Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας εναντίον της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ατρόμητος Αντιρρίου» – Η απάντηση της ομάδας [video]

Συνέντευξη τύπου  παρέθεσε νωρίτερα σήμερα η διοίκηση του Ατρομήτου Αντιρρίου για το θέμα της στέγασης της ομάδας με τον πρόεδρο να προβαίνει σε αποκαλύψεις σχετικά με το ρόλο του αντιδημάρχου κ. Κοτσανά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.
Η συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε νωρίτερα ξεκίνησε με τη διευκρίνηση ότι ο Ατρόμητος Αντιρρίου δεν έχει καμμία πολιτική ή άλλη σκοπιμότητα στις κινήσεις του και το μόνο που επιθυμεί είναι το καλό της ομάδας κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Το δύσκολο έργο της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας έχει αναλάβει η διοίκηση και οι συμπολίτες ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 30% καλύπτεται με χορηγία από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος από τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα από τον κ. Κοτσανά έχουν να κάνουν ακριβώς με αυτό.
Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου ο αντιδήμαρχος επεμβαίνει διαρκώς στο έργο της ομάδας και δυσκολεύει τις συνθήκες της ομαλής λειτουργίας της θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιρστών αναγκάζοντάς τους να προπονούνται σε ακατάλληλες ώρες μευψηλές θερμοκρασίες στο πλαστικό γήπεδο το οποίο έχει ήδη επιφέρει τραυματισμούς.
Ενδεικτικό είναι ότι η ομάδα είχε έρθει σε συννενόηση με τον κ. Κοτσανά ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο την 1η Αυγούστου για να ξεκινήσει η προετοιμασία αλλά όταν οι παίχτες πήγαν εκεί είδαν το γήπεδο… εργοτάξιο. Ο κ. Κοτσανάς τότε, ενημέρωσε τους υπεύθυνους ότι η προετοιμασία θα γίνει στο Ξηροπήγαδο με τα έξοδα μετακίνησης να βαραίνουν την ομάδα, ένα ποσό το οποίο ανήλθε σε 1.000 ευρω περίπου.
Απίστευτος είναι και ο διάλογος που είχε ο πρόεδρος της ομάδας με τον κύριο Κοτσανά όταν του τέθηκε το ζήτημα της απουσίας γραφείων από το γήπεδο. Ο αντιδήμαρχος απάντησε ότι δεν έχει ούτε αυτός γραφείο εκεί οπότε δε θα έχει και η διοίκηση!
Σημαντικά επίσης είναι και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Στο γήπεδο δεν υπήρχαν δοκάρια, ούτε υπάρχουν αποδυτήρια ενώ ο κύριος Κοτσανάς, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, κατηγορεί την διοίκηση για ακαθαρσίες στα αποδυτήρια της ομάδας την ίδια στιγμή που φέρεται να έχει ζητήσει ο ίδιος από τον υπάλληλο καθαριότητας να καθαρίζει των φιλοξενουμένων και των διαιτητών αλλά όχι της ομάδας του Αντιρρίου!
Η κόντρα Ατρομήτου- Κοτσανά έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που έχουν υπάρξει περιστατικά έντονης διαφωνίας και με τον αντιδήμαρχο να λέει ότι θα έπρεπε η ομάδα να πληρώνει παράβολο για να παίζει στο γήπεδο. Από την πλευρά της η διοίκηση δείχνει πρόθυμη να πληρώσει παράβολο για να παίζει στο ίδιο της το γήπεδο όπως είχε πληρώσει και πέρσι το ποσό των 150 ευρώ για να χρησιμοποιήσει το Παπαχαραλάμπειο γήπεδο.
Η διοίκηση της ομάδας ζητά από τη δημοτική αρχή ξεκάθαρη και επίσημη έντυπη ενημέρωση για τις ώρες λειτουργίας του γηπέδου και επιθυμεί συνεργασία τόσο με το δήμο όσο και με τη ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ κάτι το οποίο φαίνεται να δυσαρεστεί τον κύριο Κοτσανά ο οποίος υποστηρίζει ότι εφ’ όσων υπάρχει η οικονομική ενίσχυση από την εταιρεία μέχρι και οι ακαδημίες της ομάδας θα έπρεπε να είναι δωρέαν
Δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου παρακάτω:

www.npress.gr/
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.