ΑΙΣΧΟΣ~ αντί να στηρίξουν την ντόπια αγορά και τους καταστηματάρχες της πόλης μας, τους φτύνουν κι από πάνω…Επαγγελματίες και τεχνίτες της Ναυπακτίας, σας  … «φτύνουν» κι εσεις  νομίζετε πως βρέχει ???


προχτές το  «Σωματείο Ηλεκτρολόγων Εργοληπτών Ναυπακτίας & Δωρίδας»  με αυστηρό έγγραφό του προειδοποίησε τους αρμοδίους αντιδημάρχους του δήμου μας, για την κατάφωρη αδικία που πράτουν με τις απ’ ευθείας αναθέσεις έργων σε ξένους κι αλλότριους επαγγελματίες, αντί της προτίμησης του εργατικού δυναμικού της πόλης μας. Μάλιστα παρόμοια ανακοίνωση στήριξης του εν λόγω  σωματείου υπήρξε και από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Ντίνο Τσουκαλά!    Κι έρχεται άμεσα η απάντηση του αρμοδίου αντιδημάρχου, σαν κόλαφος στις εύλογες διαμαρτυρίες των ναυπάκτιων επαγγελματιών, που ούτε λίγο ούτε πολύ τους «φτύνει»  κατάμουτρα λέγοντας επι λέξει, μεταξύ άλλων, ότι:  «εγώ τη λέξη εντοπιότητα,  ΔΕΝ την αναγνωρίζω…»      !!!!!!!!

Σημειώνεται ότι τόσο η προμήθεια όσο και η εγκατάσταση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου ανατέθηκαν απ’ ευθείας με δύο αποφάσεις της 7ης Δεκεμβρίου 2018, που φέρουν την υπογραφή του δημάρχου Παναγιώτη Λουκόπουλου σε εταιρεία που έχει ως έδρα την Πάτρα. Η συνολική δαπάνη για τα φωτάκια ανέρχεται στο ποσό των 16.798,6 ευρώ και η τοποθέτησή τους στο ποσό των 8.000 ευρώ.

Διαβάστε εδώ την απόφαση για την προμήθεια και εδώ την απόφαση για την εγκατάσταση.


Τι να πεις και τι να σχολιάσεις, εδώ!!!  Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης διανύουν τις τελευταίες εβδομάδες της θητείας τους στο δήμο (μετά θα σβήσουν δια παντός)  κι εν τούτοις έχουν το θράσσος να  «φτύνουν»  ολόκληρη την ναυπακτιακή  Αγορά και τους επαγγελματίες εκπροσώπους της!!!   
Οι απαντήσεις όμως θα πρέπει να δοθούν  απ’ τους ίδιους τους θιγόμενους στο κατάλληλο timing –  αν και πολλοί από τους  σημερινούς καρεκλάτους του δήμου προσεχώς  είτε θα εξαφανιστούν απ’ τα κοινά, είτε θα κρυφτούν μέσα σε άλλους συνδιασμούς για τους ευνόητους λόγους!!!   Μην τους ξεχάσετε….  

ΑΚΟΥΣΤΕ  ΤΩΡΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΟ   «ΒΑΡΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ»     ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ:


Παρέμβαση με σχόλιο:
—————————-
[ «ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Όταν σε φτύνουν και συ προσποιεισαι ότι ψιχαλιζει, τίθεται αυτόματα το «ιστορικό» ερώτημα:
ΣΥΝΈΝΟΧΟΣ ή ΒΛΑΞ ? ]
Giannis Spyropoulos – αηδιασμένος.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΑΙΣΧΟΣ~ αντί να στηρίξουν την ντόπια αγορά και τους καταστηματάρχες της πόλης μας, τους φτύνουν κι από πάνω…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.