ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2018

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ
ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠ/ΚΩΝ ΔΡΑΣΤ/ΤΩΝ
& ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ναύπακτος 31/8/2018

ΠΡΟΣ : ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2018

26 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2018

Ο Δήμος Ναυπακτίας στα πλαίσια εορτασμού του Πολιούχου της Πόλεως Ναυπάκτου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει παραδοσιακή εμποροπανήγυρη διάρκειας επτά (7) ημερών και από 26 Οκτωβρίου έως και 1 Νοεμβρίου 2018.

Η εμποροπανήγυρη διεξάγεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην περιοχή Γριμπόβου, της Δημοτικής Ενότητας Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας και ειδικότερα στα ΒΚ 283, 229 και 290 δημόσια κτήματα, που βρίσκονται ανατολικά και βορειοανατολικά των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, που η χωροταξική διάρθρωσή του αποτυπώνεται στο συνημμένο τοπογραφικό διάγραμμα.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις οργάνωσης και λειτουργίας της εμποροπανήγυρης εφαρμόζεται ο Κανονισμός που ψηφίστηκε με την αριθ. 329/2018 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε εδώ το τοπογραφικό διάγραμμα του χώρου των εγκαταστάσεων της εμποροπανήγυρης

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στην εμποροπανήγυρη μπορούν να συμμετέχουν:

  1. Πωλητές που διαθέτουν όλα τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά και δεν είναι αδειούχοι λαϊκών αγορών, πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου, εφόσον διαθέτουν βεβαίωση δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας.
    Τη βεβαίωση αυτή εκδίδει ο δήμος μόνιμης κατοικίας των ενδιαφερόμενων πωλητών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 38 παρ. 3 του Ν. 4497/2017.
  2. Πωλητές βιομηχανικών ειδών αδειούχοι λαϊκών αγορών και κάτοχοι παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών με αντικείμενο εκμετάλλευσης άνθη, φυτά και μεταποιημένα προϊόντα.
  3. Αδειούχοι πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου με αντικείμενο πώλησης από τα επιτρεπόμενα είδη στην παρούσα εμποροπανήγυρη.
  4. Επαγγελματίες που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν την προβλεπόμενη άδεια συμμετοχής και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Εμποροπανήγυρη οφείλουν να καταθέσουν ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας http://www.nafpaktos.gr, μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2018, με συνημμένα όλα τα δικαιολογητικά που σημειώνονται στην αίτηση.

Αιτήσεις που θα κατατεθούν εμπρόθεσμα αλλά θα έχουν ελλειπή δικαιολογητικά θα τίθενται εκτός διαδικασίας χορήγησης έγκρισης συμμετοχής-θέσης.

Η καταβολή του ποσού θα γίνει μετά την έκδοση και ανάρτηση του οριστικού καταλόγου συμμετεχόντων στην εμποροπανήγυρη στον τραπεζικό λογαριασμό GR30 0140 6540 6540 0200 1000 118 –ALPHA BANK, που θα φέρει την ένδειξη «ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», το αργότερο μέχρι την 10η Οκτωβρίου 2018.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη θα βρείτε στον Κανονισμό οργάνωσης και λειτουργίας εμποροπανήγυρης 2018και στα Παραρτήματα αυτού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο αρμόδιο Τμήμα Αδειοδοτήσεων, Ρυθμίσεων Εμπορικών Δραστηριοτήτων & Απασχόλησης και στα τηλέφωνα:

  1. Κούκουνα Παρασκευή Προϊσταμένη Τμήματος 23643 60149
  2. Φούφλια Πολυτίμη Υπάλληλος Τμήματος 26343 60148
  3. FAX 26343 60118

Από το Αρμόδιο Τμήμα

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.