η Ναύπακτος στο έλεος θεών και διαβόλων, αλλά στα δημοτικά συμβούλια θ’ακούσεις πως γίνονται μεγάλα έγα…

τις δυο φωτογραφίες που βλέπετε μας τις έστειλε αγανακτισμένος δημότης Ναυπάκτου, ο οποίος μας  γράφει επι λέξει τα εξης: 
«Με ενα ντενεκέ φέτα φτιάχνουμε το δρόμο εν έτει 2018……φεεεεεετα!!!!!!! Οδός Π. Βαρελά Ναύπακτος…….  Είναι εδώ και δυο μήνες έτσι… με μια λακούβα, σήμερα έβαλαν κι ένα ντενεκέ ….κι έρχεται το 2019 και θα βαρέσουν ντενεκέδες…..— είμαι πολύ εξοργισμένος».

Και για να καταλάβετε πόσο ανεύθυνοι είναι οι περισσότεροι της σημερινής δημοτικής  αρχής Λουκόπουλου,  θα σας πούμε τούτο: Αυτή την ώρα διεξάγεται δημοτικό συμβούλιο στο κτίριο του πρώην «Ξενία», όπου και υπάρχει συνεργάτης μας εκει. Την ώρα λοιπόν που ο δήμαρχος έχει πάρει το λόγο και κάνει γενικό απολογισμό των έργων του για ολόκληρη την πενταετία, περισσότεροι απ’ τους μισούς άμεσους συνεργάτες του έχουν βγει έξω στον περίβολο του κτιρίου για …τσιγάρο!!!  Κι αυτό τι σημαίνει???  Το αυτονόητο, θα το έχετε καταλάβει όλοι σας.  Αλλά σημαίνει και κάτι άλλο:  Σημαίνει πως στις ερχόμενες εκλογές του Μάη θα τον εγκαταλείψουν και θα συνεργαστούν με άλλους υποψηφίους σ’ άλλους συνδιασμούς «κρυμένοι» για να βολευτούν και συνάμα να ξεχαστούν τα αρνητικά που  κουβαλούν για μια ολόκληρη πενταετία. Αυτό να μην το ξεχάσετε όλοι εσεις οι δημότες μας, γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε ν’ απομονώσουμε και να τιμωρήσουμε  τους μηδενιστές και ν’ αναδείξουμε το «νέο αίμα» που θα αγαπήσει και θα αναβαθμίσει αυτόν τον έρμο τόπο που είναι ουραγός δεκαετίες τώρα  σ’ ολόκληρο το Νομό μας, παρότι οι φυσικές ομορφιές του περισσεύουν… Καιρός είναι να δώσουμε μια νέα πνοή σ’ αυτόν το τόπο με πραγματικούς ηγέτες που τον αγαπούν κι όχι με μαριονέτες που τον κοροϊδεύουν … 
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

4 σκέψεις σχετικά με το “η Ναύπακτος στο έλεος θεών και διαβόλων, αλλά στα δημοτικά συμβούλια θ’ακούσεις πως γίνονται μεγάλα έγα…

 1. Τ.Λουκόπουλος: Όραμα με τρίπτυχο Ανάπτυξη-Ποιότητα ζωής-Νεολαία

  Ο δήμος Ναυπακτίας με την ελλειπή χρηματοδότηση θα έπρεπε να βρει χρηματοδοτικά εργαλεία για να μπορέσει να επιτελέσει το τεχικό πρόγραμμά της.Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν χρήματα παρουσιάζοντας ώριμες μελέτες ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ.που αν προσθέσουμε τα 19 εκατ. για ΧΥΤΑ και μονοπάτι,φτάνουμε στα 34.εκατ.Αυτό σημαίνει ευ΄θυνη,σοβαρότητα και προγραμματισμό.Δημιουργούμε τέλειες εγκαταστάσεις στον ΧΥΤΑ,δημιουργία 3ου κυττάρου και μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ.Συμμαζέψαμε τη μελέτη για τα μονοπάτια η οποία είχε ελλείψεις.Έρχεται ο Φιλόδημος για την αποχέτευση του Αντιρρίου και την ύδρευση της Παλαιοπαναγιάς.Είχαμε όραμα και στόχο για ποιότητα ζωής και για τη νεολαία.Πήραμε απενταγμένο τον βιολογικό της Ναυπάκτου και της Άνω Χώρας.Μετατρέπουμε το Ξενία από άντρο παρανομίας σε έργο που θα χαίρεται όλος ο Ναυπακτιακός λαός.Ασφαλτοστρώσαμε τα παζάρια και αναμορφώνουμε το Αλσύλλιο.Ξεκαθαρίζουμε την κατάσταση στις νεροτσουλήθρες,μετά την απεμπλοκή του χώρου με τα δικαστήρια μετά τον Μάρτιο.

  Στο παραλιακό μέτωπο εγκρίθηκε ο πεζοδιάδρομος του Γριμπόβου.Σκοπός αυτής της δημοτικής αρχής,το τρίπτυχο Ποιότητα ζωής-Νεολαία-Ανάπτυξη.

  Κάναμε,συνέχισε ο κ. Λουκόπουλος, ένα μεγάλο βήμα γιατί είχαμε όραμα.Για την Μαρίνα σχεδιάζουμε την δημιουργία τουριστικού καταφυγίου.Λύσαμε το πρόβλημα της Βαρναράχης από την οποία κινδύνευε να μείνει η πόλη χωρίς νερό.Ολοκληρώνουμε το ειδικό σχολείο με 1.6.εκατομ.Υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση για την κατασκευή των πεζοδρομίων ανατολικά του Σκα.Από τον επόμενο μήνα ξεκινά η κατασκευή τους.

  Μου αρέσει!

 2. Προσφορά αγάπης 30.000 γευμάτων από τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

  https://i0.wp.com/www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2018/12/120.jpg?resize=1024%2C576

  https://i0.wp.com/www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2018/12/119.jpg?resize=1024%2C576

  https://i2.wp.com/www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2018/12/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85.jpg?resize=1024%2C576

  Για μία ακόμα εορταστική περίοδο, η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

  ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» διέθεσε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, 8 τόνους δωρεάν ποσότητες τροφίμων που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 30.000 μερίδες φαγητού.
  Το πολύπλευρο κοινωνικό έργο της εταιρείας που χρονολογείται από το 1994, συνεχίζεται και φέτος, με ένα μοναδικό μήνυμα αγάπης σε όλες τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
  Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018, τα «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» μοίρασαν περισσότερους από 15 τόνους τροφίμων.
  Πολύτιμοι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας υπήρξαν φορείς, δομές και σύλλογοι, που αποτέλεσαν σε πολλές περιπτώσεις το σύνδεσμο μεταξύ της εταιρείας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
  Στο πνεύμα της ίδιας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τα «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» διέθεσαν τη φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων περισσότερες από 30.000 μερίδες φαγητού, σε πάνω από 30 φορείς , συλλόγους και δομές, σε διάφορες πόλεις της χώρας.
  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κοντοχρήστος Γρηγόρης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι, «όσοι ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια της εταιρείας ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας καθώς και τους φορείς που ανιδιοτελώς συμπαρίστανται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Κάθε χρόνο η χαρά που νιώθουμε όλοι μας είναι μεγάλη, γιατί ξέρουμε ότι με την προσφορά μας μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο και χαρά σε εκατοντάδες οικογένειες. Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο , να έχει χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία και να είναι καλύτερη από την προηγούμενη σε όλα τα επίπεδα».

  Φορείς και Σύλλογοι που ενισχύθηκαν μεταξύ άλλων αυτές τις ημέρες είναι οι εξής:

  1. Χαμόγελο του παιδιού – Πάτρα
  2. Άσυλο ανιάτων – Πάτρα
  3. Κοινωνικό παντοπωλείο – Άμφισσα
  4. Σύλλογος ΑΜΕΑ «Απόστολος Λουκάς» – Αγρίνιο
  5. Κουζίνα αλληλεγγύης – Βόλος
  6. Σύλλογος Κεφαλλονιτών «ο Άγιος Γεράσιμος» – Γαστούνη
  7. Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κάτω Αχαϊα
  8. Ιερός Ναός Ταξιαρχών – Αίγιο
  9. Μονή Παναγίας Ελεούσης – Αίγιο
  10. Κοινωνικό Παντοπωλείο – Λιβαδειά
  11. Κοινωνικό Παντοπωλείο – Λευκάδα
  12. Κοινωνικό Παντοπωλείο – Αμαλιάδα
  13. Κοινωνικές δομές Δήμου Καλαμάτας – Καλαμάτα
  14. Ενορία Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου – Λαμία
  15. Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων σπαστικών παιδιών – Κόρινθος
  16. Σύλλογος απόρων οικογενειών – Κιάτο
  17. Ιερά Μητρόπολη Μεσολογγίου – Μεσολόγγι
  18. Γηροκομείο Ιτέας – Ιτέα
  19. Σύλλογος τριτέκνων – Τρίπολη
  20. Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης – Μοσχάτο
  21. Κοινωνικές δομές Δήμου Μοσχάτου & Ταύρου – Μοσχάτο/Ταύρος
  22. Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης – Ναύπλιο
  23. Συσσίτιο Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας – Ναύπλιο
  24. ΑΜΚΕ «Με την καρδιά μας» – Ναύπακτος
  25. Σύλλογος «Αλκυόνη» – Ναύπακτος
  26. Χαμόγελο του παιδιού – Κόρινθος
  27. Φιλανθρωπική οργάνωση «φαγητό ζωής» – Ηλιούπολη/Βύρωνας
  28. Πανελλήνιο κέντρο βοήθειας αναπήρων – Ελευσίνα
  29. Ενορία κοινότητας Δάφνης – Δάφνη
  30. Δομές Δήμου Ευπαλίου – Ευπάλιο
  31. Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου – Αντίρριο
  32. Κοινωνικές δομές Γαλατά – Γαλατάς Μεσολογγίου

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.