Μακύνεια: μια ξεχασμένη περιοχή από τον δήμο Ναυπακτίας …

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


[οι φωτο από το:nafpaktia.news]

Βλέπουμε παραπάνω στις φωτο, μια παιδική χαρά σε τρισάθλια κατάσταση κι ένα δημοτικό γήπεδο γεμάτο αγκάθια και ξερόχορτα που αποτρέπουν όσους θέλουν να το επισκεφτούν.  Eίναι στη Μακύνεια, περιοχή αρμοδιότητας δήμου Ναυπακτίας.
Δήμος Ναυπακτίας, για πολλά …  «παλαμάκια»  !!!!!
Από εξαγγελίες,  δημόσια ψευτο-events χαιρετούρες κι εμφανίσεις σε κάμερες πάμε καλά, εκεί δεν μας φτάνει κανένας! Από έργα όμως που θα έφτιαχναν για να τα χαρούν μικροί και μεγάλοι σ’ αυτόν το τόπο, τι έκαναν;   Απάντηση:  Μια τρύπα στο νερό!!!
Είναι η μοναδική δημοτική αρχή που καβάλησε τη καρέκλα για μια ολόκληρη πενταετία – και τί μ’ αυτό;  Στα προγράμματα ΕΣΠΑ της εν λόγω πενταετίας δεν έχουν καμιά απολύτως συμμετοχή, μα  καμιά!!!  Τουτέστιν αποδείχτηκαν ανίκανοι να προετοιμάσουν και ν’ απορροφήσουν έστω και ένα απ’ αυτά,  που θα άφηνε έργο πνοής  κι ανάπτυξη στον  τόπο μας!  Αντιθέτως ασχολούνται με την μιζέρια τους και τις εσωτερικές τους ίντριγκες κι αντιπαλότητες, αλλά ξέρουν όμως να κάνουν και βαρύγδουπες δηλώσεις στα ΜΜΕ γεμάτες ανακρίβειες και πολλά …παραμύθια!
Αυτοεξευτελίζονται πολλές φορές από μόνοι τους:  δεν είδατε προχτές έφτασαν σε σημείο να ζητήσουν 30 ευρώ για να δώσουν άδεια  ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ από τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ,  με την δικαιολογία της εφαρμογής του γράμματος κανονισμού. Στην ουσία πίσω απ’αυτό κρύβεται η αντιπαλότητα αντιδημάρχου με τη  «ΓΕΦΥΡΑ» , που φυσικά είναι γνωστή σε όλους μας πια! 
Τελικά οι άνθρωποι της παρούσης  δημοτικής αρχής του τόπου μας, πασχίζουν μέρα-μέρα να θέλουν να μας αποδείξουν ότι το ενδιαφέρον τους εστιάζεται μόνον εκεί που υπάρχει η προβολή τους, η δόξα, το ρουσφέτι  και φυσικά μη ξεχάσουμε  και το αυτονόητο  κέρδος  με οποιαδήποτε μορφή του….
Αυτά κι άλλα πολλά φίλες και φίλοι, για την δημοτική μας αρχή, μια αρχή χωρίς δήμαρχο -είναι ωσεί παρών- άλλοι κάνουν τον δήμαρχο και το ξέρετε, μια δημ. αρχή που όπως αποδεικνύεται μέρα-μέρα, σας έκλεψε την ψήφο το 2014 !!!
Αν κάποιος από εσάς που μας διαβάζετε, έχει κάποια αμφιβολία για όσα λέμε, εδώ είμαστε- ας μας την στείλει γραπτώς και θα την δημοσιεύσουμε!  
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

15 σκέψεις σχετικά με το “Μακύνεια: μια ξεχασμένη περιοχή από τον δήμο Ναυπακτίας …

 1. ΑΝΤΙΡΡΙΟ – Ο Δήμος θα ζητήσει από την Φιλαρμονική και άλλα 30… αργύρια;

  Σύμφωνα με την ΕΜΥ σήμερα το απόγευμα θα έχει κακοκαιρία….

  Άρα το πάρτι των φίλων της Φιλαρμονικής Αντιρρίου, θα αναβληθεί…

  Αλλά γενάτε το ερώτημα: «Ο Δήμος Ναυπακτίας θα ζητήσει να καταβάλουν οι Φιλόμουσοι Φιλαρμονικόφιλοι Αντιρρίου άλλα 30 ευρώπουλα για …. Χρήση της Πλατείας Χορμόβα;»

  Α, ρε καπετάν Χορμόβα τι μας κάνεις….

  Είναι δίκαιο να αγωνιούμε για τα 30κοντα αργύρια του Δήμου που φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Φιλαρμονικοσύλλογο;

  Πάντως σήμερα, εάν έχετε σκοπό να πάτε στο πάρτι… παρακολουθήστε μας:

  Ίσως υπάρξει Ανακοίνωση από… Αντίρριο μεριά…

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Την Δευτέρα 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 η εκδήλωση της φιλαρμονικής Αντιρρίου λόγω καιρικών συνθηκών.

   Λόγω των καιρικών συνθηκών η εκδήλωση του συλλόγου φίλων φιλαρμονικής Αντιρρίου αναβάλλεται για την Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 20:30 στην πλατεία Χορμόβα στο Αντίρριο.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Α.Κοτσανάς:Σε συλλόγους που αιτούνται χρήση κοινόχρηστου χώρου κόβεται παράβολο όπως επιτάσσει η νομιμότητα.

  https://i0.wp.com/www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2012/07/IMG_0495_1.jpg?resize=300%2C172

  Για το θέμα της χρήσης κοινοχρήστων χώρων από συλλόγους ή ιδιώτες με την επιβολή του νόμιμου τέλους,έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Αντιρρίου Α.Κοτσανάς.

  Το θέμα που προέκυψε μετά από δημοσίευμα του Astros Nafpaktos και του Nafpaktianews με την φιλαρμονική του Αντιρρίου η οποία με την αίτηση που κατέθεσε αρμοδίως στον δήμο για χρήση της πλατείας Χορμόβα στο Αντίρριο και την επιβολή το νόμιμου τέλους των 30 ευρώ που προβλέπεται,ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Α.Κοτσανάς, ανέφερε ότ καλώς επιβλήθηκε από την στιγμή που ένας σύλλογος που ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία αίτησης.Η υπηρεσία,έκανε τα δέοντα ακολουθώντας τη νομιμότητα και χρέωσε με το σχετικό ποσό του παραβόλου τον σύλλογο βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

  Ωστόσο συμπλήρωσε ο κ. Κοτσανάς,σε ανάλογη περίπτωση την ίδια μέρα στην τ.κ.Μακύνειας,ο σύλλογος δεν αιτήθηκε,με αποτέλεσμα το τοπικό συμβούλιο σιωπηρά να επιτρέψει την χρήση της πλατείας για ανάλογη τοπική εκδήλωση.Έτσι,η χρήση μετά τη σιωπηρή παραχώρηση του τοπικού τριμελούς συμβουλίου δεν μεταφράστικε σε χρηματικό ένταλμα χρήσης κοινοχρήτων χώρου και ως εκ τούτου δεν πληρώθηκε.»Το θέμα της χρέωσης ή μη σε συλλόγους είναι κάτι που θα πρέπει να επανεξεταστεί» -ανέφερε ο κ. Κοτσανάς- ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση τηρήθηκε η νομιμότητα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Συνάντηση Λουκόπουλου -Αναγνωστάκη για το τμήμα τροχαίας Ναυπάκτου

  Με τον γ.γ. του υπουργείου δημόσιας τάξης Δ.Αναγνωστάκη είχε συνάντηση την περασμένη Παρασκευή,στην Αθήνα,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος.

  Ο δήμαρχος Ναυπακτίας,συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιά,επισκέφθηκαν τον κ.Αναγνωστάκη στο γρφείο του προκειμένου να αποσπάσουν κάποια δέσμευση στο ενδεχόμενο υποβάθμισής ή μεταφοράς της υπηρεσίας της τροχαίας Ναυπάκτου,με σκοπό την δημιουργία της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων που προσανατολίζεται να δημιουργήσει το υπουργείο με άνδρες των υπηρεσιών τροχαίας των όμορων δήμων με σκοπό τη σύσταση μιας υπηρεσίας που θα ελέγχει ολόκληρο το υφιστάμενο εθνικό οδικό δίκτυο έπειτα και από την ολοκλήρωση των αυτοκινητοδρόμων και δη της Ιόνιας οδού εν προκειμένω.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. ARES – MARES – KOUKOYNARES !!!!!

   ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…»
   χαχαχαχαχαχχαα – καλά αυτοί έχουν μεγάλη πλάκα τελικά!!!!!!
   Κερδίζουν χρόνο με εξαγγελίες , αυτό πιστεύουν ???
   Δεν ξέρουν ότι ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και είναι εναντίον τους ???
   Καλά για τόσο χαϊβάνια και μαλάκες μας περνάνε ????

   Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Πρόταση Καρακώστα για Νόστος:Να περάσει σε άλλο οργανωτικό επίπεδο

  Την ανάγκη να περάσει ο θεσμός της Νόστος σε άλλο επίπεδο έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Κ.Καρακώστας.Ο κ. Καρακώστας κατά την τοποθέτησή του αφού έκανε αναφορά στην σύλληψη της ιδέας και την πραγματοποίηση της έκθεσης,πρότεινε την συνέχιση της έκθεσης αυτής σε ένα άλλο επίπεδο.

  Ένα επίπεδο που μπορεί να προέλθει μέσα από συνέργειες κρατικών ή ιδιωτικών φορέων με την μορφή της συνδιοργάνωσης ή της ανάληψης της οργάνωσης της έκθεσης από φορείς του τουρισμού όπως το υπουργείο πολιτισμού,ο ΕΟΤ, ή η Helexpo

  Μου αρέσει!

  1. πετάει τη μπάλα στην εξέδρα ο δημοτικός απατεώνας ……
   νομίζει ότι οι μπούρδες που ξεστομίζει και η μετακόμιση ευθυνών για την αποτυχία τους και την περσινή τους ξεφτίλα, μπορεί να περάσουν κι απαρατήρητες…….
   Θα φας καλά κι εσύ αριστερόστροφο κουμάσι, όπως και οι σύντροφοί σου στις εκλογές ,έτσι και τολμήσεις να ξανασηκώσεις κεφάλι και να ξαναεμφανίσεις το
   λερωμένο σου όνομα, στα επόμενα δημοτικά ψηφοδέλτια…..
   τομάρι ,ε τομάρι !!!

   Μου αρέσει!

 5. Τ.Λουκόπουλος: Aπό τη Νόστος κρατάμε το συνεδριακό της κομμάτι

  http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDE4LTA2LTI0LzMwMzc5LzQ1OTQwNzk1LmpwZw%3D%3D&t=636654646280000000&w=300&h=204

  Το συνεδριακό κομμάτι από τη Νόστος θα κρατήσει τελικά ο δήμος Ναυπακτίας μετά από τη θέση που ξεκαθάρισε κατόπιν ερωτήματος του Γ.Γούλα,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος

  Ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και μειωμένη προθυμία στην διεξαγωγή της έκθεσης,με αποτέλεσμα να προσανατολιζόμαστε στην διεξαγωγή συνεδρίου τουριστικού ενδιαφέροντος

  Για την ανάγκη σταθερής δομής που να υποστηρίζει και πραγματοποιεί την έκθεση έκανε λόγο ο Γ.Γούλας,ενώ διαπίστωσε,ότι ο πραγματικός λόγος που δεν θα διεξαχθεί η έκθεση είναι η παραίτηση Σύψα και η έλλειψη σχετικής δομής με αποτέλεσμα να πάει το δήμο αρκετά πίσω.

  Μου αρέσει!

  1. ρε ξεφτιλες, γιατι δεν το λέτε ξεκάθαρα, ότι:
   αναλάβατε τη ΝΟΣΤΟΣ και αφου κατακλέψατε όσο μπορούσατε να κλέψετε και να μοιραστείτε τις μίζες, τελικά σας πήρανε χαμπάρι και ξεφτιλιστήκατε , ρε αγιογδήτες !!!
   Γελούσε ολη η υφήλιος στο βίντεο, με τις μπούρδες που έλεγε μεσα στα δημοτικά συμβούλια ο μπουρδολόγος αντιδήμαρχος και διοργανωτής της, αυτός που έφερε στη δεκαετία του -80 τα ναρκωτικά στην Ναυπακτο, για αυτόν λέμε ……
   Τι να μας πει τώρα ο Τάκης ο δήμαρχος …μαλακίες θα πει να για να κλύψει το λαμόγιο …..
   αμ δεν υπάρχει και αντιπολίτευση για να τους τα πει φορα παρτιδα και να μαθει ο ναυπάκτιος ψηφοφόρος με τι λαμόγια έχει να κάνει ……
   Ουστ ρε , στα σκουπίδια οι ξεφτίλες, ξυπνήσετε και ψηφίστε άφθαρτους και τίμιους στις επόμενες εκλογες …

   Μου αρέσει!

 6. Γ.Μπουλές:Γιατί δεν μειώνεται ο προϋπολογισμός της τέντας αφού δεν πραγματοποιείται η Νόστος;

  http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDE4LTA2LTI0LzMwMzc5LzQ1OTQwNzIyLmpwZw%3D%3D&t=636654641840000000&w=300&h=204

  Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός της εγκατάστασης της εμποροπανήγυρης χωρίς όμως την διεξαγωγή της Νόστος,συζητείται στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

  Ο κ. Μπουλές απηύθυνε ερώτηση προς τον κ.Σύψα για τον λόγο που δεν αφαιρείται το επιπλέον ποσό για τον εξοπλισμό της Νοστος από τον προυπολογισμό που καλείται να ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο.Σύμφωνα με την εισήγηση ,το ποσό ανέρχεται στις 135.000 ευρώ.

  Για ποσό που τρέχει στην αγορά και αφορά ανάλογες διοργανώσεις ανά την Ελλάδα έκανε λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ.Σύψας.Πρόκειται για χρήματα που συναντάμε σε ανάλογες κατασκευές σε παρόμοιες διοργανώσεις ανά την Ελλάδα,σύμφωνα με τα όσα αναρτώνται στο διαύγεια

  Μου αρέσει!

  1. kαλός μ@λάκας εισαι κι εσυ μπουλέ, – όλα οσα λες και κανεις για ν αρπάξεις τη καρέκλα είναι και τίποτα άλλο.
   Εχεις μάθει τα κόλπα απ’ τα 4 χρόνια απραξίας σου και ξέρεις να παρλάρεις
   και να συγκαλύπτεις στην ουσία τις ατασθαλίες της δημοτικής αρχής, αλλα και τις αμαρτίες τις δικές σου που ακόμα και σήμερα αιωρούνται στα δημοτικά
   πράγαματα.
   Καλός κοματο-κοπρίτης είσαι κι εσύ. Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούϊα …όμως
   λένε στο χωριό μου. Ψήφο δεν θα ζητήσεις ; Δεν θα σε ξεχάσουμε …….

   Μου αρέσει!

 7. Αγγ.Σμπούκη:»Ευθεία βολή στο ψαχνό» κατά Σύψα με αφορμή τα τέλη πλατείας στο Αντίρριο

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQb-HIO5v4yXh4Cg0IWQafpxhspHztATMvuqVDgkZCKcIPOMDGU

  ….γίνεται της Φιλαρμονικής

  Ως «Ευθεία βολή στο ψαχνό» κατά Σύψα με αφορμή τα τέλη πλατείας στο Αντίρριο με ανάρτησή της σε λογαρισμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Αγγ.Σμπούκη.

  Όπως είναι γνωστό,οι σχέσεις μεταξύ Σμπούκη και Σύψα δεν διάγουν τα καλύτερα,με αποτέλεσμα ακατέρωθεν να εκτοξεύονται » πολιτικά καρφιά» σε κάθε ευκαρία.

  Με αφορμή λοιπόν έγγραφο που υπογράφεται από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών Γ.Σύψα σχετικά με την επιβολή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων στην φιλαρμονική Αντιρρίου για εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ,η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και δημοτική σύμβουλος της Ε.Π. Αγγ.Σμπούκη ανέβασε μια διαπίστωση η οποία αφήνει πολλά υπονοούμενα που αναμφίβολα επιδέχονται πολλών ερμηνειών.

  «Ολα θα αλλάξουν σε λίγο καιρό να το θυμάστε»……..

  https://i2.wp.com/www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2017/12/DSC_0481.jpg?resize=300%2C188

  Το έγγραφο που υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο οικονομικών Γ.Σύψα για την επιβολή τέλους χρήσης κοινοχρήστων,στην φιλαρμονική Αντιρρίου

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

   ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΕΚΦΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ;;;;

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.