Δήμος Ναυπακτίας: Έδωσαν εντολή να μην μεταδοθεί Live το αποψινό δημοτικό συμβούλιο!!! Τι προσπαθούν να κρύψουν???

Εδωσαν κρυφά εντολή να μην μεταδοθεί ζωντανά απόψε το δημοτικό συμβούλιο. Προφανώς κάτι θέλουν να κρύψουν. Φοβούνται την κοινή γνώμη και τρομάζουν μπρος στη λαϊκή κατακραυγή που τους περιμένει για τα τόσα «ψέμματα» πού’χουν σερβίρει στους δημότες για δήθεν έργα και «πράσιν’ άλογα» ….
Το Ξενία, που όπως φαίνεται έχει σοβαρά προβλήματα στον φάκελο που έχει κατατεθεί και δύσκολα θα προχωρήσει και η πλωτή εξέδρα, της οποίας οι εργασίες έχουν διακοπεί μετά από καταγγελίες, είναι δυο απ’ τα θέματα που …»καίνε»  το δήμο!
Τα αποψινά θέματα ήταν πολύ σοβαρά και προφανώς δεν θέλουν να βγούν ζωντανά προς τα έξω τα όποια προβλήματά τους, οι παθογένειες και τα ρεζιλίκια τους… Θέλουν να τα σερβίρουν με το δικό τους τρόπο, νομίζοντας ότι θα ξεγελάσουν τον δημότη. Εμείς καταγγέλουμε αυτή τους τη φασιστική συμπεριφορά στο θέμα της ανοιχτής κι ανόθευτης ενημέρωσης, στον ναυπακτιακό λαό κι ας τους κρίνει αυτός…
Η συνεδρίαση συνεχίζεται και πληροφορούμαστε ότι υπάρχουν αντιδράσεις απ’ την πλευρά της αντιπολίτευσης και θα ζητηθεί  η αναβολή του συμβουλίου.  

ΝΕΩΤΕΡΑ ,  ώρα  20:30  από την αίθουσα του δημοτ. συμβουλίου:


Καμια απόφαση τελικά δεν πάρθηκε στο αποψινό δημ. συμβούλιο που δεν κράτησε  ούτε μια ώρα κι ενώ τα θέματα ήταν πολύ σοβαρά…  Θα περιμένουμε στη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας να δούμε τις εξελίξεις. Απόψε προσπάθησαν οι της δημοτικής πλειοψηφίας να περάσουν πολύ πρώιμα, στα μουλωχτά και δια της πλαγίας το μέγα θέμα του «Ξενία» ,  αλλά δεν τους βγήκε. Οσο για το θέμα της πλωτής εξέδρας, αλλά και του αλσυλλίου του Γριμπόβου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος (πονηρός όπως πάντα) προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με διάφορες ραδιουργίες. Να ξέρει όμως πως ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και καταστροφικά και για τον ίδιον αλλά και για ολόκληρη την παράταξη Λουκόπουλου που πνέει τα λοίσθια  μέρα με τη μέρα …

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.