ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ: Και νέα ευχολόγια από την ΔΕΥΑΝ για θέμα ύδρευσης κατοίκων της επαρχίας μας

Αποτέλεσμα εικόνας για δευα ναυπάκτου

Αλιεύσαμε σήμερα από το προσωπικό προφιλ (σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης) της προέδρου της ΔΕΥΑΝ, την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κατατέθηκε σήμερα από τη ΔΕΥΑΝ στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I, πρόταση για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Παλαιοπαναγιάς έως και τις εργατικές κατοικίες. Το υπάρχον δίκτυο δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, γιατί το δίκτυο είναι παλαιό, με σωλήνες μικρής διατομής και παρότι το νερό που έρχεται από τον Εύηνο είναι αρκετό, εν τούτοις δεν μπορεί το δίκτυο να το αντέξει και να μεταφέρει άφθονο νερό σε όλους τους κατοίκους. Με το έργο αυτό ύψους 1.500.000€ περίπου που περιμένουμε σύντομα να εγκριθεί, λύνεται οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης ‘όλων των δυτικών συνοικιών ώστε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και να καλύπτονται όλες οι ανάγκες των κατοίκων σε νερό.  Και θα συνεχίσουμε κάνοντας οτι καλύτερο για τον τόπο μας»


..κι από κάτω τα  …  «συγχαρητήρια»   (προφανώς προσωπικών της φίλων) δίνουν και παίρνουν!!!     Τι να πεις εδώ και τι να σχολιάσεις ….  Αν σχολιάσουμε πάλι αμερόληπτα κι όπως πρέπει,  θα γίνουμε οι κακοί για τους εν λόγω γνωστούς και μη εξαιρετέους που τους έχουμε μπει στο …μάτι!!!
Εμεις πάντως θα τα δώσουμε τα συγχαρητήρια στην κυρία πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ, εάν και εφ’ όσον η πρόταση αυτή εγκριθεί και ικανοποιηθούν οι εν λόγω συνδημότες μας που στερούνται ποιοτικά το αναντικατάστατο αυτό αγαθό που λέγεται «νερό» !!!   Κι ας μην χρειαστεί να επαναλάβουμε τη γνωστή παροιμία   «ακόμη δεν τον είδαμε  Γιάννη τον εβγάλαμε» !!!  Γιατί απλά ο τόπος δεν χρειάζεται πολιτική σπέκουλα, έργα πραγματοποιημένα και μάλιστα στο ακέραιο χρειάζεται κι  όχι  ευχές !  

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.