Καλά θα τρελαθούμε εντελώς ??? Που είναι η δήθεν Ευρωπαϊκή “αλληλεγγύη” τώρα που καίγεται η Ελλάδα ;

Η χώρα μας καίγεται και οι Ευρωπαίοι “εταίροι” σφυρίζουν αδιάφορα.Η δήθεν Ευρωπαίκή “αλληλεγγύη” αποδεικνύεται ανύπαρκτη ακόμα και στο ζήτημα των φυσικών καταστροφών.

Δύο μόνο αεροπλάνα προσφέρθηκαν να μας στείλουν οι Ισπανοί, τα οποία μέχρι να φτάσουν θα έχουν καταστραφεί τεράστιες εκτάσεις από τις πολλά ταυτόχρονα μέτωπα των πυρκαγιών που φούντωσαν όλα μαζί μέσα από διάφορες εστίες,οι οποίες σύμφωνα με εκτιμήσεις, δεν μπορεί να είναι τυχαίες.

Οι Ιταλοί είπαν ότι, έχουν στείλει πολλά αεροπλάνα στη Σουηδία όπου επίσης υπάρχουν μέτωπα πυρκαγιών και δεν μπορούν να βοηθήσουν. Η Γερμανία, η Γαλλία, η Πολωνία,τρεις μεγάλες χώρες με τεράστια μέσα καταπολέμησης των πυρκαγιών, δείχνουν πλήρη αδιαφορία για τις φωτιές στην καρδιά της χώρας μας στην Αττική.

Το ίδιο απούσες είναι και οι κοντινές μικρότερες χώρες, Βουλγαρία,Ρουμανία,Κροατία,Σλοβενία,Αυστρία, Τσεχία, όλες μέλη της επιλεγόμενης “Ευρωπαϊκής Ένωσης”, ο Θεός να μας φυλάει από την “στοργή” της, που μας κατάντησε πάφτωχους και καταγέλαστους διεθνώς.

Μόνο η Κύπρος προσφέρθηκε να βοηθήσει στέλνοντας ορισμένα από τα ελάχιστα πυροσβεστικά μέσα που διαθέτει.

Για τη Ρωσία που μας έστελνε παλαιότερα τα ειδικά μεγάλα αεροπλάνα της αντιμετώπισης πυρκαγιών ούτε λόγος να γίνεται, μετά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών και τις τελευταίες προσβολές εναντίον της που εξέμεσε πρόσφατα ο απίθανος Νίκος Κοτζιάς.

Είναι περισσότερο από προφανές πως η “Ευρώπη της αλληλεγγύης, της σύγκλισης, της αλληλοβοήθειας” είναι μόνο παχιά λόγια για κορόιδα σαν και εμάς τους κουτο-Ελληναράδες. Οι οποίοι θέλαμε περισσότερη Ευρώπη,που με επικεφαλείς τους τους πάντα ίδιους αμετανόητους και ανελέητους Γερμανούς, λειτουργεί με τη γνωστή φιλοσοφία του Καραγκιόζη : “Τα δικά τους  δικά τους και τα δικά μας δικά τους”.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Καλά θα τρελαθούμε εντελώς ??? Που είναι η δήθεν Ευρωπαϊκή “αλληλεγγύη” τώρα που καίγεται η Ελλάδα ;

 1. χωρις πολλά , πολλά σχόλια… για να μην χάσουμε το μέτρο και καταντήσουμε ανούσιοι πολιτικάντηδες… η ΜουΜουΕ παπαγάλοι…
  για να μην τα φορτώνουμε ολα στον κύριο Χατζηπετρη, ως ο διαχρονικός φταίχτης ολων των δεινών και των ασύμμετρων…
  ενω στη Κινέτα και κάπου εκει τριγύρω παμε για εργοστάσιο Βωξίτη… και ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια…
  που εξυπακουεται καραφλή περιοχή….
  παμε κατά την Ανατολικη Αττική …

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.