ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ: H παρούσα ιστοσελίδα δεν είναι Blog κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αλλά αμιγώς ενημερωτικού

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το αναγνωστικό μας κοινό, είτε προέρχεται από περιοχές του δήμου Ναυπακτίας, είτε κι εκτός αυτού, αλλά και τους μακρινούς μας εκτός Ελλάδος φίλους και να σας ενημερώσουμε, ότι:

Η παρούσα ιστοσελίδα, είναι και θα παραμείνει ως ένα site ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.  Κι αυτό το λέμε επειδή κάποιοι αναγνώστες επικοινώνησαν μαζί μας και ζήτησαν να διαφημισθούν οι επιχειρήσεις τους.

Εμείς ήρθαμε στις οθόνες σας, όχι για να κερδίσουμε χρήματα, αλλά για να σας ενημερώσουμε αληθινά κι  ανιδιοτελώς χωρίς ανταλλάγματα και  «συναλλαγές  κάτω απ’ το τραπέζι»  όπως ίσως μπορεί να  κάνουν κάποιοι άλλοι.  Δεν ζητάμε και δεν θα ζητήσουμε ανταλλάγματα κι ανταμοιβές για το έργο μας. Αποκλειστικός σκοπός με το έργο μας, θα είναι η προσφορά μας στην αναβάθμιση της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής σε όσο το δυνατόν υψηλότερα επίπεδα,  με όποιο νόμιμο και χρηστό τρόπο δύναται να συμβεί αυτό.  Μέσα απ’ αυτές τις διαδικασίες,  εμείς θα επιλέγουμε σημεία κι επιχειρήσεις που προσφέρουν πράγματι καλά προϊόντα στον καταναλωτή κι αυτομάτως θα διαφημίζονται για ορισμένο χρονικό διάστημα στην δεξιά κάθετη μπάρα της οθόνης, μέχρι να αντικατασταθούν.

Και πάλι ένα μεγάλο  «Ευχαριστούμε»  για την αγάπη που δείχνετε στην παρούσα ενημερωτική – καταγγελτική ιστοσελίδα  «ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ»  , παρ’ ότι έχει πολύ μικρό χρόνο παρουσίας απ’ την εμφάνισή της μέχρι και σήμερα!

Η ομάδα σύνταξης του Blog
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ: H παρούσα ιστοσελίδα δεν είναι Blog κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αλλά αμιγώς ενημερωτικού

 1. οι Dead Beat Escapement στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στη σκηνή του Βία ΖΩ!

  οι Dead Beat Escapement μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του «Ητανε μια φορά¨» του Σ.Ξαρχάκου διασκευασμένου στο post rock υφος της μπάντας και την ολοκλήρωση της μουσικής της ταινίας «babuska the last living doll» της Ισμήνης Σακελαροπούλου θα εμφανιστούν στο Μέγαρο μουσικής (Μ2) της εκδήλωσης Βία Ζω στις 21.00 την Κυριακή 22/10 και ώρα 21.00
  “There is more than one reality we’d like to express …
  …thus we just draw parallel lines”

  Οι Deadbeat escapement είναι μία πολυμελή μπάντα από την Πάτρα. Έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2007 κερδίζουν μια σημαντική διάκριση στο Athens Video Art Festival στην Τεχνόπολης (Γκάζι) στην κατηγορία «installations» με το έργο τους «Clockwork Box» ενώ το 2013 κερδίζουν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του Αντ1 “The Band Project”. Τον Μάρτιο του 2013 και αφού έχουν υπογράψει με την Αμερικανική EMG Records, κυκλοφορεί η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τον τίτλο “Contradiction” λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές από έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

  Συνδυάζοντας τον ήχο τους με video art, installations, θέατρο και λογοτεχνία, έχουν όλα χαρακτηριστικά μιας Art Rock μπάντας. Οι ήχοι τους ακολουθούν τα χνάρια των Pink Floyd, David Bowie, The Verve, Peter Gabriel, Roxy Music, Genesis, Fugazi και slowdive,.αλλα και πιο σύγχρονες επιρροές από την post rock σκηνή δημιουργώντας ένα ευφυΐες πάντρεμα ηχοχρωμάτων με αρμαγεδωνικά ξεσπάσματα που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο ούτε και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

  Έχουν συνθέσει πρωτότυπη μουσική για το θέατρο ενώ η πρώτη τους ενασχόληση με τον χώρο του κινηματογράφου τους χαρίζει τον Οκτώβριο του 2016 το Bραβείο «Xρυσός Πήγασος» Καλύτερης live εμφάνισης για soundtrack Ταινίας. Η σημαντική αυτή διάκριση ήρθε κατά την διάρκεια του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Γέφυρες» όπου εκτέλεσαν σε διασκευή το soundtrack της ταινίας «Fragmenta» (σκηνοθεσία Ηλίας Χαρίσης)

  Κατά την διάρκεια της συναυλίας τους στο ΒΙΑ/ΖΩ ο Δημήτρης Κοργιαλάς θα ερμηνεύσει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο καινούργια και παλιά κομμάτια.

  Εδώ και 10 χρόνια, ελεύθεροι από τους περιορισμούς και συμβιβασμούς που επιβάλλει η μουσική βιομηχανία, οι deadbeat escapement συνεχίζουν τη δημιουργική παρουσία τους στην ελληνική και ξένη μουσική σκηνή.

  // Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος (κιθάρα)
  // Ιωάννης Κοψίνης (drums)
  // Μαρία Γούτου (βιολί)
  // Γιώργος Ζωγράφος (μπάσσο)
  // Κωνστάντζα Μανιατοπούλου (φωνή, ακουστική κιθάρα)
  // Kώστας Καούρης (φωνή, κιθάρα)
  // Γαβριήλ Καμάρης (τσέλο)

  http://www.deadbeat-escapement.com

  Απο την περσυνή συναυλία τους με Δ.Κοργιαλά https://www.youtube.com/watch?v=l5Zz4E7p4B0

  https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=5db21d99e0&view=fimg&th=15f3943224823c7a&attid=0.0.1&disp=emb&realattid=ii_15f393a856a9c003&attbid=ANGjdJ_BsPh7tnCti275LAwqAL64CMtKddPups2ZKd72wLECUueDtUKOKC4uaUeMnfkkVgp7tP4S0h4sH1Scf72NCRSGyVKjzgXR7fHgzYK27USclIIkAB0ZcJpfh3Q&sz=w1010-h1010&ats=1508505456711&rm=15f3943224823c7a&zw&atsh=1

  ΒΙΑ/ΖΩ
  Καλλιτεχνική και ενημερωτική ολοήμερη δράση
  με θέμα τη βία ενάντια στις γυναίκες.

  Το Δέντρο Ζωής αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό – μη κυβερνητικό Σύλλογο κοινωνικού χαρακτήρα. Στο πλαίσιο των καταστατικών σκοπών του οργανώνει δράσεις για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συλλόγων με παρεμφερείς σκοπούς και ιδρυμάτων- οργανισμών που χρειάζονται στήριξη, ηθική και υλική.

  Επιθυμώντας αυτή τη φορά, να αναδείξει, να ευαισθητοποιήσει, καθώς και να συμβάλει ενεργά στην αντιμετώπιση του φαινομένου Βίας, δημιουργεί μια ολοήμερη δράση ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

  H δράση με τίτλο ΒΙΑ/ΖΩ, διαμορφώνει ένα πρόγραμμα στο οποίο συμπράττουν οι τέχνες με την ενημέρωση και αναδεικνύουν χωριστά, αλλά και μαζί το φαινόμενο της ΒΙΑΣ που υπάρχει έντονο δίπλα μας και καθημερινά.

  Βασικότερος στόχος του ΒΙΑ/ΖΩ είναι, μέσα από μια πολυμορφική ολοήμερη εκδήλωση να ευαισθητοποιήσει το κοινό να πάρει θέση ενεργού πολίτη, απέναντι στο θέμα της ΒΙΑΣ, έχοντας την σωστή ενημέρωση για το πως μπορεί να μην μένει παθητικός όταν τη συναντά, είτε ως κύριος αποδέκτης, είτε ως θεατής.

  Στο πρόγραμμα ο συμμετέχων θα μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις δράσεις, ή κατ’ επιλογή αυτές που επιθυμεί περισσότερο, με ένα εισιτήριο, το οποίο θα του επιτρέπει να παραβρίσκεται είτε όλη την ημέρα, είτε επιλεκτικά στα θεάματα και στις ενημερωτικές ομιλίες. Η είσοδος ανοίγει στις 11.00 π.μ. και η δράση τελειώνει στις 23.00 μ.μ.

  Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις βασικές ζώνες, οι οποίες όμως συνδέονται παράλληλα μεταξύ τους με μια αλληλουχία.

  • Πρωινή ζώνη:
  Ενημέρωση – Διαδραστικά σεμινάρια
  Tο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να συμμετέχει στην ενημερωτική διαδραστική ζώνη σεμιναρίων από κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, και πανεπιστημιακούς, που στόχο τους έχουν τη μετάδοση της ακαδημαϊκής τους γνώσης και της πρακτικής τους εμπειρίας στοχευμένα και άμεσα προς το κοινό και με τη διαδικασία συμμετοχής του, εφόσον το επιθυμεί.

  • Απογευματινή ζώνη:
  Κινηματογραφικό – Βιωματικό – Θεατρικό Δρώμενο
  Ο θεατής θα παρακολουθήσει βιωματικό δρώμενο, κινηματογραφικά αποσπάσματα και θεατρική παράσταση, με στόχο τον προβληματισμό, την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίησή του.

  • Βραδινή ζώνη:
  Μουσική Συναυλία
  Ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι με ελληνική και ξένη μουσική που θα χαλαρώσει την ένταση των συναισθημάτων, ενώ παράλληλα θα μας δώσει το χρόνο μέσα από την μουσική περιπλάνηση να διασκεδάσουμε, αλλά και να αφομοιώσουμε τα πεπραγμένα της ημέρας.

  Παράλληλα και κατά τη διάρκεια της ημέρας, το κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί στην έκθεση φωτογραφίας ΒΙΑ/ φωτογραφία ΖΩ που θα λάβει χώρα στο φουαγιέ του κτιρίου (διάρκεια έκθεσης: 20 – 23 Οκτωβρίου).

  Ο πρόεδρος του κοινωνικού συλλόγου ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, κος Κώστας Τοπαλούδης, αναφέρει σχετικά με το ΒΙΑ/ΖΩ:

  «Μια συνεργασία ανθρώπων και ιδεών, εθελοντών και επαγγελματιών, καλλιτεχνών και ακαδημαϊκών, πρόκειται να υλοποιηθεί στις 22.10.17 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη ΒΙΑ. Στόχος της δράσης είναι κάθε γυναίκα που βιώνει βία να κατανοήσει ότι δεν είναι η μόνη, ούτε είναι μόνη και ότι μπορεί να ξεφύγει με την κατάλληλη βοήθεια. Ας γίνουμε όλοι λίγο πιο ευαίσθητοι στο θέμα της βίας, λίγο πιο συμμετοχικοί όταν αντιλαμβανόμαστε τη βία γύρω μας. Με λόγια, αλλά και με πράξεις. Γιατί, η ΒΙΑ σε κάθε της μορφή, μας αφορά όλους.»

  Προσφορά Δέντρου Ζωής:

  • “ΚΑΠΠΑ2000” πολυχώρος για άτομα με αναπηρίες
  • “Κιβωτός” κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών
  με ειδικές ανάγκες στην Κοζάνη
  • “ΕΕΠΑΑ” Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων
  • “Παιδικό χωριό SOS”στο Πλαγιάρι, Θεσσαλονίκης
  • “Το σπίτι της Μαρίας” ξενώνας προστασίας άγαμων μητέρων
  • “Γιατροί του Κόσμου” Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης
  • “Σύλλογος παιδιών με Σύνδρομο Down” Βορείου Ελλάδος
  • “Πνοή Ελπίδας”
  • “ΣΤΟΡΓΗ” Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών
  • “Το Χαμόγελο του Παιδιού”
  • “Λάμψη” Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος
  • “ΣΥΖΩΗ” Σύλλογος γονέων ατόμων με διαταραχές όρασης & πρόσθετες αναπηρίες

  Αυτή τη φορά τα έσοδα θα διατεθούν
  στο κέντρο στήριξης κακοποιημένων γυναικών
  “ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ”.
  (Καταφύγιο Γυναίκας – Women’s Shelter)

  Το ύψος του εισιτηρίου για όλη την ημέρα είναι:
  10,00 € προπώληση
  12,00 € ταμείο (τη μέρα της εκδήλωσης)

  Περισσότερες λεπτομέρειες:
  http://www.facebook.com/dentrozoisorg
  http://www.dentrozois.org

  e-mail επικοινωνίας:
  info@dentrozois.org

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.