ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ Το σώμα του Λιμενικού σε μόνιμες διακοπές

Η Ναύπακτος χωρίς προστασία και από θάλασσα!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι βγαλμένες σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου. Κι όπως βλέπετε, τα κότερα ελλείψει Μαρίνας και κατάλληλου λιμανιού, παρκάρουν όπου θέλουν κι  όπου βρουν και κοντινό καφενέ!   Στην προκειμένη περίπτωση στα 50-100 μέτρα από την στεριά κι ας υπάρχουν δίπλα τους  λουόμενοι  ή  παιδιά που κάνουν μπάνιο!!!

Είμαστε στα μέσα του Ιούνη και στην περιοχή ευθύνης του λιμεναρχείου μας, δεν υπάρχει καμιά θαλάσσια σήμανση, ούτε για τα πλοία – ταχύπλοα και μη, αλλά ούτε και για τους λουόμενους. Κι αν ποτέ δείτε το αυτοκίνητο του λιμενικού να κόβει καμιά βόλτα στην παραλιακή, θα πηγαίνουν για το καθιερωμένο ουζάκι σε συγκεκριμένα κατατόπια…
Αυτά είναι τα αδιόρθωτα αμαρτήματα της εντοπιότητας, που δεν αφήνει τα όργανα της δημόσιας τάξης να κάνουν το καθήκον τους στο ακέραιο (αν και για το Λιμενικό δεν ισχύει στο 100%).
Υπάρχει άραγε λύση και θεραπεία στο μέγα αυτό πρόβλημα; Ναι, υπάρχει: Οι ομαδικές τους μετακινήσεις σε άλλους τόπους και η άμεση αντικατάστασή τους με  «ξένους»,  ακόμα και με πρόσφυγες αν χρειαστεί !!!

Δείτε πιο κάτω τη θαλάσσια περιοχή μας, από το λιμάνι μέχρι το αλσύλλιο,  όπου ο κόσμος πάει να κάνει το μπάνιο του,  όπου δεν υπάρχει ούτε μια θαλάσσια σήμανση,  καμία προστασία δηλαδή!!!  Αίσχος και ντροπή για όλους όσους έχουν την ευθύνη. Πρέπει να αντικατασταθούν όσοι είναι ανίκανοι να ασκήσουν τα καθήκοντά τους! Ναι, όπως το ακούτε, να φύγουν εδώ και τώρα!!! 

Οι φωτο είναι σημερινές.  Ευχαριστούμε τη φίλη που μας τις έστειλε. Φυσικά η αξιολόγηση του γεγονότος έγινε άμεσα από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας.
Η κατάσταση στην περιοχή μας με την ελλειπή αστυνόμευση, έχει φτάσει στο απροχώρητο, ναι στο απροχώρητο!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ Το σώμα του Λιμενικού σε μόνιμες διακοπές

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.