Δημοσίευση πρόθεσης(!) δημοπράτησης έργου: «KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΟ 48Η»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ,
Ταχ. Δ/νση : Π.Ε.Ο. Ναυπάκτου-Αντιρρίου & Β. Βαρελά
Ταχ. Κώδικας : 30300 Ναύπακτος
Πληροφορίες : Καζανά Μαγδαληνή
Τηλ./Fax : 2634 360417
2634 360430
E-mail : ty.tme.dhmos.nafpaktias@gmail.com

Ναύπακτος 11-06-2018
Αριθ. Πρωτ. : 11091

ΘΕΜΑ:   «Δημοσίευση πρόθεσης δημοπράτησης έργου»

Έργο: «KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΟ 48Η »
προϋπολογισμού 250.000,00 € (με Φ.Π.Α.)

Ο Δήμος Ναυπακτίας προτίθεται να προκηρύξει διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία (ηλεκτρονικό διαγωνισμό) για την εκτέλεση του έργου « KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΟ 48Η » προϋπολογισμού 250.000,00 € (με Φ.Π.Α.) με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην Α2 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ως εγγεγραμμένα στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Ε.Π.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.Δ
Το έργο θα εκτελεστεί στην Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δήμο Ναυπακτίας στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας .
Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε το παρόν στην ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 άρθρο 221 παρ. 10 .

Ο Διευθυντής
Τεχνικών Υπηρεσιών α.α.

Καζανά Μαγδαληνή
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Εσωτερική Διανομή:
• Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
• Καζανά Μαγδαληνή .– Φ.Ε.
• Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΟ:
Η δημοσίευση πρόθεσης κατασκευής έργων,  μήπως επέχει και θέση προεκλογικών επιχειρημάτων (για το αυτονόητο)  από την παρούσα δημοτική αρχή???  Ερώτηση κάνουμε…
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

4 σκέψεις σχετικά με το “Δημοσίευση πρόθεσης(!) δημοπράτησης έργου: «KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΟ 48Η»

 1. Η Δ.Ε. Χάλκεια λέει ΟΧΙ στα Βιορευστά στην Καλαβρούζα!!! Δυναμική παρουσία κατοίκων- φορέων.

  Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο πρώην δημαρχείο της Χάλκειας παρουσία αιρετών , κατοίκων, επαγγελματιών της περιοχής και μελών της πρωτοβουλίας πολιτών Λιμνοθάλαζζα. Την έκτακτη συνέλευση συγκάλεσε ο πρόεδρος της κοινότητας Καλαβρούζας μετά το θέμα που ήταν να συζητηθεί στο περασμένο Δημοτικό συμβούλιο για την δημιουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη θέση Μαραβίτσα στην Καλαβρούζα .

  Στην συνεδρίαση συμμετείχαν πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ζιαμπάρα, κ. Τραχύλης (ανεξάρτητος Δ.Σ.), κ. Πολονύφης (ο μοναδικός σύμβουλος που εκπροσώπησε την δημοτική αρχή.) ,ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Μαργαρίτης, οι πρόεδροι Γαλατά κ. Μπαλωμένος, Κάτω Βασιλικής κ. Βαλμάς, Άνω Βασιλικής κ. Γεωργούλας, Περιθωρίου κ. Ντέκας και Τρικόρφου κ. Γιαβρούτας. Επίσης παρευρέθηκαν μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής καθώς και ο εκπρόσωπος της ΟΣΥΝ κ. Καλαβρουζιώτης.
  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσαν τα λόγια των ανθρώπων της πρωτοβουλίας Λιμνοθάλαζζα όσοι βρέθηκαν στο δημαρχείο της Χάλκειας που αναφέρθηκαν αναλυτικά για τους κινδύνους που διατρέχει η υγεία των πολιτών από την δημιουργία μονάδων βιορευστών. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακούστηκαν επίσης και οι τοποθετήσεις όσων μίλησαν για το θέμα.

  Κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους ήταν η μοναδική εκπροσώπηση της Δημοτικής αρχής σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά τους πολίτες της Χάλκειας που αν και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι καθαρά γνωμοδοτική και η τελική απόφαση ανήκει στην Περιφέρεια θα έπρεπε να είναι εκεί και να συζητήσουν με τους πολίτες.

  Δείτε στα παρακάτω βίντεο τι συζητήθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση.


  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Διαγωνισμός για την κατασκευή πεζοδρομίων ανατολικά της Ναυπάκτου

  Ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου KΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΟ 48Η » προϋπολογισμού 250.000,00 € (με Φ.Π.Α.) προκηρύσσει ο δήμος Ναυπακτίας.

  Ούτε λίγο ούτε πολύ πρόκειται για το δύσκολο κομμάτι ανατολικά της πόλεως της Ναυπάκτου,αμέσως μετά τον χείμαρρο Σκα που κατά το παρελθόν έχουμε θρηνήσει αρκετούς συμπολίτες μας,ακρίβως λόγω της έλλειψης πεζοδρομίων.

  Μέχρι που θα γίνουν;

  Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktinews,η κατασκευή θα ξεκινήσει και από τις δυο πλευρές ταυτόχρονα (σε πρώτη φάση) μέχρι το ύψος της παλαιάς Renault,με ταυτόχρονη τακτοποίηση των ομβρίων υδάτων.Το πλάτος τους σύμφωνα με τη μελέτη θα είναι 1.5.μέτρα.Για το σκοπό αυτό έχουν αποσπαστεί οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις από την περιφέρεια,ενώ η τεχνική υπηρεσία του δήμου,προχωρά στη σύνταξη μελέτης κατασκευής των πεζοδρομίων και διευθέτησης των ομβρίων υδάτων για το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την τ.κ.Δάφνης

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Παραδοσιακή Χομορίτικη βραδιά-Αντάμωμα απανταχού Χομοριτών 2018

  Έχοντας γίνει πλέον παράδοση, ο φετινός δεκαπενταύγουστος στην Χόμορη υπόσχεται να μπει σε χαρούμενο και γεμάτο διασκέδαση κλίμα με την ημέρα του καθιερωμένου πλέον ανταμώματος!

  Το φετινό μας «Αντάμωμα 2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:30 στον πανέμορφο χώρο του Πολιτιστικού μας Κέντρου και είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη και την πρόοδο του χωριού μας αλλά και όλης της Ορεινής Ναυπακτίας σε οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο, τον αείμνηστο συγχωριανό και δήμαρχο της καρδιάς μας Ανδρέα Σωτηρίου Δρόσο.

  Με ιδιαίτερο κέφι και μεράκι, η διοίκηση του Συλλόγου έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή λαϊκοδημοτική βραδιά, με ζωντανή μουσική, χορευτικό γκρουπ , χορό και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

  Οι εκλεκτοί μουσικοί Βασίλης Ακριβός, Βασίλης Καλαντζής, Βασίλης Κωστούλας, Άγγελος Σταθόπουλος, Ρούλα Ζαγορίτη και Ανδρέας Καλαντζής αποτελούν εγγύηση μιας αξέχαστης μουσικής βραδιάς.

  Ιδιαίτερη χαρά για εμάς η παρουσία του Ναυπακτιακού Χορευτικού Όμιλου Φίλων Ελληνικής Παράδοσης (ΝΑ.Χ.Ο.Φ.Ε.Π.) »ΝΑΥΣ», η σχολή του κου Γιάννη Βαφειάδη, που μας τιμά με την παρουσία της στην κεντρική εκδήλωση του Συλλόγου μας.

  Ελπίζουμε ότι όλοι συγχωριανοί και ειδικότερα οι νέοι μας θα αγκαλιάσουν και θα παρευρεθούν στην εκδήλωση όπως έκαναν και πέρυσι δίνοντας της την ζωντάνια που τόσο πολύ χρειάζεται. Ας μην ξεχνάμε ότι εμείς οι Χομορίτες και οι φίλοι του χωριού που με την παρουσία μας καθιερώσαμε την γιορτή του ανταμώματος, μόνο εμείς μπορούμε και να την διατηρήσουμε!

  Ελάτε όλοι να γλεντήσουμε την ημέρα αυτή, ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και αντλώντας στιγμές ξεγνοιασιάς, κεφιού και χορού που τόσο πολύ χρειαζόμαστε

  Από το Δ.Σ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Η σκακιέρα της Πρωτοβουλίας και η «θυσία» του αξιωματικού

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSvG0wYAa6ji0gH25nO2HrfsLyvKQsHLk_aAy7V1z3dxlSRzADhbQ

  -Ποιον δείχνουν ισχυρά στελέχη της παράταξης ως αιτία της κακής εικόνας


  του Βαγγέλη Καρανικόλα


  Σε μία παρτίδα σκάκι ο έχων τα λευκά έχει πάντα το δικαίωμα της πρώτης κίνησης. Τούτο δε διασφαλίζει βέβαια τη νίκη, ούτε καν το ρόλο του φαβορί, όμως του δίνει το δικαίωμα να δώσει πρώτος τον «τόνο» της μάχης. Του επιτρέπει να χαράσσει την πρώτη «γραμμή» του παιχνιδιού ο ίδιος, να βάζει τον αντίπαλο στη διαδικασία πολλών περισσότερων σκέψεων. Αν η πολιτική, λοιπόν, είναι μία σκακιέρα, τα λευκά βρίσκονται προφανώς στα χέρια εκείνου που έχει την εξουσία. Αυτός δημιουργεί πολιτική, αυτός φτιάχνει επικοινωνία, αυτός ορίζει την ατζέντα. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και στο δικό μας δήμο, ενάμιση χρόνο πριν τις κάλπες, και με τη συζήτηση σιγά σιγά να ρέπει όλο και περισσότερο προς τα εκεί. Ερώτημα: έχοντας διανύσει τρεισήμισι χρόνια θητείας, τα «λευκά» συνεχίζουν να δίνουν πλεονέκτημα, ή μήπως αυτό έχει χαθεί;

  Ένα βήμα μπροστά

  Μέσα από τις σελίδες της «Ε», από το Φεβρουάριο και μετά, έχουμε αναδείξει αρκετά από τα ζητήματα της πλειοψηφούσας παράταξης στο δήμο. Έχουμε μιλήσει για το πώς στο εσωτερικό της ομάδας διαμορφώθηκαν αλλά και άλλαξαν στην πορεία οι συσχετισμοί, καθώς και για το πώς διαγράφεται το μέλλον μέσα από μία σειρά σεναρίων. Σήμερα πηγαίνουμε ένα βήμα πιο μπροστά, φωτίζοντας μία πολύ σημαντική παράμετρο, από τις πλέον σημαντικές θα μου επιτρέψετε να πω, η οποία «ανθεί» το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποκτώντας όλο και περισσότερους «οπαδούς» στο εσωτερικό της ομάδας. Ποια είναι αυτή; Το πώς η Πρωτοβουλία θα επιχειρηθεί να μείνει ενωμένη, με τον Τάκη Λουκόπουλο επικεφαλής, αλλά και με πιθανότητες, αν όχι διεύρυνσης, τουλάχιστον διατήρησης των βασικών δυνάμεών της.

  Οι συμβουλές

  Στο σημείο αυτό θα μου επιτρέψετε να σας γυρίσω λίγο πίσω, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας για τα τέσσερα σενάρια που έχει μπροστά της η Ενωτική Πρωτοβουλία, εστιάζοντας σε ένα από αυτά. Μεταξύ άλλων αναφέραμε τότε: «(…) σε εσωτερικές συζητήσεις ο δήμαρχος δεν έχει αποφύγει και την κριτική για τη στάση του σε πολλά θέματα. Η μη ανάληψη δυναμικών πρωτοβουλιών από μέρους του, αφήνοντας ζητήματα να αιωρούνται, δίνοντας την εντύπωση πως ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα (στην πολιτική δεν είναι απόλυτο αυτό), του καταλογίζεται, έστω και χαμηλόφωνα. Αν σε αυτό συμπεριλάβουμε και το ότι θεωρείται κλεισμένος, αν όχι εγκλωβισμένος, σε ένα συγκεκριμένο ύφος παρουσίας, «αποτέλεσμα κακών συμβουλών ή συμβούλων» κατά την άποψη κάποιων στην ομάδα, τότε καταλαβαίνουμε πως ο δήμαρχος δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή στο μέλλον να έρθει μπροστά σε αυτά τα ζητήματα, καλούμενος από στελέχη της παράταξης να δώσει πειστικές απαντήσεις(…)» Στην τελευταία πρόταση βρίσκεται το ζουμί του σημερινού μας θέματος, στο νόημα του οποίου έχει κάνει focus ένας ισχυρός πυρήνας στελεχών της Πρωτοβουλίας, ο οποίος διευρύνεται όλο και περισσότερο.

  Το πρόσωπο κλειδί

  Με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα, αλλά και ζυγίζοντας τα σημερινά δεδομένα, η ομάδα αυτή των συμβούλων της δημοτικής αρχής, δείχνει να έχει καταλήξει σε μία σειρά συμπερασμάτων, με ένα όμως να έχει κυρίαρχη θέση μεταξύ των υπολοίπων. Βάσει του σκεπτικού της, το οποίο μάλιστα διαρρέεται μέρα με τη μέρα σε συζητήσεις που κάνουν στην κοινωνία, ο δήμαρχος θα πρέπει κάποια στιγμή να «απεγκλωβιστεί» από τη γραμμή πάνω στην οποία τον έχει τοποθετήσει το στενό του περιβάλλον. Και επειδή το συγκεκριμένο περιβάλλον δεν είναι γενικό και αόριστο, η κριτική τους εστιάζει στον Κώστα Καρακώστα, τον άνθρωπο που, καλώς ή κακώς, έχει παγιωθεί στην κοινωνία ότι αποτελεί τον αποκλειστικό σύμβουλο του Τ. Λουκόπουλου, τον άνθρωπο που ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω του, οδηγώντας τον, κατά την ίδια πάντα άποψη, στην όλο και μεγαλύτερη απομόνωση.

  Η υπηρεσία

  Τί καταλογίζεται όμως σήμερα στον άλλοτε επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών; Η κριτική προς το πρόσωπό του δεν είναι μονοδιάστατη, τουναντίον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως εκτίνεται σε μία σειρά από ζητήματα, τα οποία αφορούν τόσο τη λειτουργία της υπηρεσίας που προΐσταται, όσο, περισσότερο, και στο τι εκπέμπει η παράταξη προς τα έξω με αφορμή τον ίδιο. Ως προς την πρώτη παράμετρο, βάσει πάντα της συγκεκριμένης ανάλυσης, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζεται σε συζητήσεις, δεν είναι λίγες οι φορές που για υπηρεσιακά ζητήματα έχουν οι ίδιοι βρεθεί μπροστά σε ατέρμονες καθυστερήσεις, μην μπορώντας να εξυπηρετηθούν. Πρόσφατα παραδείγματα, σε δημόσια μάλιστα θέα (πχ διαγωνισμός παζαριών), πιστοποιούν τούτη τη δυσλειτουργία, η οποία κατά αυτή την ομάδα των συμβούλων έχει αποδέκτες και τους πολίτες, για σειρά δικών τους ζητημάτων.

  Η αδυναμία διεύρυνσης

  Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της «Ε», όμως, και χωρίς να υποτιμάται η πρώτη παράμετρος, το ουσιαστικό ζήτημα που γεννάται πλέον στις αναλύσεις τους ακουμπά στο κατά πόσο η παράταξη μπορεί να αναπτύξει εκ νέου τη δυναμική της, σταματώντας να βγάζει προς τα έξω την εικόνα που αναφέραμε πιο πάνω, με το δήμαρχο εγκλωβισμένο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Η φράση «έτσι, το μόνο που μπορούμε να πετύχουμε είναι να συρρικνώνουμε τη βάση στην οποία απευθυνόμαστε», ανήκει σε σύμβουλο της δημοτικής αρχής, και σίγουρα δεν είναι μόνο δική του ως άποψη στο εσωτερικό της ομάδας. Θεωρείται με λίγα λόγια δεδομένο πως, εάν ο δήμαρχος δεν βρει τον τρόπο να απαλλαγεί από το προφίλ που του(;) έχτισαν, πολλοί από τους ψηφοφόρους του πρώτου γύρου του 2014 θα κάνουν άλλες επιλογές.

  Η σίγουρη ήττα (;)

  Στην ανάλυση των σεναρίων για την Πρωτοβουλία αναφέραμε πως ο δήμαρχος, πάντα σε εσωτερικό επίπεδο, θα κληθεί να αλλάξει το συγκεκριμένο κλίμα που σήμερα κυοφορείται, και που λέει πως «η παράταξη ως έχει είναι σχεδόν καταδικασμένη στο δεύτερο γύρο των εκλογών». Τι λένε λοιπόν στελέχη της συγκεκριμένης σκέψης; Πως η παράταξη, πηγαίνοντας στις εκλογές του 2019 ως έχει, θα περάσει στο δεύτερο γύρο, όμως τότε, λόγω των παραπάνω, θα βρει απέναντί της ένα «τοίχος», και από το σύνολο σχεδόν των υπολοίπων παρατάξεων που θα κρίνουν το αποτέλεσμα, αλλά πολύ περισσότερο και από τους ψηφοφόρους τους. «Δεν είναι λογικό να πάει μία ομάδα προς την ήττα εις γνώση της», μας είχε πει χαρακτηριστικά συνομιλητής μας στο πλαίσιο του ρεπορτάζ των σεναρίων, φράση που σήμερα γίνεται πιο κατανοητή με όλα τα παραπάνω.

  Το πολιτικό κεφάλαιο του δημάρχου

  Ποιος όμως ο ρόλος του Τάκη Λουκόπουλου σε όλα αυτά; Ο δήμαρχος, ακόμα και με τα όσα του καταλογίζονται στα τρεισήμισι χρόνια της θητείας, τόσο μέσα όσο και έξω από την ομάδα, έχει ακόμα απόθεμα πολιτικού κεφαλαίου, και μάλιστα σοβαρό. Η φθορά που έχει υποστεί είναι δυσανάλογη των ζητημάτων που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια αυτής της δημοτικής αρχής, κι αυτό συγκαταλέγεται στα υπέρ του. Είτε αποτελεί απόρροια της δυναμικής της επί δεκαετίες διαδρομής του στην κοινωνία, είτε αποτελεί απόρροια των συσχετισμών που δημιουργεί το χαμηλής δυναμικότητας παζλ των έως σήμερα ενδιαφερόμενων για το δήμο, ο Τάκης Λουκόπουλος είναι ισχυρός παράγοντας του παιχνιδιού, κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Είναι μάλιστα κάτι που του αναγνωρίζουν οι συμμετέχοντες στην (υπο)ομάδα της Πρωτοβουλίας, θεωρώντας μάλιστα πως με ορισμένες κινήσεις, που θα δώσουν το στίγμα του, μπορεί να γίνει και πάλι πολύ ισχυρός.

  Θα μπει θέμα

  Επιστρέφοντας όμως στην ουσία του σημερινού θέματός μας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο δήμαρχος αργά ή γρήγορα θα γίνει κοινωνός του παραπάνω προβληματισμού, καλούμενος να πάρει τις αποφάσεις του, οι οποίες κατά πολύ θα κρίνουν και το μέλλον της παράταξης. Η εσωτερική « πολιτική στοχοποίηση» του Κ. Καρακώστα, γιατί μην παίζουμε με τις λέξεις περί στοχοποίησης πρόκειται, λένε πηγές μας, θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην ομάδα, ζητώντας από το δήμαρχο να πάρει ομολογουμένως δύσκολες αποφάσεις. Το εάν θα τεθεί υπό τη μορφή διλλήματος- τελεσιγράφου δεν είμαστε αυτή τη στιγμή σε θέση να το αναφέρουμε, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως η Πρωτοβουλία, κατά την ομάδα των συγκεκριμένων συμβούλων, θα πρέπει να αλλάξει την παγιωμένη εικόνα της ομάδας, όπου ο ένας επηρεάζει την εικόνα του συνόλου, σε τόσο μάλιστα μεγάλο βαθμό.

  Ποια είναι η ομάδα

  Τέλος, και επειδή η συγκεκριμένη ανάλυση αποτελεί συνέχεια εκείνης των τεσσάρων σεναρίων, ανατρέχοντας στον τότε επίλογο θα βρείτε και τους εκφραστές όλων των παραπάνω. Θα διαβάσετε για τους τρεις του βασικού πυρήνα, στους οποίους όμως σήμερα θα πρέπει να προσθέσετε και πέντε- έξι ακόμα…

  Σύντομα νεότερα…


  Εφημ.ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.