Ναύπακτος παραλιακό μέτωπο: απέραντη αναρχία, γενικός ωχαδερφισμός, παντελής απουσία αστυνόμευσης με τον δείκτη τουρισμού στο ζενίθ…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κυριακή μεσημέρι 12 Αυγούστου 2018 – τρεις μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο και η πόλη μας κυριολεκτικά «βουλιάζει»  από τουρισμό!   Βρεθήκαμε στην παραλιακή του Γριμπόβου, όπου είδαμε και το εικονιζόμενο όχημα ( ο «Νίκος ο γλύκας» )  να μετακινεί τις απαγορευτικές πινακίδες και να οδεύει κατά μήκος όλης της παραλιακής με συχνές στάσεις ανά δέκα περίπου μέτρα (με μεγάφωνο χωνί στο τέρμα)  και να πωλεί σταφύλια. Η διαδρομή του κατά μήκος της απαγορευμένης για τροχοφόρα  παραλιακής, διήρκεσε περίπου ένα μισάωρο!  Πλησιάσαμε ν’ αγοράσουμε και ρωτήσαμε αν διαθέτει ταμειακή μηχανή, η απάντηση ήταν αρνητική!  Το εν λόγω όχημα δεν έφερε πινακίδα με αριθμό στο πίσω μέρος του και η μπροστινή ήταν στραπατσαρισμένη με αποτέλεσμα να μην διακρίνεται ολόκληρη με ευκρίνεια!

Εμείς δεν θα κάνουμε κριτική ούτε για τον παραβάτη, αλλά ούτε για την μονίμως απούσα αστυνόμευση και στην πόλη μας. Εξ’ άλλου τα έχουμε πει τόοοοοοσες φορές και το ξέρετε όσοι μας διαβάζετε.  Και ούτε θα πάρουμε και το μέρος των οπωροπαντοπωλών της πόλης που οικονομικά θίγονται από τέτοια παραβατικά γεγονότα.  Ας το κάνουν από μόνοι τους! Αστυνομία εξ’ άλλου ΔΕΝ υπάρχει σήμερα με κράτος  αριστερό και το βιώνουμε καθημερινά, κι αν υπάρχει είναι για τα μάτια και μόνο. Το αριστερόστροφο κράτος την έχει σχεδόν εκμηδενίσει, την έχει βάλει στα συρτάρια του, οπότε δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα απ’ την Αστυνομία. Κάποια στιγμή θα μας φτάσουν σε σημείο να την αντικαταστήσουμε από μόνοι μας, δηλαδή να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας…  Γι’αυτό στις εκλογές που κοντοζυγώνουν ανοίξτε τα μάτια σας και ξεβουλώστε τ’ αυτιά σας κι εννοούμε βουλευτικές,   δημοτικές & όποιες άλλες.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΖΙ:

ΚΛΙΚ στην εικόνα να μεγαλώσει
Ο «κύριος» που κατεβαίνει στο δρόμο και προσπερνάει εμπρός από το εν λόγω Ι.Χ. (που με  τ’ αριστερό κρατεί δίσκο και με το δεξί μια μπουκάλα), είναι ο σερβιτόρος του παρακείμενου καφενείου. Πέρα από την επαγγελματική του ιδιότητα όμως έχει και μια θεσμική. Είναι και πρόεδρος του εργατικού κέντρου Ναυπακτίας – Δωρίδας!  Να πως εμπλέκονται τώρα στο θέμα μας κι άλλοι και μαζί μ’ αυτούς και όλα τα μανάβικα της περιοχής μας! Χρειάζεται να πούμε κι άλλα ???  Νομίζω πως όχι, τα υπόλοιπα τ’ αφήνουμε να τα κρίνετε από μόνοι σας….    Η δική μας η απορία όμως είναι:  ποιά η εργασιακή διαφορά των νοσοκομειακών γιατρών που προσφάτως  με μανία  «υποστηρίχτηκαν» απ΄το  Εργ. Κέντρο  και της συμπαθούς τάξης των οπορωπαντοπωλών???  Ποιά η διαφορά???     Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα δικά σας …..

ΣΧΕΤΙΚΑ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ:   ΕΔΩ  –   ΕΔΩ  – ΕΔΩ  – ΕΔΩ 

Ε Δ Ω  

Ε  Δ  Ω

Ε  Δ  Ω 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ναύπακτος παραλιακό μέτωπο: απέραντη αναρχία, γενικός ωχαδερφισμός, παντελής απουσία αστυνόμευσης με τον δείκτη τουρισμού στο ζενίθ…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.