oι πληγές στη ΔΕΥΑΝ δεν κλείνουν με υπογραφές – γιατροσόφια, αλλά ούτε και με δελτία τύπου…


(από δηλώσεις και υπογραφές, έχουμε χορτάσει…)


«Έκλεισε μια «πληγή» της Βαρναράχης η Αγγελική»
Ετσι τιτλοφορείται σήμερα δημοσίευμα τοπικού site και η συνέχεια του κειμένου:

 «Ξεπεράστηκε το πρώτο δύσκολο εμπόδιο της Βαρναράχης που κινδύνεψε να αφήσει χωρίς νερό το κέντρο της Ναυπάκτου.
Η υπόθεση της Βαρναράχης με τις ιδιοκτησίες ξεκίνησε το 2004, όταν επί δημαρχίας Νταουσάνη, δημιουργήθηκαν οι πηγές της Βαρναράχης, χωρίς όμως να έχουν αποζημιωθεί οι ιδιοκτήτες.
Σήμερα, 14 χρόνια μετά και μετά από 10 προέδρους της ΔΕΥΑΝ, υπεγράφη η πρώτη συμφωνία και οι πόρτες του αντλιοστασίου άνοιξαν ξανά.
Αναμφίβολα, μια ιστορική στιγμή για την ΔΕΥΑΝ και για την πρόεδρο που χειρίστηκε με λεπτό τρόπο την όλη υπόθεση.»      ~ Υπογραφή: πρόεδρος ΔΕΥΑΝ ~

Κι ακολουθούν  ένα σωρό φωτογραφίες από το τεράστιο αυτό event !!!

Σχόλιο της στήλης:

Τι μας λένε εδώ;   ότι ήταν όλοι οι προηγούμενοι άχρηστοι και οι δέκα ;  άρα και ο προκάτοχός σας κυρία πρόεδρος και συνοδοιπόρος σας στο κοινό ψηφοδέλτιο… σωστά; 
Η  «ιστορική αυτή στιγμή»  κυρία μου, τί περιλαμβάνει;  οι υπογραφές και οι προσκλήσεις στις κάμερες σε τι οφείλονται;  Γιατί δεν δημοσιεύεται αυτό για το οποίο έπεσαν οι περισπούδαστες υπογραφές; Είναι κρυφό; Μήπως συγκαταλέγεται στα απόρρητα αρχεία του Κράτους κι ενέχει εθνικούς κινδύνους;  Δώστε στη δημοσιότητα, παρακαλώ όλα τα κείμενα με τις επώνυμες υπογραφές των συμμετεχόντων σ’ αυτή την συνεύρεση! Κι αφήστε τις φωτογραφήσεις, τα χαμογελάκια στον φακό και τα στυλό με τις υπουργικές αόρατες υπογραφές …  Ενημερώστε τον δημότη σωστά κι αναλυτικά κι όχι με «φτιαγμένα»  δελτία τύπου!
Και σας ερωτούμε:   Πίνει καθαρό νερό η Ναύπακτος; είστε σίγουρη  πως το νερό της βρύσης (χωρίς πανάκριβο φίλτρο)  πίνεται;  Δεν πίνεται !!!  ΟΧΙ!!!   Είναι σκέτη χλωρίνη!  Και γιατί έχει χλωρίνη;  Μα γιατί είναι ακατάλληλο προς πόση!!!
 Έχουμε καθαρή θάλασσα στο Γρίμποβο; Οχι ΔΕΝ έχουμε!  τα λύματα και οι βρωμιές που «κολυμπούν»  κάθε τρες και λίγο στα νερά του από πού έρχονται, μήπως απ’ τον ουρανό; 
Γρίμποβος:  Γιατί πνίγηκαν 5 συνάνθρωποί μας αυτό το καλοκαίρι στην ίδια παραλία; Και γιατί δεν υπάρχει ναυαγοσώστης; Και γιατί δεν ξαναμπήκε η «μπλε σημαία»  στο Γρίμποβο;   Μα απλά, γιατί ο βιολογικός και τα συστήματα που έχουν σχέση με τους αρμόδιους που τα ελέγχουν,  δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, έχει εγκληματικές ατέλειες και γιαυτό οι θάλασσές μας βρωμούν κυριολεκτικά!   Αν όντως ήταν καθαρές, θα υπήρχε η «μπλε σημαία» ,  οπότε θα υπήρχε ναυαγοσώστης, οπότε θα έκαναν εκει το μπανάκι τους και οι περισπούδαστοι δημοτικοί μας σύμβουλοι! Είδατε ποτέ κανένα;  ΟΧΙ και ούτε θα δείτε και ποτέ! Αυτοί πηγαίνουν στα προάστια. Στο Γρίμποβο  θα πάνε μόνον τα βράδια για το ψαράκι και το ουζάκι τους.  Ποτέ για μπάνιο εκεί.  Μην αρχίσω κι αραδιάζω ονόματα και παραλίες τώρα…
Το λοιπόν, μη μας παραμυθιάζετε  άλλο κυρία μου!!! Δεν μας πείθετε! Η Ναύπακτος παρόλο που έχει τα περισσότερα νερά από κάθε άλλη πόλη, εν τούτοις τα στερείται, γιατί απλά ΔΕΝ είναι καθαρά και δεν είναι καθαρά  εξ’ αιτίας όλων εσας που κρατάτε χρόνια τώρα τις τύχες της στα ανίκανα χέρια σας!!!       
Με τα δελτία τύπου λοιπόν, τις φωτογραφήσεις και τα συνεχή δημοσιεύματα, αντί να πείθετε τον κόσμο για όσα ισχυρίζεστε,  αντιθέτως αυτογελιοποιήστε !!!  Δεν σας πιστεύει κανένας !!!  Γιαυτό  σταματήστε τα λόγια κι αρχίστε έργα ουσίας κι όχι επιφάνειας. Ο χρόνος είναι λίγος βέβαια μέχρι τις εκλογές, τουλάχιστον εκμεταλευτείτε τον, διότι μετά δεν θα σας ενθυμείται κανένας !!!
Κι όσο για το συμβάν με τον ποντικό στην ύδρευση της κοινότητας Γαλατά, θα σας πούμε μόνο τούτο:    «Καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει»  …..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΣΤΟ 100% , ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΛΙΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ  Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ:

Δ.Ε.Υ.Α.  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«Μετά από την αναστάτωση που προκλήθηκε στην Τ.Κ. Γαλατά, σχετικά με πληροφορία και ανυπόστατα δημοσιεύματα που αναστάτωσαν την κοινωνία , ότι σε ιδιωτική παροχή ύδρευσης βρέθηκε κάποιο ζωύφιο. Σας γνωρίζουμε ότι απο την ΔΕΥΑΝ ελήφθησαν όλα τα μέτρα προστασίας των πολιτών. Παρενέβη άμεσα σε καθαρισμό χλωρίωση & απολύμανση, των εγκαταστάσεων ύδρευσης, παρουσία του Δημάρχου κ. Λουκόπουλου και της Πρόεδρου της ΔΕΥΑΝ κ. Σμπούκη ενώ παράλληλα, διέθεσε προληπτικά, ποσότητα εμφιαλωμένου νερού. Σε σύσκεψη που επακολούθησε με τον Πρόεδρο του Γαλατά κ. Μπαλωμένο και τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που παραβρέθηκαν διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση δεν είναι ανησυχητική. Σήμερα ενημερώνουμε ότι και μετά τους εργαστηριακούς ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το νερό είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις. Να τονίσω ότι οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που αναστάτωσαν την κοινωνία του Γαλατα είναι αμφίβολες χωρίς να αποδεικνύονται. Η επιχείρηση(ΔΕΥΑΝ) χωρίς να έχει υπάρξει τεκμηρίωση εργαστηριακή, καταγγελία γραπτή και αποδεικτικά στοιχεία και μόνο απο προφορική καταγγελία πολίτη έπραξε υπεύθυνα προκειμένου να διαφυλάξει την δημόσια υγεία των πολιτών. Όλα αυτά θα ελεγχθούν για παραπέρα εισαγγελική διερεύνηση. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους για τον τρόπο που αντιμετώπισαν και διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Τον Πρόεδρο του Γαλατά κ. Μπαλωμένο για τις προσπάθειες που κατέβαλε, την υπευθυνότητα που επέδειξε και την άριστη συνεργασία που είχαμε.»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΜΠΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ     1/9/2018
ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ   ΔΙΚΑ   ΣΑΣ  ….

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

6 σκέψεις σχετικά με το “oι πληγές στη ΔΕΥΑΝ δεν κλείνουν με υπογραφές – γιατροσόφια, αλλά ούτε και με δελτία τύπου…

 1. εμενα που αρεσε στον επιλογο και στο δελτιο τυπου της κυριας προέδρου, που τον ποντίκαρο τον ονόμασε και «ζωύφιο» χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  εχω σκασει στα γέλια, ειχα καιρό να γελασω τοσο πολυ !!!
  από ποτε τα ποντίκια έγιναν ζωύφια ρε παιδιά; ξερει κανενας να μας πει ;

  Μου αρέσει!

 2. ρε παιδιά τους εχετε παρει αμπάριζα , γαμιώντας τους πάτε χαχαχαχα
  αφήστε τους να παρουν καμια ανασα ….
  οτι ειναι λαμόγια οι περισοτεροι εκει στο δημο, το ξερουν και οι πέτρες
  τωρα θα το μάθουν και τα πλακάκια .χαχαχαχαχαχαχααααααα

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.