η κοινότητα «Γαλατάς» ξεχασμένη από τον δήμο Ναυπακτίας κρούει τον κώδωνα εν όψει χειμώνα

Ο χειμώνας πλησιάζει, τα ρέματα και τ’ αυλάκια ακάθαρτα με ό,τι αυτό συνεπάγεται ύστερα κι απ’ τις πρόσφατες τραγωδίες λόγω καιρικών συνθηκών.   Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά η δημοτική αρχή της Ναυπακτίας  ασχολείται με τις εξαγγελίες έργων και με κούφιες παραστάσεις στα ΜΜΕ για δήθεν προσωπικούς θριάμβους που θα φέρουν την  σωτήρια ανάπτυξη στο τόπο…   Αυτή που είχε κοιμηθεί  για 5 χρόνια τώρα και που αίφνης ξύπνησε ως δια μαγείας,  έγινε θαυματουργή κι έρχεται με βήμα  ταχύ  … !!!     
Στον κάμεραμαν του nafpaktianews  ο πρόεδρος της κοινότητας, διαμαρτύρεται και μιλάει για ανευθυνότητα των αρμοδίων που δεν στέλνουν μηχάνημα να καθαρίσει τις προβληματικές περιοχές παρόλο που τους έχουν ενημερώσει!    Τελικά τους  θέτει και προ των ευθυνών τους εν όψει επικίνδυνων καιρικών συνθηκών για την περιοχή.   Ακούστε τον:
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

3 σκέψεις σχετικά με το “η κοινότητα «Γαλατάς» ξεχασμένη από τον δήμο Ναυπακτίας κρούει τον κώδωνα εν όψει χειμώνα

 1. Πολιτική απρέπεια και ατόπημα η εκτόξευση λάσπης χωρίς στοιχεία με μοναδικό στόχο τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων.

  https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/44088254_2045882225450685_2030604810348134400_n.jpg?_nc_cat=108&oh=403097824aa7e6610f594728992e79d3&oe=5C4FB82A

  Όπως όμως δήλωσα και στο δημοτικό συμβούλιο, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται και επειδή είναι πολιτικό καθήκον, όταν εκτοξεύεται λάσπη για τη διαχείριση δημοσίου χρήματος να πέφτει άπλετο φως, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας θα ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες διαχειριστικό έλεγχο.
  Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το δελτίο τύπου της ΑΔΚΝ για το ποσό των 117.000 ευρώ που αφορά το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι που διαχειρίζεται η ΚΕΔΝ.

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η δημοτική αρχή πετάει…Λάσπη στον ανεμιστήρα

  Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (15/10/2018) η δημοτική αρχή έκανε τον απολογισμό πεπραγμένων για το 2017. Ήταν ο τελευταίος απολογισμός της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου και αναδείχθηκε το μεγάλο έλλειμμα που υπάρχει στη διοίκηση του Δήμου μας.
  Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε από τη δημοτική σύμβουλο κ. Ζιαμπάρα ότι αναγκάσθηκε να προσφύγει στην εισαγγελική αρχή προκειμένου να της δοθούν τα στοιχεία των προσλήψεων προσωπικού στην ΚΕΔΝ. Με αίτησή της που κατέθεσε από 20 Ιουλίου ζητούσε τα στοιχεία που αφορούν προσλήψεις προσωπικού στα ΚΔΑΠ και η διοίκηση της ΚΕΔΝ αρνούνταν συστηματικά να της δώσει.
  Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο η κ. Ζιαμπάρα είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της ΚΕΔΝ κ. Κονίδα ότι αν μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου δεν της δοθούν τα στοιχεία θα ζητήσει εισαγγελική συνδρομή. Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου προσκόμισε εισαγγελική εντολή να της δοθούν τα στοιχεία, γεγονός που, όπως φάνηκε, ενόχλησε σε ακραίο βαθμό τον πρόεδρο της ΚΕΔΝ κ. Κονίδα.
  Με αφορμή αυτό ο κ. Κονίδας προέβη σε ανεπίτρεπτες για δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο δημοτικής επιχείρησης ενέργειες. Ανακοίνωσε στο σώμα ότι έχει στοιχεία σε βάρος της προηγούμενης δημοτικής αρχής και της κ. Ζιαμπάρα προσωπικά. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι :
  1. Δεν έκλεισε το 2014 Τραπεζικούς Λογαριασμούς με μηδενικό υπόλοιπο που δίνουν την ευκαιρία στις τράπεζες να χρεώνουν την ΚΕΔΝ !!!!
  2. Υπάρχει ένα ποσό 117.000€ από το 2012 που όφειλε να επιστρέψει η ΚΕΔΝ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως διαχειριστή του τότε προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που χρηματοδοτούσε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Σύμφωνα με τον κ. Κονίδα το ποσό αυτό αφού η ΚΕΔΝ δεν το επέστρεψε στην Περιφέρεια έπρεπε να το έχει στο ταμείο της ΚΕΔΝ(!!!). Από τη στιγμή που ο κ. Κονίδας δεν μπορεί να βρει το ποσό στο ταμείο της ΚΕΔΝ (!!!) καταλήγει στο συμπέρασμα ότι γι αυτό ευθύνεται η τότε πρόεδρος κ. Ζιαμπάρα (!!!).

  Επειδή, λοιπόν, ο κ. Κονίδας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει από λογιστική, τού εξηγήθηκε ότι όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί στις οικονομικές καταστάσεις της ΚΕΔΝ που έχουν συνταχθεί και εγκριθεί με κάθε νόμιμη διαδικασία μέχρι και το 2014 που παραδόθηκε η εταιρεία στη σημερινή δημοτική αρχή. Του εξηγήθηκε επίσης ότι από το 2015 μέχρι σήμερα, που η εταιρεία διοικείται από τη δημοτική αρχή Λουκόπουλου, ουδέποτε έγινε στο Δημοτικό συμβούλιο απολογισμός του έργου της εταιρείας και ουδέποτε συντάχθηκε Ισολογισμός. Κατά συνέπεια ας αναζητήσει τις ευθύνες πρωτίστως στον εαυτό του και στα στελέχη της δικής του παράταξης που διοικούν την ΚΕΔΝ και να σταματήσει να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.

  Ο κ. Κονίδας δήλωσε ότι περιμένει την έκθεση των ελεγκτών για το συγκεκριμένο θέμα. Το ερώτημα βέβαια που αναδεικνύεται είναι γιατί ο κ. Κονίδας προέβη σε αυτή την απρέπεια χωρίς να έχει το πόρισμα των ελεγκτών στα χέρια του; Είναι προφανές ότι η ενέργεια αυτή υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, είπε η κ. Ζιαμπάρα και δήλωσε ότι θα κινήσει η παράταξή της τη διαδικασία διαχειριστικού ελέγχου στην ΚΕΔΝ .

  Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου μπροστά στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ενόψει της κρίσης των δημοτών στις εκλογές του Μαϊου επιστρατεύει ό,τι πιο ευτελές την χαρακτηρίζει για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Επειδή όμως πρέπει να πέσει άπλετο φως στα καταγγελλόμενα θα κληθούν από εμάς οι αρμόδιες αρχές να απαντήσουν τα ερωτήματα του κ. Κονίδα και της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου και να μάθουν οι δημότες ποιοι και πως διοικούν σήμερα το δήμο και τις δημοτικές επιχειρήσεις.


  Ναύπακτος 17 Οκτωβρίου 2018

  Maria Ziabara

  «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας»

  https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/24131158_1705535136177952_4013755785014618474_n.jpg?_nc_cat=106&oh=4fb1eda2b90969731e994757e1141483&oe=5C5F37E5

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.