«Να το δούμε κι ας μην το πιστέψουμε» λέει ο σοφός λαός κι εμεις λέμε: «Φτάνει πια η κοροϊδία, ας γίνουν τα λόγια, πράξεις…»


Η ανακοίνωση του δήμου Ναυπακτίας,  για το  «Ξενία» :

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ».

«Στην ηλεκτρονική δημοπρασία συμμετείχαν 28 εργοληπτικές εταιρείες από όλη την Ελλάδα. Το επόμενο διάστημα θα γίνει και η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών τους, ώστε να αναδειχθεί ο ανάδοχος του έργου.

Η έναρξη υλοποίησης του έργου αναμένεται στο επόμενο τρίμηνο.

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της πρώην ξενοδοχειακής μονάδας του «ΞΕΝΙΑ» του Δήμου Ναυπάκτου και στην ανάδειξή του για πολιτιστικές χρήσεις ώστε να γίνει ένας χώρος εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον, λειτουργικός, προσβάσιμος και ανοιχτός για τους πολίτες. Το έργο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στο τουριστικό προϊόν της περιοχής, και προβλέπει τη δημιουργία: – εικονικού μουσείου ψηφιακής αναπαράστασης της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, – εκθεσιακού χώρου – πινακοθήκης, αίθουσας εκδηλώσεων – συνεδρίων, εστιατορίου-bar και  μικρού κέντρου φιλοξενίας επισκεπτών.

Το συνολικό τεχνικό έργο διαχωρίζεται σε τέσσερα σημεία επέμβασης:

    • Αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις Όλες οι εργασίες, αφορούν στο σύνολό τους το εσωτερικό των κτιρίων και δεν επιφέρουν αλλοιώσεις των όψεων. Οι παρεμβάσεις στις όψεις θα αφορούν μόνο στην αποκατάσταση φθορών, με απόλυτο σεβασμό στο αρχικό σχεδιασμό τους.
    • Στατική ενίσχυση.
    • Ενεργειακή αναβάθμιση
    • Αξιοποίηση περιβάλλοντος χώρου. Οι επεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο γίνονται με απόλυτο σεβασμό στο αρχικό σχεδιασμό τους.

Το ΞΕΝΙΑ επιτέλους, όχι μόνο ξεφεύγει από το καθεστώς λεηλασίας και απαξίωσης των τελευταίων 15 χρόνων, αλλά μπορεί να ξαναγίνει το στολίδι της πόλης μας.»
Το σημερινό σχόλιο της στήλης:
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πλέον το επικόν «πες-πες-πες όλο και κάτι θα μείνει» !!!   Χρόνια τώρα ακούμε ένα σωρό εξαγγελίες για έργα που θα ξεκινήσουν αλλά στη πορεία χάνουν το δρόμο τους και  ένα σωρό φρούδες υποσχέσεις που σκοπό έχουν την εξαπάτηση των ψηφοφόρων  και τίποτα άλλο!   Έργα όμως που να παραπέμπουν στην αναβάθμιση του συγκεκριμένου χώρου ΔΕΝ είδαμε από καμια δημοτική μας αρχή!  Δεν θέλουμε επίσης να πιστεύουμε πως ακόμα μια δημοτική αρχή που βρίσκεται στο τέλος της θητείας της, άρχισε τις  γνωστές  υποσχεσιολογίες για έργα που δεν έγιναν μια πεντετία,  αλλά όμως θα γίνουν  μέσα σ’  ένα πεντάμηνο που της απόμεινε !!!   
Οι πολίτες με το δίκιο τους είναι απογοητευμένοι από τις συμπεριφορές και την απραξία των δημοτικών μας αρχόντων και ομιλούμε για θητείες των τριάντα τελευταίων χρόνων. Κανένας μα  κανένας δεν κατάφερε ν’ αφήσει έργο πραγματικό, έργο μακράς πνοής που θα ομιλούσαν ντόπιοι και ξένοι γιαυτό, κανένας μα κανένας!!!  όλα είναι φτιαγμένα στο πόδι, πρόχειρα, στραβά κι ακατάλληλα, προβληματικά κι επικίνδυνα, με οφελημένους όχι τους πολίτες της Ναυπακτίας, αλλά αυτούς τους ολίγους που τεχνηέντως χρησιμοποίησαν τις θέσεις τους μέσα από τον δήμο για το οποιασδήποτε μορφής πολλαπλό ατομικό τους συμφέρον και φυσικά οικονομικό κέρδος.   
Εμεις λοιπόν και προεκλογικά απ΄αυτήν εδώ την ιστοσελίδα,  δεν θα χαριστούμε σε κανέναν.  Και όλοι όσοι έπραξαν αρνητικά για αυτήν τη πόλη, αλλά κι αυτοί που της έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους, θα κριθούν και θα στιγματιστούν ανάλογα με τα έργα τους.  Κοντός ψαλμός – αλληλούϊα …. 
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.