ακολουθεί την ραστώνη του δήμου μας και η Περιφέρεια… δείτε αδιαφορία!!!


Σημασία δεν δίνει η Περιφέρεια στην καρμανιόλα της Εθνικής Οδού με τα χαλασμένα φανάρια μέρες πούρχονται …

Επί δύο εβδομάδες και πλέον παραμένουν χαλασμένα τα φανάρια στον κόμβο του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά στην εθνική οδό στην είσοδο του Αγρινίου μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο σημείο στις 24/11.
Εθνική Οδός (3)Ακόμη κι αν επρόκειτο για ένα σημείο οδικού δικτύου που ήταν τέλεια σχεδιασμένο και δεν είχε κανένα πρόβλημα από απόψη επικινδύνοτητας, σε ένα σοβαρό κράτος η λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών θα είχε αποκατασταθεί σε 24ωρα μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, ενώ η Τροχαία θα ήταν στο σημείο για να επιτηρεί / ρυθμίζει την κυκλοφορία. Στην Ελλάδα, όμως, και δη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας των Κατσιφάρα, Σταρακά και Λύτρα τα φανάρια επιδιορθώνονται μετά από αρκετό καιρό, ενώ η Τροχαία βρίσκεται για μερικές ώρες περίπου μισό χιλιόμετρο πιο πάνω για να κόβει κλήσεις… Δυστυχώς όμως πρόκειται για ένα τμήμα του οδικού δικτύου με μεγάλη επικινδυνότητα και με μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, από τη στιγμή που μιλάμε για την είσοδο της πόλης. Έτσι τα τροχαία ατυχήματα είναι στη ημερήσια διάταξη καθημερινά και μάλλον «είδηση» αποτελεί πια το τροχαίο ατύχημα που θα είναι μόνο υλικών ζημιών και δεν θα έχει τραυματίες ή θύματα…

Μπροστά σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, που δικαιολογημένα δημιουργεί οργή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει να επιδείξει μόνο ανικανότητα και αδιαφορία. Η μη έγκαιρη αποκατάσταση της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών, από τη μεριά της Περιφέρειας που είναι αρμόδια, είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου… Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος από τον Μάιο του 2017, εδώ και ενάμιση χρόνο δηλαδή, έχει λάβει με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, 8 εκατ. ευρώ για το έργο με τίτλο «Συντήρηση Αποκατάσταση και Άρση Επικινδυνότητας των Κόμβων Εισόδου-Εξόδου της Πάτρας, του Πύργου και του Αγρινίου». Από αυτά ποσό περί τα 2,5 εκατ. ευρώ αφορά το Αγρίνιο. Και ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εδώ και ενάμιση χρόνο γνώριζε πως έχει χρήματα για να προβεί σε διορθωτικές παρεμβάσεις όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά δεν υπήρξε ούτε μία δημόσια παρέμβασή της προς το Υπουργείο Υποδομών, ώστε να παραληφθεί το έργο της «αναδιαρρύθμισης» της εθνικής οδού έξω από το Αγρίνιο και καταστεί δυνατό να προχωρήσει μια νέα εργολαβία με διορθωτικές παρεμβάσεις. Τώρα πλέον, αφού το Υπουργείο Υποδομών παρέλαβε τελικά το έργο τον περασμένο Ιούνιο και αφού πια βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπόσχεται πως εντός του 2019 θα αξιοποιήσει τα χρήματα που έλαβε από το Υπουργείο το 2017… Πρόκειται για ένα ακόμη αισχρό εμπαιγμό από την μεριά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που συνδυάζει την ανικανότητα με τις προεκλογικές υποσχέσεις…

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ – ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ  ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ  «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»  ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΑ ….  ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΤΑΞΗ!!!
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.