Δήμος Ναυπακτίας: θα κάνουν τόσα στους εναπομείνατες 5 μήνες, όσα δεν έκαναν στα 5 χρόνια που ήταν στις καρέκλες!!!

ΠΟΤΑΜΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ  ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.   ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ???  ΟΤΙ ΤΑ ΕΊΧΑΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ,  ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΣΑ  ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ…. ΚΙ  ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ  ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:   

«ΜΑΣΑΕΙ  Η ΚΑΤΣΙΚΑ  ΤΑΡΑΜΑ »  ???


Για την υποβολή πρότασης για συμμετοχή του Δήμου μας στο πρόγραμμα WiFi4EU, μας ενημέρωσε με ανακοίνωση η δημοτική αρχή.  Μέσω του WiFi4EU, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί να εξασφαλίσει δωρεάν συνδεσιμότητα WiFi για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία, παντού στην Ευρώπη.

Μας είπαν  χαρακτηριστικά από τον δήμο:

Δωρεάν Wifi στη Ναύπακτο,   Αν εγκριθεί η πρόταση

«από τον Απρίλιο του 2018 έκανε όλη την απαραίτητη προεργασία ώστε να μπορέσει να υποβάλει έγκαιρα το αίτημα του για το πρόγραμμα WiFi4EU. Με την έναρξη λοιπόν της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, που ήταν η 7η Νοεμβρίου 2018 και ώρα Ελλάδας 14.00, υποβάλαμε την αίτησή μας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιλογής του Δήμου μας στο εν λόγω πρόγραμμα.»


Και για τον επίλογο, έχουμε  δύο απορίες:

1) Εξαγγέλουν έργα πάντα με τους υποθετικούς συνδέσμους  «αν»  και  «θα» στις εξαγγελίες τους !!!!!   Είναι κουφό ή όχι ???

2)  Πως και γιατί όλα αυτά τα  «έργα»  θα τα κάνουν τους 5 τελευταίους μήνες της θητείας τους και δεν τα έκαναν στα 5 ολόκληρα χρόνια που κατέχουν τις καρέκλες και τ’ αξιώματα οι αρμόδιοι του  Δήμο μας ???   Γιατί ??? Σε τί προσπαθούν να μας πείσουν??? Αφού έργα δεν βλέπουμε, μόνο λόγια ακούμε. 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.