αυτό είναι πολύ καλό όταν ο άλλος είναι ένας θετικός, αξιαγάπητος, αισιόδοξος και φωτεινός άνθρωπος. Η ενέργεια που απορροφούμε είναι ευεργετική. Αν όμως πρόκειται για έναν αρνητικό, απαισιόδοξο, ανισόρροπο ή καταθλιπτικό άνθρωπο; Μπορεί κανείς να φανταστεί τι απορροφά η γραμμή του τόξου μας και η αύρα μας.

  Ακόμα, όταν ο άλλος άνθρωπος έχει πολλές παράλληλες σεξουαλικές επαφές το θέμα γίνεται πιο πολύπλοκο, καθώς φέρει εκτός από τη δική του, όλες τις ενέργειες από τους ανθρώπους αυτούς.

  Πολύ επιβαρυντικό είναι επίσης, όταν το σεξ γίνεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, γιατί τότε η αύρα, το φυσικό προστατευτικό πεδίο μας, είναι εντελώς αποδυναμωμένη. Επομένως, εκείνη την ώρα είμαστε ευάλωτοι σε κάθε αρνητική ενέργεια και σκεπτομορφή. Τόσο τα ναρκωτικά (συμπεριλαμβανομένου και των νόμιμων φαρμακευτικών) όσο και το αλκοόλ διευρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο πολύ γρήγορα. Όταν καταναλώνουμε κάτι που μας «ανεβάζει», η ενέργεια της ψυχής μας στην κυριολεξία βγαίνει έξω από το σώμα μας. Έτσι η αύρα, που είναι η προστασία μας, επεκτείνεται ταχύτατα, προσπαθώντας να περιλάβει την ενέργειά μας. Έτσι όμως δημιουργούνται τρύπες και σχισμές στην αύρα, από τις οποίες οι αρνητικές ενέργειες και οι σκεπτομορφές μπορούν να διεισδύσουν μέσα. Ακόμα πιο επώδυνη περίπτωση είναι αν γίνει κατάληψη του σώματος από κάποια αρνητική αστρική οντότητα.
  Αλήθεια… δεν γνωρίζω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι το αλκοόλ ονομάζεται και “spirits” στα αγγλικά. Και σε μας… οινο-πνευμα.

  Μια απεικόνιση της αύρας σε δυο φάσεις.
  δεξιά με σχισμές και τρύπες.

  Παραθέτω εδώ κάποια αποσπάσματα του Tarkom Saraydarian από το βιβλίο του «Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία»:

  «Στη σεξουαλική επαφή οι καρμικές επιρροές περνούν αμέσως από το ένα άτομο στο άλλο. Η επαφή είναι σαν την συγχώνευση δυο ηλεκτρικών συστημάτων και μέσω αυτής της συγχώνευσης ο ένας απορροφά οτιδήποτε βρίσκεται στην αύρα του άλλου. Αν ένα άτομο έχει πολύ μολυσμένο κάρμα, που σημαίνει ότι έχει κάνει ή σκεφτεί πολύ άσχημα πράγματα, αυτές οι καρμικές επιρροές στην αύρα του περνούν στην αύρα του άλλου ατόμου και το άλλο άτομο μοιράζεται τα αποτελέσματα του κακού κάρμα του. Αν καρμικά είναι πολύ φορτωμένο και έχει πολλά χρέη να πληρώσει, αυτός που κάνει σεξ μαζί του κληρονομεί αυτά τα χρέη και πρέπει επίσης να τα πληρώσει. Αυτά τα χρέη πληρώνονται υλικά, συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά, με αποτυχίες και επιτυχίες· δεν υπάρχει διαφυγή.

  Ένα δεύτερο φαινόμενο που συμβαίνει με τη συγχώνευση της αύρας μέσω σεξ είναι ότι οι ασθένειες που δημιουργούνται στο νοητικό και στο αστρικό σώμα ενός άνδρα εισχωρούν αμέσως στο αστρικό και στο νοητικό σώμα της γυναίκας, πηγαίνουν στο αιθερικό της σώμα και ύστερα εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα. Παρόλο που μπορεί να μην απορροφήσει ασθένειες άμεσα από το σώμα του άνδρα, απορροφά το 90-100 τοις εκατό των αστρικών ή νοητικών μικροβίων του, τα οποία τελικώς προκαλούν προβλήματα στο δικό της υλικό σώμα. Η αύρα μιας πόρνης μολύνεται και ραγίζει επειδή απορροφά σκουπίδια από την αύρα τόσων πολλών ανδρών. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να προσέχουμε με ποιους έχουμε επαφές.

  Ένας τρίτος κίνδυνος τον οποίον πρέπει να προσέχουμε στη σεξουαλική επαφή είναι ότι αν υπάρχει κάποια εμμονή, ή κατάληψη, στην αύρα του συντρόφου σας, το σεξ τη μεταβιβάζει άμεσα στη δική σας αύρα. Αν μέσω της επαφής παίρνετε την εμμονή ενός άλλου ατόμου, ο νους σας αρχίζει να λειτουργεί δυαδικά· η κατεύθυνσή σας μπερδεύεται, δεν ξέρετε τι να κάνετε, διασπάστε και η συγκέντρωσή σας αδυνατίζει επειδή τώρα υπάρχει κάτι στην αύρα σας που μεταφέρθηκε από την αύρα του συντρόφου σας. Έτσι η αύρα σας γίνεται άρρωστη, παραμορφωμένη.

  Αν και η γυναίκα μπορεί να μην συλλάβει φυσικό παιδί με την επαφή, ο άνδρας πετάει όλα όσα έχει στο αιθερικό του σώμα στο αιθερικό σώμα της γυναίκας και λαμβάνει χώρα μια αιθερική σύλληψη. Μια όμορφη γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με έναν αλήτη και να πει, “Ευχαριστώ Θεέ μου, δεν έμεινα έγκυος!” Όμως είναι έγκυος – αιθερικά.

  Στην αιθερική σύλληψη δεν υπάρχει ψυχή. Υπάρχουν δυο αιθερικά σώματα που ενώνονται και δημιουργούν μια μορφή, ένα αιθερικό στοιχειακό.

  (…)

  Αν ένας άνδρας δεν είναι καθαρός σωματικά, συναισθηματικά ή νοητικά και μια γυναίκα κάνει σεξ μαζί του, μπορεί να απορροφήσει αυτή τη μόλυνση και να μολύνει τη δική της αύρα. Αν ο άνδρας αυτός έχει κάποια σύνδεση με κάτι σκοτεινό μέσω κακών πράξεων ή σκέψεων, τότε γίνεται μια γέφυρα για αρνητικές αστρικές, νοητικές ή αιθερικές οντότητες, οι οποίες περνούν από αυτόν στην γυναίκα. Η γυναίκα πρέπει να είναι υπερβολικά εκλεκτική, επειδή σαν μαγνήτης έλκει στην αύρα της καθετί που υπάρχει στον άνδρα. Η αύρα των ανδρών δεν είναι μαγνητική ή απορροφητική όπως των γυναικών. Η ενέργεια του άνδρα είναι προβολική, ενώ της γυναίκας είναι δεκτική, έτσι οι κίνδυνοι από τη συγχώνευση της αύρας είναι μεγαλύτεροι για τις γυναίκες απ’ ότι για τους άνδρες.

  Οι οντότητες που κάνουν κατάληψη μένουν περισσότερο στην αύρα μιας γυναίκας απ’ ό,τι στην αύρα ενός άνδρα. Μια οντότητα μπορεί να εισέλθει στην αύρα ενός άνδρα και να βλάψει το αιθερικό, το συναισθηματικό και το νοητικό του σώμα, και ύστερα να εξαφανιστεί. Δεν μένει για πολύ, εκτός και ο άνδρας είναι αληθινά διαταραγμένος ή μολυσμένος στο νευρικό του σύστημα, στον εγκέφαλο ή στους πνεύμονες. Αν δεν υπάρχει μόλυνση, η οντότητα βλάπτει και καταστρέφει και ύστερα φεύγει.

  Από την άλλη, όταν μια γυναίκα απορροφά μια οντότητα από την αύρα ενός άνδρα στη διάρκεια της επαφής, η οντότητα αυτή θα μείνει με τη γυναίκα για μεγάλο διάστημα, από τρία έως επτά χρόνια, ανάλογα με το πως την θρέφει. Για παράδειγμα, αν είχε σεξουαλική επαφή με έναν αλήτη και μια οντότητα από αυτόν εισήλθε στην αύρα της, αυτή η οντότητα μπορεί να προσκολληθεί στο σεξουαλικό της κέντρο και να την κάνει να θέλει σεξ συνεχώς για να την θρέψει, χωρίς η ίδια να γνωρίζει την ύπαρξη της οντότητας. Επίσης όσο η γυναίκα φαντάζεται τον άνδρα από τον οποίον πήρε την οντότητα, αυτή η οντότητα θρέφεται και από την αύρα του άνδρα.

  Όταν μια γυναίκα κάνει σεξ, δομεί έναν μαγνητικό δεσμό με έναν άνδρα για καλό ή για κακό. Αν ο άνδρας έχει κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις, συνδέει και τη γυναίκα μ’ αυτές. Και οι γυναίκες επίσης μπορεί να έχουν κάποια σύνδεση με σκοτεινές δυνάμεις και να μεταβιβάζουν αυτόν τον δεσμό στους άνδρες μέσω του σεξ. Για παράδειγμα, μια γυναίκα είναι μπλεγμένη με μαύρη μαγεία και εργάζεται για κάποιες σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες δεν την έχουν καταλάβει μεν αλλά την χρησιμοποιούν· τότε ο άνδρας με τον οποίον θα κάνει σεξ θα συνδεθεί με αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν θα τον χρησιμοποιήσουν, αλλά θα προσπαθήσουν να τον καταλάβουν και να τον καταστρέψουν.

  Ένας τέταρτος κίνδυνος από τη συγχώνευση της αύρας μέσω του σεξ είναι η εξομοίωση των κέντρων. Κάθε άτομο έχει επτά κύρια ενεργειακά κέντρα τα οποία δέχονται, αφομοιώνουν και διανέμουν ενέργειες και δυνάμεις μέσω του ατόμου σε όλα τα επίπεδα. Αν ένα άτομο είναι πνευματικά εξελιγμένο με όλα τα κέντρα του να λειτουργούν ομαλά και το άλλο άτομο είναι στην πραγματικότητα κατώτερου επιπέδου, τότε υπάρχει κίνδυνος τα κέντρα του κατώτερου ατόμου να αντλήσουν ενέργεια από τα κέντρα του εξελιγμένου ατόμου, εξομοιώνοντας τα κέντρα και των δύο. είναι σαν να ανακατεύεται ζεστό και κρύο νερό: γίνεται χλιαρό.

  Αν μια γυναίκα έχει στα κέντρα της ενέργεια που ισούται με το 100 τοις εκατό και ο σύζυγος της έχει τα δικά του να λειτουργούν μόνο με δέκα τοις εκατό, και τα δυο άτομα θα εξομοιωθούν στο πενήντα τοις εκατό των κέντρων τους. Τα κέντρα της γυναίκας μειώνονται στο πενήντα τοις εκατό και του άνδρα ανεβαίνουν στο πενήντα τοις εκατό. Αλλά το “καρμπιρατέρ” του άνδρα θα πλημμυρίσει και θα είναι ανίκανος να χειριστεί την πλεονάζουσα ενέργεια. Τότε εμφανίζει κάθε είδους παραμόρφωσης, θυμαπάτης κα πλάνης. Ειδικά θα αυξηθεί η ματαιοδοξία του, επειδή τα κέντρα του θα γίνουν υπερδραστήρια.

  Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνδρα που είναι κατώτερου επιπέδου αλλά έχει καλές δυνατότητες, πρέπει να προχωρήσει με προσοχή. Για ένα ή δυο χρόνια θα πρέπει μόνο να συζητάνε και να προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδό του. Όταν ο άνδρας φθάσει σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο, κοντά στο δικό της, τότε μπορούν με ασφάλεια να αρχίσουν μια πιο στενή σχέση.»

  Όταν η σεξουαλική ένωση γίνεται με έναν άνθρωπο με το ίδιο επίπεδο ανάπτυξης με το δικό μας, τα σώματα και των δυο μας φορτίζονται σαν μια μπαταρία. Η συγχώνευση με χαμηλότερης ενεργειακής φόρτισης άνθρωπο, κατεβάζει τη δική μας φόρτιση. Θα λέγαμε ότι είναι επιβλαβής.

  Όταν η ένωση περιλαμβάνει και ανταλλαγή σωματικών υγρών, υπάρχει και σύνδεση των ελίκων του DNA μας. Σαφώς λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τα αποτυπώματα των καρμικών επιρροών του άλλου, με τα οποία «δενόμαστε», εφόσον το DNA μας περιέχει όλες τις πληροφορίες. Λαμβάνοντας και απορροφώντας τα σωματικά υγρά, γεμίζουμε το δικό μας DNA με ολόκληρο το προσχέδιο του DNA του άλλου ανθρώπου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

  Να προσθέσουμε επίσης ότι κάθε φορά που κάνουμε σεξ, δημιουργούμε έναν ενεργειακό δεσμό/χορδή (energy cord) με τον άλλο άνθρωπο. Αυτές οι χορδές μας δένουν σαν σχοινιά με τον άλλο άνθρωπο και παραμένουν ακόμα και μετά την απομάκρυνσή μας, ακόμα και όταν χωρίσουμε. Αυτά τα σχοινιά, που μοιάζουν περισσότερο με σωλήνες, εκτείνονται από τσάκρα σε τσάκρα και δημιουργούν διάφορες δυσλειτουργίες, διότι ο ένας άνθρωπος έχει πρόσβαση στο ενεργειακό πεδίο του άλλου ανθρώπου και πολλές φορές – ασυνείδητα – ο ένας αντλεί ενέργεια από τον άλλο, αφήνοντάς τον κουρασμένο και αποστραγγισμένο. Συχνά παρατηρείται επίσης, ότι λόγω αυτών των ενεργειακών σχοινιών, είναι δύσκολο να προχωρήσουμε σε μια νέα σχέση και παραμένουμε προσκολλημένοι/ες σε μια σχέση του παρελθόντος. (Υπάρχει βέβαια πρακτική για το κόψιμο των ενεργειακών σχοινιών. Θα αναφερθώ σε επόμενη ανάρτηση)

  Ενεργειακά σχοινιά

  Τρισδιάστατη απεικόνιση της δομής ενός τμήματος DNA

  Όσο για το «σεξ της μιας βραδιάς», μόνο της μιας βραδιάς δεν είναι. Κάθε σεξουαλική επαφή αφήνει θραύσματα ψυχής και στους δυο ανθρώπους. Η ισχυρή ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ τους αφήνει αποτυπώματα στο πνεύμα, την ψυχή, το νου και το αίμα και των δυο και διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Οι παράλληλες σεξουαλικές επαφές με πολλούς ανθρώπους εμπλέκουν τις ενέργειες όλων αυτών των ανθρώπων στην αύρα μας (όπως και τις ενέργειες όλων όσων έχουν κάνει σεξ μαζί). Το αποτέλεσμα είναι να βιώνουμε νοητική σύγχυση, απογοήτευση, ταραχή και κατάθλιψη.

  Παραθέτω εδώ άλλο ένα απόσπασμα του Tarkom Saraydarian:

  «Θυμάμαι κάποιον που ήρθε στον Δάσκαλό μου στο μοναστήρι και ζήτησε βοήθεια. «Το μυαλό μου δεν είναι καλά,» είπε. «Έχω γίνει τεμπέλης, χωρίς συγκέντρωση, ξεχνάω συνέχεια και είμαι ευερέθιστος. Έχω πολλά προβλήματα.» Ο Δάσκαλος τον κοίταξε μέσα στα μάτια και ρώτησε: «Πόσες γυναίκες αγαπάς;» «Τρεις,» απάντησε εκείνος. «Πρέπει να μείνεις στο μοναστήρι για έξι μήνες για να αποκαταστήσεις τον εγκέφαλό σου,» είπε ο Δάσκαλος.

  Ο άνδρας έμεινε στο μοναστήρι αφού τακτοποίησε την οικογένειά του. Παρακολούθησε μαθήματα και συμμετείχε σε ιερούς χορούς, αθλήματα και εργασίες. Ο Δάσκαλος δεν τον άφηνε να ξεκουραστεί ούτε λεπτό, από τις 5 το πρωϊ ως τις 10 το βράδυ. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Έγινε ένας νέος άνθρωπος.

  Θυμάμαι τον Δάσκαλο να του λέει: «Η υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα διαταράσσει το ρυθμό και την αρμονία των ψυχικών σου ατόμων και αντί να σκέφτεσαι, έχεις παραισθήσεις. Σου δημιουργεί ακόμα και οπτικές ψευδαισθήσεις. Το τμήμα του νου σου που καταγράφει τα γεγονότα αναμιγνύει τα γεγονότα του παρελθόντος και του παρόντος και βιώνεις ένα ψυχικό χάος. Αναπτύσσεις υποκρισία και τελικά μισείς τον εαυτό σου.»

  Το εξαιρετικό βιβλίο της Σοφίας Άντζακα «Δοσίληθο Πέος» προσφέρει πολλές πληροφορίες για τους άνδρες, πάνω σε αυτό το θέμα, αν και είναι γραμμένο σε μορφή νουβέλας. Με πολύ χαρά μοιράζομαι αυτό το βιβλίο μαζί σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

  Δοσίληθο Πέος (pdf)

  Ίσως είναι καιρός να διαχειριστούμε το θέμα του σεξ με πιο πολύ υπευθυνότητα, προσοχή και αυστηρή επιλεκτικότητα, δεν συμφωνείτε;
  Σίγουρα όλοι/ες μας από άγνοια ή παραπληροφόρηση κάναμε λάθη, επιβαρύνοντας τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Σκοπός αυτών των αναρτήσεων δεν είναι να προκαλέσουν το φόβο ή τις ενοχές. Ό,τι κι αν έλαβε χώρα στο παρελθόν, μπορεί να καθαρισθεί και να εξισορροπηθεί.

  Η επόμενη ανάρτηση θα αφορά αυτό το κομμάτι.

  Κοιτώντας προς το Κηρύκειο, όπου τα δυο φίδια συμπλέκονται,
  συμβολίζοντας τις αντίθετες δυνάμεις και τη δυαδικότητα,
  καθώς και τη διπλή έλικα του DNA.


  enarmonia

  Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

  Τράβα έναν αυνανισμό κάνει καλό. Όποιος πεί, δεν έχει αυνανιστεί, θα σου πεί ψέματα. Η, άντρας είναι ή γυναίκα, τον αυνανισμό της τον έχει χτυπήσει. Στα παλιά χρόνια άκουγες πολλά κουφά για τον αυνανισμό, ότι είναι ανθυγιεινός και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση και στειρότητα, αλλά η αλήθεια είναι πολύ μακριά από όλα αυτά. Ακόμα και αν δεν έχει αυνανισθεί κάποιος, του, τον έχει κάνει άλλος. Αντρας ή γυναίκα. Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες αυνανίζονται στη ζωή τους, με το 95% των ανδρών και το 72% των γυναικών να το παραδέχεται σύμφωνα με έρευνα. Αντίθετα με τα όσα πιστεύουν πολλοί, ο αυνανισμός δεν είναι μια πράξη που την κάνουν κυρίως τα άτομα που δεν έχουν κάποια ερωτική σχέση.

  Το 70% των ανδρών και το 40% όλων των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι είχαν αυνανιστεί τουλάχιστον μία φορά τον μήνα που προηγήθηκε της έρευνας. Ο αυνανισμός μπορεί να ενισχύσει την υγεία των ανδρών και των γυναικών, ακόμη και να τους βοηθήσει να αποδώσουν καλύτερα στην… κρεβατοκάμαρα. Δηλαδή είναι σαν ένα είδος προθέρμανσης, προπόνησης ενόψει ενός αγώνα. Δεν θα μπούμε σε ιατρικά θέματα για ενδορφίνες και άλλα τέτοια επιστημονικά θέματα γιατί δεν θα καταλαβαίνομαστε.

  Θα μείνουμε στα αποτελέσματα της έρυνας που λέει, οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυνανισμό, μειώνοντας την εμφάνιση κρυολογήματος ή ακόμα και την πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη.

  Επίσης, έρευνα έχει δείξει ότι η μείωση του καρκίνου του προστάτη συνδέεται με την συχνότητα εκσπερμάτισης.

  Ο αυνανισμός μπορεί να κάνει περισσότερα από το να ενισχύσει την υγεία σας, μπορεί επίσης να σας δώσει μια χείρα βοηθείας στην κρεβατοκάμαρα.

  Χαϊδεύοντας το πέος ή την κλειτορίδα σας μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα με το οποίο οι μύες της πυέλου συσπώνται ή συσφίγγουν. Αυτό είναι βασικά μια καλή προπόνηση για τους μυς στα γεννητικά σας όργανα.

  Ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου στο αίμα σας κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

  Επειδή οι επιστήμονες λένε ότι ο αυνανισμός οφελεί δεν σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να τον πάρουν για παντεσπάνι και να ξεθεώνονται απο το πρωί ως τη νύχτα για να χορτάσουν. Με μέτρο, χτύπα έναν αυνανισμό, κάνει καλό.


  apodytiriakiascy

  Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Ο λόγος που έλκεστε από κάποιον δεν είναι αυτός που νομίζετε

  Βλέπετε μια γυναίκα ή έναν άντρα να διασχίζει ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο και νιώθετε κάτι σαν μια δίνη από ανεξέλεγκτη ενέργεια να σας τραβάει προς αυτόν/ή. Συναντήσατε την “αδελφή ψυχή σας” και το νιώθετε στα σπλάχνα σας- όλα τα όργανα του σώματος και το μυαλό εκρήγνυνται με βέλη έρωτα φαινυλαιθυλαμίνης που τρυπούν το δέρμα σας. Νομίζετε πως αυτό το αίσθημα “αγάπης” είναι τόσο αληθινό και τόσο αγνό που τίποτα δε θα μπορούσε να του μοιάζει και ενώ είστε εν μέρει σωστοί, υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα για την ιστορία της ανθρώπινης έλξης.
  Σύμφωνα με την έρευνα του Γιουνγκ και άλλων ψυχολόγων, διαλέγετε ένα σύντροφο με βάση της σύνθετης εικόνας εκείνων που σας φρόντιζαν όταν ήσασταν μικροί. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι στους οποίους βασιζόσασταν για τα πάντα. Ήσασταν απόλυτα εξαρτημένοι από αυτούς και λόγω της ανθρώπινης αδυναμίας και αδιαφορίας , έκαναν λάθη στην ανατροφή σας. Ίσως ήταν απόμακροι, ελεγκτικοί, απογοητευτικοί ακόμα και σκληροί. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να ήταν αγαπητοί, ευγενικοί, υπομονετικοί και υποστηρικτικοί. Επίσης, ίσως έχετε βιώσει ένα συνδυασμό αυτών των χαρακτηριστικών από την γέννηση μέχρι την ηλικία τω τριών ή των πέντε ετών. Τότε ήταν όταν η έννοια του κόσμου και της αγάπης διαμορφώθηκαν.
  Η ρομαντική σπλαχνική έλξη που νιώθετε για ένα άλλο άτομο όταν είστε ενήλικοι είναι απλώς το υποσυνείδητο που επιθυμεί να θεραπεύσει τις πληγές οι οποίες προκλήθηκαν από αυτούς που είχαν αναλάβει την φροντίδα σας όταν ήσασταν παιδιά. Συνειδητά θέλουμε ευφορία και όλα τα πράγματα που έρχονται με την ιδέα της ρομαντικής αγάπης- σε αυτή την αγάπη που τόσο εύκολα πέφτουμε και τα αρχικά στάδια μιας σχέσης όταν την εξιδανικεύουμε, την φανταζόμαστε και την προσφέρουμε στους ρομαντικούς συντρόφους μας.

  Υποσυνείδητα ωστόσο, υπάρχουν βαθύτερες ανάγκες οι οποίες ουρλιάζουν για προσοχή και παίζουν σημαντικό ρόλο γι αυτό που αποκαλούμε “εικόνα ταιριάσματος” (imago match). Η εικόνα είναι το υποσυνείδητο μυαλό που συμπεριφέρεται σαν παιδί το οποίο ήταν παρόν στην αρχική διαμόρφωση.
  Το υποσυνείδητο μυαλό δρα λίγο περισσότερο με βάση τις επιθυμίες και τα συναισθήματα.Αγνοεί όλους τους λόγους. Θέλει αυτό που θέλει, πετώντας τα κοινωνικά πρότυπα, την ευγένεια, την συμπόνια και άλλες σημαντικές ανθρώπινες εξελίξεις της ανθρώπινης ψυχής στον αέρα. Ενεργεί σαν το ιστορικό ενός υπολογιστή που αποθηκεύει όλες τις αναμνήσεις σας, συμπεριλαμβανομένου και αυτών που συνέβησαν όταν ήσασταν τόσο μικροί, που δεν είναι γραμμένες στη συνειδητή μνήμη σας. Σίγουρες πεποιθήσεις που έχετε για τον εαυτό σας, οι οποίες δεν φαίνονται να βγάζουν νόημα, είναι συχνά σχηματισμένες στο υποσυνείδητο βασισμένες σε αυτές τις πρώιμες αναμνήσεις. Κάποιοι λένε πως είναι ακόμα και από προηγούμενες ζωές.

  ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΣΤΆΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΆΠΗΣ: ΤΟ ΧΗΜΙΚΌ ΠΕΊΡΑΜΑ

  Στα πρώτα στάδια της αγάπης, αρχίζουμε να νιώθουμε σαν το “χρυσό παιδί” της οικογένειας ακόμα και αν δεν μας συμπεριφέρονταν έτσι όταν ήμασταν μικροί. Η νορεπινεφρίμη, η ντοπαμίνη, φαινυλαιθυλαμίνη και άλλες νευροχημικές ουσίες μεταμορφώνουν το σώμα μας κυριολεκτικά σε ένα χημικό πείραμα, καθώς πλημμυριζόμαστε από ουσίες που κάνουν τις παλάμες μας να ιδρώνουν, πεταλούδες να εμφανίζονται στο στομάχι και την καρδιά μας να χτυπά δυνατά. Αυτή η ωραία αίσθηση που νιώθουμε στο πρώτο στάδιο της αγάπης είναι αναγκαία ώστε να είμαστε με κάποιον ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε τις βαθύτερες πληγές που κουβαλάμε και το υποσυνείδητο μυαλό μας ξέρει ακριβώς ποιος είναι αυτός.
  Όταν η αγάπη ξεκινά να γίνεται τετριμμένη και κουραστική, εισερχόμαστε συνήθως στη δεύτερη φάση της ρομαντικής αγάπης το οποίο είναι η “πάλη”. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε πως αυτό το στάδιο δεν προορίζεται να διαρκέσει. Αν είστε με κάποιον που σας υποτιμά, σας αγνοεί, παρακρατεί την αγάπη, δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας ή σας συμπεριφέρεται λιγότερο από υπέροχα, τότε υπάρχει ένα άλλο λεωφορείο που έρχεται στα επόμενα πέντε λεπτά. Είναι καιρός να προχωρήσετε. Για οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι το άτομο που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την θεραπεία που χρειάζεστε για να έχετε μια πλήρως λειτουργική, αληθινή αγάπη.
  Μπορεί να έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό να σας πληγώσει με τον ίδιο τρόπο που είχατε πληγωθεί ξανά ώστε να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι στην ανάγκη για θεραπεία, αλλά δε θα είναι ο αγωγός μέσω του οποίου τελικά θα γίνει η αλλαγή.
  Στο πρώτο στάδιο, η αγάπη είναι σαν ένα εναλλακτικό στάδιο συνείδησης – το πιο κοντινό πράγμα που ξέρουμε στην πνευματική ευδαιμονία- και είναι τέλειο!

  ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΣΤΆΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΆΠΗΣ: Η ΔΥΝΑΤΉ ΠΆΛΗ

  Στο δεύτερο στάδιο αγάπης, τα σημάδια είναι σχεδόν τόσο καθολικά όπως ήταν και στην αρχή. Όμως, αντί για την αίσθηση ενθουσιασμού και ευφορίας, νιώθετε περισσότερο ανεπιθύμητοι και χωρίς αγάπη, καθώς συνειδητά συνειδητοποιείτε πως ο σύντροφος σας δεν εκπληρώνει όλες τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Τελικά, θα μάθετε πώς να κάνετε αυτές τις ανάγκες να συναντηθούν με ένα πιο συμπονετικό τρόπο αλλά αυτό το στάδιο συχνά είναι κάπως έτσι:
  Αυτός ή αυτή δεν νιώθει να δέχεται αγάπη και ξεκινά να απομακρύνεται ή να γίνεται αποκλειστικός.
  Ο άλλος σύντροφος νιώθει εγκαταλελειμμένος και δρα υπερβολικά.
  Κάποιος κλαίει πολύ και κάποιος φωνάζει πολύ.
  Οι δικαιολογίες και οι κατηγορίες είναι ο βασικός κανόνας.
  Τείνουμε να βλέπουμε μόνο τα αρνητικά του συντρόφου μας και ξεχνάμε τα θετικά.
  Η ματαιότητα και η απελπισία παίρνουν την θέση της έξαρσης και της ευδαιμονίας.
  Κάθε κουμπί που έχουμε είναι σαν να πατιέται και να ενεργοποιείται (και υποτίθεται ότι έτσι πρέπει να συμβεί!)
  Υπάρχει έλλειψη αληθινής σύνδεσης.
  Μπορεί να υπάρξουν εκρηκτικές διαμάχες και μετά συμφιλίωση.
  Είναι πιθανό πως θα είναι σταθερά τα χαμηλού επιπέδου άγχους και πόνου και στους δύο συντρόφους καθώς επαναλαμβάνουν τα συναισθηματικά μοτίβα της παιδικής τους ηλικίας.
  Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως αυτό το στάδιο θα τελειώσει. Πολλές σχέσεις δεν το καταφέρνουν επειδή αποτυγχάνουν στο να καταλάβουν τη σημασία και την ανάγκη του. Εδώ οι Ανώτεροι Εαυτοί μας θα κάνουν ένα από τα δύο: θα χωρίσουν ή θα έχουν ένα διάλειμμα από την σχέση τους.

  ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΣΤΆΔΙΟ : ΑΛΗΘΙΝΉ ΑΓΆΠΗ

  Μόλις εξουθενωθούμε από τις μάχες μεταξύ του εσωτερικού πληγωμένου εαυτού μας που είναι σε επικοινωνία με τον εσωτερικό πληγωμένο εαυτό κάποιου άλλου, ίσως επιλέξουμε να τα παρατήσουμε. Ή ίσως επιλέξουμε να πάμε την σχέση μας σε ένα συνειδητό επίπεδο. Η συνειδητή αγάπη δεν είναι βασισμένη στην τρελή χημεία ή στους συνεχείς τσακωμούς. Δεν υπάρχει συναισθηματική εγκατάλειψη ή συνεχή πισωγυρίσματα στην προσπάθεια για συγχώρεση και μετάπειση όπου κάποιος άλλος μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε για να νιώσουμε αγαπητοί.
  Αντιθέτως, μαθαίνουμε να ωριμάζουμε. Βρίσκουμε καλύτερους τρόπους σο να εκφράσουμε τις ανάγκες μας, τις επιθυμίες και τα αισθήματα εγκατάλειψης, απόρριψης ή φόβου.
  Και οι δύο σύντροφοι ξεκινούν να δουν πως μπορούν να δημιουργήσουν συμπεριφορές και αποτελέσματα από τις δικές τους πράξεις στην σχέση. Γίνονται πιο ανοιχτοί στο να δώσουν αγάπη στο σύντροφο τους με τον τρόπο που την χρειάζεται , αντί να χρησιμοποιούν δύναμη, χειραγώγηση ή στέρηση. Ενδιαφέρονται πραγματικά στην υποστήριξη του άλλου αντί να νοιάζονται μόνο για τις δικές τους ανάγκες και στην συνέχεια μια σπουδαία αλλαγή συμβαίνει.
  Ξεκινάμε να ρίχνουμε τις άμυνες που έχουμε αναπτύξει ως τεχνική επιβίωσης από πληγωμένα παιδιά και αρχίζουμε να έχουμε αληθινή οικειότητα- φυσική, συναισθηματική, σεξουαλική και πνευματική.
  Ίσως νιώσουμε ζωντανοί και ολοκληρωμένοι αλλά οι ίδιες νευροχημικές ουσίες που ήταν παρόντες στα πρώτα στάδια της αγάπης θα αντικατασταθούν από μια χημική συνύπαρξη παρόμοια με αυτή που βιώνουν οι προχωρημένοι διαλογιστές ή την συμπονετική εμπειρία- όπως και οι Βουδιστές μοναχοί, ξεκινάμε να απαντάμε διαφορετικά στους “σφιγκτήρες και στα βέλη” της ζωής.
  Περισσότερη πλαστικότητα εξελίσσεται μέσα στον εγκέφαλο και ακόμα βιώνουμε μια ώθηση στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και χαλάρωση στο νευρικό. Δεν είμαστε συνεχώς σε κατάσταση “πάλεψε ή παράτα τα” και ακόμα και αν έχουμε προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε, αποδεχόμαστε πλήρως την υπευθυνότητα για όλα αυτά που μεταφέρονται στη ζωή μας- απελευθερώνοντας μας ώστε να αγαπήσουμε με τρόπο ανυψωτικό.

  awakengr


  Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΩ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟ SUBMIT ΜΕ ΠΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ. ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΤΕΣΣΕΡΑ.

  Eπισης, εαν σας πω οτι δεν εχω ορεξη να κανω τσατ με τον οποιονδηποτε για να μιλαμε για σεξ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ. Αν στελνετε μονο για να ξεκαυλωσετε ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ!

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΚΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
  ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ;

  Μου αρέσει!

 5. Η αδιαφορία είναι το νεκρό βάρος της ιστορίας. Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα. Είναι η μοιρολατρία. Είναι αυτό που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Είναι αυτό που διαταράσσει τα προγράμματα, που ανατρέπει τα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Είναι η κτηνώδης ύλη που πνίγει την ευφυΐα. Αυτό που συμβαίνει, το κακό που πέφτει πάνω σε όλους, συμβαίνει γιατί η μάζα των ανθρώπων απαρνείται τη βούλησή της, αφήνει να εκδίδονται νόμοι που μόνο η εξέγερση θα μπορέσει να καταργήσει, αφήνει να ανέβουν στην εξουσία άνθρωποι που μόνο μια ανταρσία θα μπορέσει να ανατρέψει. Κάποιοι κλαψουρίζουν αξιοθρήνητα, άλλοι βλαστημάνε χυδαία, αλλά κανείς ή λίγοι αναρωτιούνται: αν είχα κάνει κι εγώ το χρέος μου, αν είχα προσπαθήσει να επιβάλλω τη βούλησή μου, θα συνέβαινε αυτό που συνέβη;
  Μισώ τους αδιάφορους και γι’’ αυτό: γιατί με ενοχλεί το κλαψούρισμά τους, κλαψούρισμα αιωνίων αθώων. Ζητώ να μου δώσει λογαριασμό ο καθένας απ’’ αυτούς με ποιον τρόπο έφερε σε πέρας το καθήκον που του έθεσε και του θέτει καθημερινά η ζωή, γι’’ αυτό που έκανε και ειδικά γι’’ αυτό που δεν έκανε. Και νιώθω ότι μπορώ να είμαι αδυσώπητος, ότι δεν μπορώ να χαλαλίσω τον οίκτο μου, ότι δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί τους τα δάκρυά μου.


  • Αντόνιο Γκράμσι (via skatamefraouless)

  Μου αρέσει!

 6. Διαγωνισμοι Mega Euronics

  Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα Toyotomi inverter

  Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα

  Συμμετοχη στο διαγωνισμο μεχρι και 11/07/2017

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.