όταν έχεις θεσάρα και τρως, πίνεις, διορίζεις, παύεις, «γαμάς & δέρνεις» , έχεις τσέπες βαριές, παραιτείσαι ??? – Οχι βέβαια !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για χρ. Σαλαμούρας
Τα παίζει όλα για όλα  για να παραμείνει στο τιμόνι του ΧΥΤΑ Ναυπάκτου,  ο επί 8,5 χρόνια πρόεδρός του,  Χρήστος Σαλαμούρας.    Στη θέση του αυτή παραμένει  από το 2010, όπου είχε οριστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Μπουλέ. Τον τελευταίο χρόνο εκείνης της θητείας, ο τότε δήμαρχος και η παράταξη του έκαναν προσπάθειες να τον καθαιρέσουν από τη θέση του στον ΧΥΤΑ,  κάτι που όμως δεν κατάφεραν.

Ο κ. Σαλαμούρας που απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά να γλυστράει από εξουσία σε εξουσία, τι κι αν χρειαστεί να μετακομίσει σ’ άλλη δημοτική παράταξη,  έκανε  έξυπνη μεταγραφή προεκλογικά στην παράταξη Λουκόπουλου κι έτσι κατάφερε να καπαρώσει για μια ακόμα θητεία τη θεσάρα που είχε σαν πρόεδρος του ΧΥΤΑ. 
Ακούστηκαν πάρα πολλά για τον τρόπο με τον οποίο διοικεί και πολιτεύεται τον ΧΥΤΑ, πολλά θετικά αλλά περισσότερα αρνητικά κι από φίλους αλλά κι από εχθρούς.   Αλλα έχουν κάποια βάση και μάλιστα σταθερή κι άλλα στερούνται  σοβαρότητος.   Σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο μάλιστα, ελήφθη απόφαση για την αποπομπή του, την οποία στήριξε η αντιπολίτευση αλλά και η δημοτική πλειοψηφία.  Κι εκεί πάρθηκε μια απόφαση από την συντριπτική πλειοψηφία του σώματος, για την καθαίρεσή του απ’ την θέση που κατείχε όλα αυτά τα χρόνια.  Την πρόταση μομφής κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Γ. Μπουλές και είχε αποδεδειγμένα βάσιμα στοιχεία κι επιχειρήματα για κακοδιαχείριση στον ΧΥΤΑ Ναυπακτίας από την διοίκηση Σαλαμούρα.  Η απόφαση αυτή που πάρθηκε όμως,  απ’ ότι φαίνεται ΔΕΝ  πληροί όλες τις προϋποθέσεις,   κάτι που εκμεταλλεύεται   ο κ. Σαλαμούρας και παραμένει σε μια θέση που του προσφέρει…  πάρα πολλά προνόμια και διοικητικά,  αλλά κυρίως οικονομικά.
Εδώ υπάρχει όμως το εξής οξύμωρο και φαιδρό όπως θα μπορούσε  να το χαρακτηρίσει κάποιος:   Ενώ η μεν αντιπολίτευση του δήμου έριξε αρνητική ψήφο στην παραμονή του κ. Σαλαμούρα κατηγορώντας τον για κακοδιαχείριση,  η  δημοτική πλειοψηφία (πλην ενός, που έτρωγε σίδερα υπέρ του) δηλαδή η παράταξη Λουκόπουλου έδωσε κι αυτή την αρνητική της ψήφο για το ίδιο θέμα, αλλά για διαφορετικό λόγο:  Επειδή όπως φημολογείται ο κ. Σαλαμούρας διαπραγμτεύεται την «μεταγραφή»  του στη νέα δημοτική κίνηση του κυρίου Β. Γκίζα που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει κι αυτός τον δήμο,  γιαυτό και μόνο γιαυτό τον  «τιμώρησαν» .   
«Δεν μπορεί να είναι με τον Γκίζα στα κρυφά βλέποντας την επόμενη μέρα και με εμάς σήμερα για να κρατάει την καρέκλα»  ανέφερε ανώτερο στέλεχος της δημοτικής αρχής.   Δεν λέμε  τ’ όνομα του τελευταίου, θα τον καταλάβετε σε επόμενες δημοσιεύσεις.  Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…
Τρελά πράματα όπως καταλάβατε:  Οι κύριοι της πλειοψηφικής παράταξης Λουκόπουλου,  αντί να στιγματίζουν την κακοδιαχείριση και τις στραβοτιμονιές ενός δικού τους δημοτικού στελέχους και συμβούλου της πλειοψηφίας αν και εφόσον τις έκανε,  αντ’ αυτού τον κατηγορούν μόνον για τις μελλοντικές του πολιτικές και δημοτικές βλέψεις και κινήσεις !!! 
Να τα βλέπετε αυτά και να τ’ ακούτε σεις που ομιλείτε με ρόδινα λόγια και κάνετε αγαθές σκέψεις για την παρούσα δημοτική αρχή, που φεύγοντας αφήνει πίσω της   «καμένη γη»  ….   

Μια σκέψη σχετικά μέ το “όταν έχεις θεσάρα και τρως, πίνεις, διορίζεις, παύεις, «γαμάς & δέρνεις» , έχεις τσέπες βαριές, παραιτείσαι ??? – Οχι βέβαια !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.