ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ–ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΣΥΛΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ ???

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΥΛΛΙΟ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ  ΑΚΟΥΣΤΕ   ΤΙ ΜΑΣ  ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΌ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ :

Τελικά είδαμε πριν ανάμισυ μήνα τη  μπουλντόζα να ρίχνει τη μάντρα στο αλσύλλιο και μας  είπαν ότι ξεκινούν τα έργα ανάπλασης του Αλσυλλίου στο Γρίμποβο Ναυπάκτου, για την αισθητική αναβάθμιση του τοπίου.  Μας είπαν ότι,  ο δήμος Ναυπακτίας και το Δημοτικό λιμενικό ταμείο Ναυπάκτου ξεκινούν μια σειρά από τεχνικές παρεμβάσεις προκειμένου ο χώρος να γίνει περισσότερο φιλόξενος στους πολίτες.
Κι επειδή εμεις  περιμένουμε να δούμε να υλοποιούνται οι μέχρι σήμερα υποσχέσεις τους,  δείτε τες:   ΕΔΩ   ,    ΕΔΩ  ΕΔΩ   ΕΔΩ  ,   ΕΔΩ  ,   ΕΔΩ ΕΔΩ  αλλά και σ  άλλα πολλά δημοσιεύματα ακόμα,   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ  ότι θα φτιάξουν ολοκληρωμένο έργο.   Αν το φτιάξουν έτσι όπως είχαν υποσχεθεί, θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους χειροκροτήσουμε για το καλό της πόλης!!!
Αλλά επειδή δεν μας έχουν συνηθίσει σε αποπεράτωση έργων, παρά μόνο σε καρικατούρες για να μας παραπλανήσουν και να πουν ότι έκαναν έργο  (όπως με το ΞΕΝΊΑ)   γιαυτόν το λόγο και δεν θ’ αναφερθούμε  στις εργασίες ρουτίνας που γίνονται κάποιες από αυτές τις μέρες  στο συγκεκριμένο χώρο του αλσυλλίου.   
Θα δείτε ότι στο τέλος – για την μη αποπεράτωση του έργου και βάσει των υποσχέσεών τους – θα επικαλεστούν διάφορες φαιδρές δικαιολογίες,  ως συνήθως. Σαν κι αυτή που ακούσαμε για την πλωτή εξέδρα στο λιμάνι!  Και θ’ ακούσουμε και τον λαλίστατο δήμαρχό μας σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα  «πεπραγμένα» τους !!!   Δηλαδή στην ουσία για τα  ΜΗ πεπραγμένα τους !!! 
Μακάρι όμως να διαψευσθούμε,  μακάρι ……

Η κάμερα της ιστοσελίδας  βρέθηκε προχτές στον συγκεκριμένο χώρο και κατέγραψε  ότι έχει συμβεί μέχρι στιγμής εκεί. Δείτε τους χώρους σε τι κατάσταση βρίσκονται και μετά από όλα αυτά που ακούσατε  στα πιο πάνω ζωντανά στιγμιότυπα  βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ–ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ή ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΣΥΛΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ ???

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.