Δήμος Ναυπακτίας~ Αρχίζουν τα όργανα και θα έχουμε πολλά ευτράπελα μέχρι τις εκλογές…

η  ηθελημένη  ή  μη ασυνεννοησία (κατ’ άλλους κόντρα)  στελεχών του δήμου    (Κοτσανά – Σαλαμούρα)  βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια  υγεία της πόλεως Ναυπάκτου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας
Εμπλοκή παρατηρείται στο θέμα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας μετά τη λήξη της σύμβασης του εργολάβου την περασμένη Παρασκευή.

Και μπροστά στο φάσμα να δημιουργηθούν συνθήκες παρόμοιες  μ’ αυτές προσφάτως της Κέρκυρας  μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού, από το γραφείο του αντιδημάρχου «έφυγε»  έγγραφο- καταγγελία  με προορισμό τον εισαγγελέα όπου ζητάει την προστασία της δημόσιας υγείας,  που ο εταίρος του, ο υπεύθυνος πρόεδρος ΧΥΤΑ δεν είναι σε θέση να πράξει.

Το έγγραφο που απέστειλε ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος  προς τον εισαγγελέα:

Σχόλιο συντάκτη:

ΟΙ πληροφορίες μας λένε πως,  μέσα στην δημοτική πλειοψηφία και στα στελέχη του δήμου υπάρχει μέγας αναβρασμός, ένα πρωτοφανές προεκλογικό αλαλούμ. Επειδή η συνοχή της δημοτικής πλειοψηφίας (παράταξη Λουκόπουλου )  πνέει ως φαίνεται τα λοίσθια, πολλά από τα επιφανή στελέχη της παράταξης, ψάχνουν από τώρα τις νέες συνεργασίες με νέους ή και παλιούς υποψηφίους και παρατάξεις, που όσο περνάει ο καιρός θα εμφανίζονται στον προεκλογικό ορίζοντα με διάφορες παρουσίες και ηγεσίες.  Προσπαθούν δηλαδή κάποιοι που θεωρούν από τώρα την παράταξη Λουκόπουλου   «καμένο χαρτί»  να πιάσουν πόρτα  και να γκαβατζάρουν ένα καλό στασίδι για την επόμενη δημοτική θητεία!   Οι πληροφορίες μας,  λένε πως κάποιοι  μέσα απ’ την παράταξη του κυρ- Τάκη έχουν αρχίσει  να  διπλαρώνουν  νέους υποψηφίους για να καπαρώσουν από τώρα  θεσούλα.  Κι έτσι γίνεται το  «έλα  να δεις» μέσα στην παράταξη!!!  Περιμένοντας  να ολοκληρωθούν οι υποψηφιότητες,   θα  μαθαίνουμε και τα ονόματα των ανταρτών και όσων θα προσπαθούν να περισώσουν ότι προλάβουν κάνοντας σιωπηρές μεταγραφές και βρώμικες συναλλαγές  …    Αυτά  τα ωραία κι όμορφα – να είστε σίγουροι –  πως θα τα βλέπουμε  και θα τα ζούμε συχνά απ’ εδώ και πέρα,  διότι η προεκλογική περίοδος με τις πολλές υποψηφιότητες και τον νέο εκλογικό νόμο, θα έχει σενάρια για όλα τα γούστα!!!  Εμείς εδώ θα είμαστε,  θα σας τα λέμε και θα σας τα αποκαλύπτουμε. Δεν θα σας αφήσουμε να πάτε στη κάλπη και να το δώσετε στεγνά σε άθλιους και τιποτένιους  μηδενιστές  που  θα μας  «ξανακάψουν».  Θα σας δίνουμε τα βιογραφικά και τις ανδραγαθίες όλων έναν προς έναν,  με τα θετικά  αλλά κυρίως τ’ αρνητικά χαρακτηριστικά ενός εκάστου… Λίγη υπομονή όμως μέχρι τότε! 


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ:

Giannis Spyropoulos

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και σκουπίδια γίνανε μαλλιά κουβάρια.
Η  «κάψα»  γενικά δημιουργεί άγχος και όλα τα επιτρέπει.
Εκτός και…
Έγινε κατολίσθηση κι έπεσε κανας βράχος !!!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δήμος Ναυπακτίας~ Αρχίζουν τα όργανα και θα έχουμε πολλά ευτράπελα μέχρι τις εκλογές…

  1. ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ: «Ο κ. Κοτσανάς προτρέχει για να δημιουργεί…. εντυπώσεις»
    ======================================

    Με αφορμή το έγγραφο του Αντιδημάρχου Ανδρ. Κοτσανά προς τον κ. Εισαγγελέα σχετικά του προβλήματος που διαφαίνεται με την αποκομιδή των σκουπιδιών, επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Χρήστο Σαλαμούρα ο οποίος μας είπε: «Το κενό ημερών είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό! Ήδη έχει δρομολογηθεί και είναι θέμα ημερών, να υπογραφεί η Σύμβαση με τον Εργολάβο σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου…Ο κ. Κοτσανάς, με την μεγαλομανία που τον διακρίνει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που επιδιώκει προτρέχει πολλές φορές της διανοίας του και της θεσμικής του υποχρέωσης προκειμένου να δημιουργεί εντυπώσεις…. Παράδειγμα η βεβιασμένη Αναφορά του κ. Κοτσανά στον κ. Εισαγγελέα χωρίς πρώτα να ζητήσει να ενημερωθεί για την πορεία των συζητήσεων με τον Εργολάβο! Η Αναφορά τα λέει όλα…..Δείχνει το γιατί και πως σκέπτεται και ενεργεί ο καθένας με γνώμονα θέλω να πιστεύω μόνο την… ψηφοθηρία!»

    neo Astro Nafpaktos

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.