Αλσύλλιο ανατολικά της Ναυπάκτου

Είδαμε  μπουλντόζα σήμερα να ρίχνει τη μάντρα στο αλσύλλιο και μας  είπαν ότι ξεκινούν τα έργα ανάπλασης του Αλσυλλίου στο Γρίμποβο Ναυπάκτου, για την αισθητική αναβάθμιση του τοπίου.
Μας είπαν ότι,  ο δήμος Ναυπακτίας και το Δημοτικό λιμενικό ταμείο Ναυπάκτου ξεκινούν μια σειρά από τεχνικές παρεμβάσεις προκειμένου ο χώρος να γίνει περισσότερο φιλόξενος στους πολίτες.
Κι επειδή εμεις  περιμένουμε να δούμε να υλοποιούνται οι μέχρι σήμερα υποσχέσεις τους,  δείτε τες:   ΕΔΩ      ,     ΕΔΩ  ,    ΕΔΩ   ΕΔΩ  ,    ΕΔΩ  ,     ΕΔΩ ,     ΕΔΩ  αλλά και σ  άλλα πολλά δημοσιεύματα ακόμα,   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ  ότι θα φτιάξουν έργο.   Αν το φτιάξουν έτσι όπως είχαν υποσχεθεί, θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους χειροκροτήσουμε για το καλό της πόλης!!!
Αλλά επειδή δεν μας έχουν συνηθίσει σε αποπεράτωση έργων, παρά μόνο σε καρικατούρες για να μας κοροϊδέψουν και να πουν ότι κάτι έκαναν (όπως με το ΞΕΝΊΑ)   γιαυτό το λόγο και δεν θ’ αναφερθούμε  στις εργασίες ρουτίνας που γίνονται αυτές τις μέρες  στο συγκεκριμένο αλσύλλιο.   
Θα δείτε ότι στο τέλος – για την μη αποπεράτωσή του και βάσει των υποσχέσεών τους – θα επικαλεστούν διάφορες ηλίθιες δικαιολογίες,  ως συνήθως. Και θ’ ακούσουμε και τον λαλίστατο δήμαρχό μας σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα  «πεπραγμένα» τους !!!   Δηλαδή στην ουσία για τα  ΜΗ πεπραγμένα τους !!! 
Μακάρι  να διαψευσθούμε,  μακάρι ……

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.