κίνδυνος θάνατος οι λακούβες των πεζοδρομίων της πόλης μας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εκμεταλλευόμενοι επιστολή-καταγγελία αναγνώστη πήγαμε να διαπιστώσουμε τα καταγγελόμενα. Και ώ του θαύματος ανήμερα της Παναγίας και με τον τουρισμό στο ζενιθ, το  είδαμε και δεν το πιστεύαμε:

Τουλάχιστον ο ένας στους τρεις διερχόμενους από το ακριβές σημείο που μας υπέδειξαν, παραπατούσε και προσπαθούσε να μην βρεθεί στο έδαφος!!! Ειδικά ηλικιωμένοι θα μπορούσαν και να τραυματιστούν θανάσιμα. Καθήσαμε για ένα καφέ περίπου μια ώρα στο εν λόγω σημείο (παραλιακή Γριμπόβου, σε γνωστή καφετέρεια κι ακριβώς απέναντι απ’ το μοναδικό εκεί περίπτερο) για την διαπίστωση. Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε –  αλλά και ακούγαμε:  τα εξ’ αμάξης εναντίον των υπευθύνων για το κατάντημα αυτό των πεζοδρομίων μας… Οποιος έχει αντίρηση ας πάει μια βόλτα για την εξακρίβωση, με μεγάλη προσοχή όμως διότι το βράδυ δύσκολα διακρίνονται αυτές οι λακούβες!!! Και φυσικά η καταγγελία δεν αφορά το μοναδικό αυτό σημείο, γενικά τα πεζοδρόμια της πόλης είναι σε πανάθλια κατάσταση, το ίδιο και οι περισσότεροι δρόμοι της.
Για ακόμα μια φορά εμεις δεν θα χρειαστεί να τα σχολιάσουμε. Εξ’ άλλου τι να πεις για την ελεεινή κατάσταση κι αυτούς που την δημιουργούν… Η παρούσα δημοτική αρχή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, σαν την χειρότερη από την εποχή της μεταπολίτευσης!!!  Και δεν υπερβάλουμε. Η ανταμοιβή τους ας έρθει από τους δημότες (?) στις επόμενες εκλογές. Φυσικά ετούτοι δεν θα υπάρχουν, θα διαλυθούν σαν συνδιασμός, αλλά πολλοί από δαύτους να ξέρετε, θα τρέξουν να «τρυπώσουν»    σε νέους κι άφθαρτους για να σας ξεγελάσουν πάλι και να σας κλέψουν την ψήφο με διάφορες ραδιουργίες. Ηδη κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κατεργαρέοι ξεκίνησαν μυστικά  τα πρώτα τους  «κονέ» με διάφορους υποψηφίους θέλοντας από τώρα να καπαρώσουν την επόμενη καρέκλα τους. Αμ δε θα τους βγει, όμως. Δεν είμαστε όλοι αμνήμονες, τα  «έργα»   τους    (τα ανύπαρκτα)  είναι ακόμη νωπά και ζέχνουν!  Κι αν κάποια «δημοσιογραφικά» παραμάγαζα θέλουν να τους καλύπτουν και να τους προωθούν, εδώ σε εμας θα βρουν πόρτα. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα…

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.