Ρίο – Αντίρριο: Ενεργοποιείται από σήμερα η 10ωρη κάρτα της Γέφυρας

Η κάρτα θα διατίθεται μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.
Η Κάρτα «Μαζί» εμφανίστηκε μεταξύ των ειδικών προϊόντων της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» το 2011 ως εκπτωτική επιλογή για τους θερινούς μήνες (τότε 8ωρη και αποκλειστικά κυριακάτικη).
Αποτέλεσε προϊόν διαλόγου της παραχωρησιούχου της Ζεύξης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της τουριστικής κινητικότητας μεταξύ των δύο ακτών του στενού Ρίου – Αντιρρίου.

Στη συνέχεια έγινε «σαββατοκυριακάτικη» διευρύνοντας τη διάρκειά της από τις 8 στις 10 ώρες.
Έκτοτε ο κύκλος συνέργειας γύρω από τη χρηστικότητα της κάρτας διευρύνθηκε με τη συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων ξενοδόχων, καφεστιατόρων και εμπόρων των δύο πλευρών του στενού Ρίου – Αντιρρίου, αλλά και των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, με κοινό στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Κάρτα «Μαζί» με νέο ποιοτικό έντυπο υλικό
Κάθε καλοκαίρι, η κυκλοφορία της Κάρτας «Μαζί» συνοδεύεται από ποιοτικό έντυπο υλικό με αναλυτικό χάρτη και πληροφορίες για τα αξιοθέατα της περιοχής.
Το φετινό έντυπο είναι μία δίγλωσση (ελληνικά – αγγλικά) ποιοτική παραγωγή με δύο εξώφυλλα (ένα αφιερωμένο σε κάθε πλευρά),που σχεδιάστηκε από κοινού από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και τις ενώσεις ξενοδόχων Ναυπακτίας και Πατρών,με τη συνεργασία των Εφορειών Αρχαιοτήτων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδος. 
Είναι διαθέσιμο στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας στο Αντίρριο, όπως και στα ξενοδοχεία που το έχουν προμηθευτεί από τις οικείες ενώσεις. 
Από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας διατίθεται και το έντυπο «Πάρτε μια ανάσα στο Αντίρριο»,προϊόν συνέργειας της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Αντιρρίου,το οποίο αναδεικνύει τη μικρή αιτωλοακαρνανική πόλη που συνδυάζει αρχαιολογικά μνημεία, αξιοθέατα, υπέροχες παραλίες και μία επαρκή τοπική αγορά, ικανή να καλύψει τις ανάγκες των ταξιδιωτών του νέου αυτοκινητοδρομικού δικτύου που θα επιλέξουν να κάνουν μία στάση πλάι στη Γέφυρα. 
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.