Ανακοίνωση προς αδειούχους παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές στο υπαίθριο εμπόριο (λαϊκές αγορές, στάσιμο και πλανόδιο εμπόριο)


ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
AYTOTEΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ
ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ναύπακτος: 20-12-2018
Αρ. Πρωτ.: 25.273

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Δήμος Nαυπακτίας, στα πλαίσια του Ν. 4497/2017 (Α 171′): «Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, ενημερώνει τους αδειούχους παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές στο υπαίθριο εμπόριο (λαϊκές αγορές, στάσιμο και πλανόδιο εμπόριο) ότι:
 Με τις παραγράφους 1 & 2 του άρθρου 84 Ν. 4582/11-12-2018 (ΦΕΚ Α 208) τροποποιούνται τα άρθρα 11 και 22 του Ν. 4497/2017 και αποσυνδέεται η προσκόμιση ασφαλιστικής ενημερότητας από την διαδικασία ανανέωσης των σχετικών αδειών, οπότε το εν λόγω δικαιολογητικό δεν απαιτείται πλέον κατά την διαδικασία θεώρησης των εν λόγω αδειών.
 Ομοίως, αποσυνδέεται η προσκόμιση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας από την διαδικασία ανανέωσης των επαγγελματικών αδειών υπαιθρίου εμπορίου (λαϊκές αγορές, στάσιμο και πλανόδιο εμπόριο) και τίθεται ως προϋπόθεση για την έκδοση της άδειας.
 Με την παράγραφο 4 του άρθρου 84 Ν. 4582/11-12-2018 αντικαθίσταται το Παράρτημα Ε΄, που αφορά στην διαδικασία βελτίωσης θέσης του άρθρου 35 του Ν. 4497/2017, σχετικά με την απόδοση οριστικής θέσης παραγωγού και επαγγελματία πωλητή σε λαϊκή αγορά και προστίθεται η προσκόμιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας ως κριτήριο μοριοδότησης.

Aπό το αρμόδιο Τμήμα του Δ. Ναυπακτίας

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.