κ. αντιδήμαρχε στο χωριό μας λένε: «παπούτσι απ’ τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο» , εσύ όμως είσαι εθισμένος στα ξένα, γιατί άραγε? τι θες να κρύψεις???

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης Σύψας
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ – ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ κ. ΣΥΨΑ ???

 

Η απευθείας ανάθεση του Σύψα σε ηλεκτρολόγους της Αθήνας, για τις ηλεκτρολογικές εργασίες στις εγκαταστάσεις για τη Nostos και τα παζάρια, προκαλεί εκρηκτικές αντιδράσεις στους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους της Ναυπάκτου, οι οποίοι και πρόκειται σύντομα ν’ αντιδράσουν και μάλιστα δυναμικά, όπως μαθαίνουμε!!!

Όπως είναι γνωστό, η δουλειά του ηλεκτρολόγου απαιτεί… ιδιαίτερη εξειδίκευση και γι αυτό το σκοπό ο δήμος Ναυπακτίας, επέλεξε για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση των παζαριών, ηλεκτρολόγους από την ….Αθήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα που η απόσταση Αθήνας-Ναυπάκτου, έχει ουσιαστικά εκμηδενιστεί, φαίνεται πως έχει αυξηθεί και ο ανταγωνισμός. Όχι ότι βέβαια δεν ήταν πάντα επιλογή της δημοτικής αρχής Ναυπάκτου οι ξένοι επαγγελματίες (γιατί άραγε;) αλλά μπορεί τώρα να είναι περισσότερες και  πιο «καλές»   οι επιλογές…!!!

Ο ντόρος τώρα στη Ναύπακτο, γίνεται γιατί ο αντιδήμαρχος Γιάννης Σύψας με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Τ. Λουκόπουλου, επέλεξαν ηλεκτρολόγους από την Αθήνα για τη Nostos και τα παζάρια και μάλιστα με απευθείας ανάθεση με συνολική αμοιβή,  τουλάχιστον τα 25.000 ευρω!!!!

Οι ηλεκτρολόγοι της πόλης μας έχουν ήδη ξεσηκωθεί και σύντομα αναμένεται η εκρηκτική τους  απάντηση προς το δημαρχείο !

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σωματειο καθαριστριων

3.700 ευρουλάκια από τον αντιδήμαρχο σε καθαρίστριες εκτός Ναυπάκτου

από το npress.gr

 

Φαίνεται πως άρχισε να ξετυλίγεται το πουλόβερ με όσα έχουν συμβεί με τις αναθέσεις σε παζάρια και Nostos και θα μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα.

Μετά την προηγούμενη αποκάλυψη  για την απευθείας ανάθεση 25.000 ευρώ της δημοτική αρχής Λουκόπουλου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Φαίνεται πως όλες οι επιλογές της δημοτικής αρχής, με ευθύνη του αντιδημάρχου Γιάννη Σύψα και την υπογραφή του δημάρχου, είναι από περιοχές εκτός Ναυπάκτου!
Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο και παρά την μεγάλη ανεργία που υπάρχει στην πόλη, ο δήμος επέλεξε να δώσει με απευθείας ανάθεση τον καθαρισμό της έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού και παζαριών σε ανθρώπους εκτός Ναυπάκτου.
Η αμοιβή για την συγκεκριμένη υπηρεσία έφτασε τα 3.700 και μπορεί να φαντάζει μικρή σε σχέση με το συνολικό ποσό των εξόδων, είναι όμως χαρακτηριστική των πολιτικών επιλογών της δημοτικής αρχής.
Η εταιρία που ανέλαβε αυτή την υπηρεσία είναι από την εξωτική….Χαλκίδα!!!
Δείτε την απίστευτη ανάθεση:

Οι πληροφορίες συνεχίζουν να έρχονται στην ιστοσελίδα μας και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

2 σκέψεις σχετικά με το “κ. αντιδήμαρχε στο χωριό μας λένε: «παπούτσι απ’ τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο» , εσύ όμως είσαι εθισμένος στα ξένα, γιατί άραγε? τι θες να κρύψεις???

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.