Δήμος Ναυπακτίας ~ η αντιπολίτευση καταγγέλλει

«Αυτοδιαψεύδεται ο δήμαρχος υπογράφοντας απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς»

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας

«Καμιά απευθείας ανάθεση και κανένας ειδικός σύμβουλος ήταν το προεκλογικό σύνθημα του δημάρχου. Γρήγορα όμως ξέχασε τι έλεγε και πέρα από τους 4 ειδικούς συμβούλους που πήρε προσέλαβε και ειδικό σύμβουλο με απευθείας ανάθεση 24.600 ευρώ για να εντάξει έργα σε προγράμματα.
Μάθαμε λοιπόν ότι ο σύμβουλος αυτός πληρώθηκε και για την ένταξη του έργου της Αλκυόνης μόνο που το έργο αυτό είχε σχεδόν ολοκληρωθεί πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ο εν λόγω σύμβουλος. Ο ίδιος σύμβουλος πέρα από το μισθό που παίρνει πληρώθηκε με 5.000€ και για τη στατική μελέτη του ΞΕΝΙΑ. Το τραγικότερο δε είναι ότι ο δήμαρχος ανέθεσε απευθείας και πλήρωσε γραφείο της Αθήνας με 24.600 για να μας πει τρόπους αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ. Όμως ο φάκελος για το ΞΕΝΙΑ, σύμφωνα με δήλωση του κ. Καρακώστα, εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και είχε ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο με πλήρη και αναλυτική περιγραφή του τρόπου που θα αξιοποιηθεί το ΞΕΝΙΑ. Ως προς τι λοιπόν τα 24.600€ που πήρε το γραφείο των Αθηνών ; περιμένουμε την απάντηση του δημάρχου.

Παρακολουθείστε το σχετικό απόσπασμα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την τοποθέτηση της δημοτικής αντιπολίτευσης  >>>  Ε  Δ  Ω  

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.