Αν κάποιοι είχαν λίγη τσίπα, δεν θα περιέπαιζαν τον δημότη και θα είχαν περιοριστεί μόνον σε αυτοκριτική…

ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΚΕΜΠΕΛΣ.. «ΠΕΣ, ΠΕΣ, ΠΕΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ…»   κάποιοι το εφαρμόζουν και σ’ ακολουθούν κατά πόδας εδώ στη Ναύπακτο!!!


Διαβάζουμε ως συνήθως σε τοπικά site,  για μεγάλο έργο που δαπανήθηκαν λέει και θα δαπανηθούν τεράστια ποσά, μα πολύ τεράστια, εδώ μετράμε ακόμα τα μηδενικά τους !!!   Μας λένε λοιπόν, ότι:   Χρηματοδοτείται με 650.000 ευρώ η αναβάθμιση του Χ.Υ.Τ.Α. Βλαχομάνδρας και …πάει λέγοντας.
Αυτό βέβαια το έργο το έχουμε ξανακούσει και στο παρελθόν, πάλι σε ενεστώτα χρόνο!!! Οπως έχουμε ξαναπεί κάποιοι εκει στη δημοτική αρχή Λουκόπουλου (που πνέει τα λοίσθια ευτυχώς για τον τόπο)  τα  νυχτερινά τους όνειρα τα έχουν μετατρέψει σε έργα που θα μεταμορφώσουν τη Ναύπακτο ως δια μαγείας σ’ ένα μικρό  «Μονακό» !!! Κι όλα αυτά θα γίνουν στο τσακ-μπαμ, μέχρι δηλαδή που να στηθούν οι κάλπες… Κι όταν στηθούν και καταφέρουν να σας κλέψουν τη ψήφο,  ε μετά  «μην τον είδατε τον Παναή»  …!!!
Καλά λίγη τσίπα δεν τους έχει απομείνει ???   Δεν λεν να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν πρόβατα ???  Πόσο χαζούς ακόμα μας θέλουν???  Μήπως δεν πήραν χαμπάρι πως κάθε φορά που  εξαγγέλουν έργα-αέρα και πράσιν’ άλογα,  απ’ τον κόσμο εισπράττουν χιλιάδες φάσκελα και μούντζες ???    
Αλλά φυσικά κι κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι πλέον κι όπως λέμε στην μαλιαρή «Δεν μασάει»  άλλο !!! Γι’ αυτό εξ άλλου κι αυτές οι ειδήσεις περι μεγάλων έργων  τα fake news δηλαδή δίδονται και σε φιλικά τους ΜΜΕ  που κάποια «συνεργάζονται»  μαζί τους σε όλους τους τομείς …. κι αν είναι με το αζημίωτο ή όχι αυτοί το ξέρουν …  Ας τους δικάσει όχι ο Θεός, αλλά ο ψηφοφόρος στις κάλπες τον Μάη που κοντοζυγώνει !
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

8 σκέψεις σχετικά με το “Αν κάποιοι είχαν λίγη τσίπα, δεν θα περιέπαιζαν τον δημότη και θα είχαν περιοριστεί μόνον σε αυτοκριτική…

 1. Η Περίεργη Αντίληψη Λουκόπουλου Για Το Διάλογο: Σιωπά Στα Δημοτικά Συμβούλια Και «Απαντά» Με Δελτία Τύπου

  Μόλις προχθές, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος δέχθηκε έναν καταιγισμό σχολίων και κριτικής για το έργο της παράταξής του τα τελευταία 4,5 χρόνια και δεν απάντησε ουσιαστικά σε κανένα σημείο ούτε στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μπουλέ ούτε σε κανέναν άλλο από τους δημοτικούς συμβούλους που έλαβαν το λόγο, όπως τους Θανάση Παπαθανάση και Γιώργο Γούλα.

  Επρόκειτο για τη συζήτηση του προϋπολογισμού του δήμου για το 2019 αλλά και για τα έργα που έχουν γίνει και προγραμματίζεται να γίνουν. Βασικό σημείο της κριτικής, ειδικά του κ. Μπουλέ ήταν το γεγονός ότι, όπως υποστήριξε, από την αρχή της θητείας του και παρά το γεγονός ότι είχε και περισσότερο χρόνο και πολύ περισσότερους πόρους, η διοίκηση Λουκόπουλου δεν έχει παρουσιάσει ουσιαστικό έργο, αν εξαιρεθούν ορισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και η Αποκαύκου, χωρίς όμως τα πεζοδρόμια.

  Ειδικότερα, ο κ. Μπουλές επισήμανε ότι ο κ. Λουκόπουλος και η δημοτική του αρχή έχει να παρουσιάσει σχέδια και μελέτες για το μέλλον. Για έργα που θα ξεκινήσουν λίγους μήνες πριν εκπνεύσει η πενταετής της θητεία ή και μετά.

  Και αφού σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του δημάρχου οι μισοί δημοτικοί του σύμβουλοι είχαν βγει έξω από την αίθουσα τον «προκάλεσε» να λάβει το λόγο και να αναφερθεί στα μεγάλα έργα που έχουν ολοκληρωθεί επί της θητείας του. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι στο τέλος της θητείας σας «δεν υπάρχει υπαρκτό έργο και είναι όλα στα χαρτιά».

  Τέλος, ανέφερε περιπτώσεις προσλήψεων που έχουν γίνει χωρίς οι εργαζόμενοι να εμφανιστούν στις θέσεις του και μελετών που έχουν ανατεθεί εδώ και χρόνια, αλλά δεν έχουν παραδοθεί ακόμη. Χαρακτηριστικά στάθηκε στην περίπτωση πρόσληψης 5 εργατών για τον καθαρισμό του Κάστρου το καλοκαίρι, το οποίο όμως έμεινε κλειστό -λόγω κινδύνου πυρκαγιάς- λόγω του γεγονός ότι δεν υπήρχαν εργάτες να καθαρίσουν.

  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θανάσης Παπαθανάσης άσκησε δριμύτατη κριτική επισημαίνοντας ότι παρά την κρίση υπάρχουν ευκαιρίες και ότι ο δήμος «κρατάει ομπρέλα» στα χρήματα που… κυκλοφορούν.
  Είμαστε μια πόλη σταματημένη με alarm είπε χαρακτηριστικά.

  Σε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα ο δήμαρχος προτίμησε να σιωπήσει επί της ουσίας και να μην αντιπαρατεθεί ουσιαστικά με τους επικριτές του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μπροστά στους προέδρους των τοπικών δημοτικών ενοτήτων.

  Αντ’ αυτού το πρωί της Παρασκευής από το δήμο Ναυπακτίας εκδόθηκε ανακοίνωση για τα έργα που θα κατατεθούν στην Περιφέρεια για την επόμενη προγραμματική περίοδο, 2021-2027. Και αφού μέσα σε λίγες γραμμές αναφέρεται στα έργα που έχουν γίνει αλλά κυρίως σε αυτά που βρίσκονται στο στάδιο της πρακτικής ή θεωρητικής υλοποίησης στην ουσία οι αναφορές γίνονται σε μελέτες που θα κατατεθούν. Μελέτες που πάντως θα αφορούν στην επόμενη δημοτική αρχή, αλλά καταρτίζονται και υποβάλλονται χωρίς να έχουν συζητηθεί με κανέναν στο δημοτικό συμβούλιο.

  Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του δήμου Ναυπακτίας αναφέρονται τα εξής:

  Ο δήμος Ναυπακτίας, στην τρέχουσα δημοτική περίοδο, έχει ήδη «σκοράρει» πολύ ψηλά στον προγραμματισμό των έργων του. Έχοντας παρουσιάσει ώριμες μελέτες στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο (2014 – 2020) κέρδισε την χρηματοδότηση πάρα πολλών έργων. Ήδη υλοποιεί, έχει δημοπρατήσει ή έχει οριστικά εξασφαλίσει την χρηματοδότηση έργων πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ (π.χ. αναβάθμιση Βιολογικού, μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ, μείωση διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης, εκσυγχρονισμός ΞΕΝΙΑ, ανάπλαση ιστορικού κέντρου Ναυπάκτου κλπ). Ταυτόχρονα έχει καταθέσει και άλλες προτάσεις και δικαιολογημένα αισιοδοξεί, πως μπορεί να εξασφαλίσει ακόμη την χρηματοδότηση έργων πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ (π.χ. Αποχέτευση Αντιρρίου, Ανοικτό Εμπορικό Κέντρο στην Ναύπακτο, Ύδρευση Παλαιοπαναγιάς, Αναρριχητικό κέντρο στην Βαράσοβα κλπ).

  Παράλληλα όμως είχαμε και την υποχρέωση να προετοιμαζόμαστε και για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021 -2027. Ο περιφερειάρχης συγκάλεσε σύσκεψη στις 14 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της Περιφέρειας:

  «Έχουμε μπροστά μας μια σπάνια ευκαιρία. Να προετοιμαστούμε έγκαιρα, ώστε και το υπουργείο να χρηματοδοτήσει μελέτες για την επόμενη προγραμματική περίοδο και να υλοποιήσουμε έργα εμβληματικά για τη Δυτική Ελλάδα σε κάθε Δήμο», τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας και κάλεσε τους Δημάρχους να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019.»

  Μόνο ο δήμος Ναυπακτίας από τους παρευρισκόμενους ήταν ήδη έτοιμος και την ίδια μέρα είχε ήδη καταθέσει έξι τεχνικά δελτία και ζητούσε την χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελετών για τα αντίστοιχα πολύ σημαντικά έργα.

  Προετοιμαζόμαστε λοιπόν με σχέδιο για το μέλλον, προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, δεν διστάζουμε να βάλουμε στην αντζέντα των διεκδικήσεών μας ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα της περιοχής.

  Αναλυτικά οι έξι προτάσεις για εκπόνηση μελετών που κατέθεσε ο δήμος στο Υπουργείο Εσωτερικών, προϋπολογισμού 5.650.000 € είναι:

  Υπόγεια παράκαμψη της Ναυπάκτου
  1) Μελέτες και Σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου: «ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», προϋπολογισμού 4.202.398,00 € (αναλυτικά πληροφορίες για το έργο σε ξεχωριστό δελτίο τύπου).

  Συνεδριακός πολιτιστικός χώρος το πρώην νοσοκομείο Πλατάνου
  2) Εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών (Αρχιτεκτονική, στατική, πυροπροστασίας, Ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών, Κ.Εν.Α.Κ. ) και σύνταξη τευχών δημοπράτησης για την μετατροπή του κτιρίου που ανήκει στον Δήμο Ναυπακτίας και όπου στεγαζόταν ο πρώην Υγειονομικός Σταθμός (βρίσκεται στο Τοπικό Διαμέρισμα Πλατάνου) σε χώρο πολιτισμού και πολλαπλών δραστηριοτήτων για την υποστήριξη του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής. Ο προϋπολογισμός του κόστους των μελετών είναι 171.000 €. Προβλέπεται η δημιουργία : α) χώρου εκδηλώσεων (μικρά συνέδρια), β) χώρου εκθέσεων και γ) χώρου εστιάσεων θα συμβάλει στην προστασία, ανάπτυξη και προβολή της δημόσιας τουριστικής περιουσίας και συναφών υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού, της πολιτιστικής κληρονομιάς και των πολιτιστικών υπηρεσιών και της φυσικής κληρονομιάς και του οικοτουρισμού.

  Προστασία της ακτογραμμής της Παλαιοπαναγιάς
  3) Εκπόνηση των απαιτούμενων ακτομηχανικών και συναφών λιμενικών μελετών που απαιτούνται για την προστασία της παράκτιας ζώνης της περιοχής «Παλαιοπαναγιά» του Δ. Ναυπάκτου (βλ.Εικόνα), προϋπολογισμού 148.800 €. Η εν λόγω παραλιακή ζώνη υπόκειταιΧΑΡΤΗΣ-Υπόγεια σύνδεση δυτικού και ανατολικού ιστού της Ναυπάκτου σε διάβρωση από τη κυματική δράση με αποτέλεσμα τη υποχώρηση της ακτογραμμής. Σε πολλές περιπτώσεις η διάβρωση αυτή έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να θέτει σε κίνδυνο τις ιδιοκτησίες , κατασκευές και δρόμους που βρίσκονται κοντά στην ακτογραμμή. Δεδομένου ότι τα προβλήματα είναι πλέον ασφυκτικά και η παραλιακή οδός δεν μπορεί να λειτουργήσει ασφαλώς χωρίς να ληφθούν άμεσα μέτρα, κρίνεται απαραίτητο, για λόγους τόσο ασφαλείας όσο και λειτουργικότητας, να εκπονηθούν οι μελέτες έργων αποκατάστασης της παράκτιας ζώνης, προστασίας – επαύξησης της αμμώδους ακτής και αποκατάστασης της παραλιακής οδού.

  Οι απαραίτητες μελέτες είναι:
  α. Τοπογραφική – Βυθομετρική Αποτύπωση,
  β. Ιζηματολογική Έρευνα και Έκθεση Αξιολόγησης
  γ. Ακτομηχανική Μελέτη
  δ. Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
  ε. Προκαταρκτική και Οριστική Τεχνική Λιμενική Μελέτη
  στ. Τεύχη Δημοπράτησης. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι Οριστική Τεχνική Λιμενική Μελέτη έργων αποκατάστασης και προστασίας – επαύξησης της αμμώδους ακτής και αποκατάστασης της παραλιακής οδού.

  Αντιπλημμυρική προστασία από τον Μόρνο μέχρι το Πλατανόρεμμα
  4) Εκπόνηση, έγκριση μελετών και σύνταξη τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και διευθέτησης όμβριων υδάτων παραλιακής ζώνης πόλεως Ναυπάκτου. Εκτείνεται στις περιοχές: α. από το χείμαρρο Σκά προς τα Ανατολικά μέχρι τον ποταμό Μόρνο και περιλαμβάνει τους οικισμούς Λυγιά και Ξηροπήγαδο συνολικής έκτασης περίπου 1000 στρ. β. Από το χείμαρρο Λαγκαδούλα προς τα Δυτικά μέχρι τα όρια της Τ.Κ. Αντιρρίου και περιλαμβάνει τους οικισμούς Παλαιοπαναγιά, Σαιτά και Ελαιοστάσι, συνολικής έκτασης περίπου 1000 στρ. Οι απαιτούμενες μελέτες είναι: Τοπογραφική Μελέτη, Γεωλογική Μελέτη, Υδρολογική – Υδραυλική μελέτη – Α’ φάση, Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Υδρολογική – Υδραυλική μελέτη – Β’ φάση Οριστική Μελέτη και Τεύχη Δημοπράτησης με προϋπολογισμό 600.000 €.

  Νέος πολυδύναμος παιδικός σταθμός
  5) Μελέτες (Αρχιτεκτονική, στατική, πυροπροστασίας, Ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών, Κ.Εν.Α.Κ.) και Σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΥΓΙΑ» προϋπολογισμού 207.597€. Για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου θα πρέπει να αναγερθεί Πολυδύναμος Παιδικός – Βρεφονηπιακός Σταθμός με δυνατότητα φιλοξενίας 55 Βρεφών και 25 Νηπίων( Σύνολο 80 παιδιά) .

  Νέο κτίριο για το 3ο δημοτικό
  6)Μελέτες(Επικαιροποίηση Αρχιτεκτονικής, στατική, πυροπροστασίας, Ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών, Κ.Εν.Α.Κ.) και Σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», με προϋπολογισμό 329.871 €.

  Το έργο πρόκειται να κατασκευασθεί σε γήπεδο επιφανείας 9.503,01τ.μ. ιδιοκτησίας Δήμου Ναυπακτίας, το οποίο βρίσκεται Νοτιοανατολικά και σε μικρή απόσταση από το εγκεκριμένο σχέδιο πόλης Ναυπάκτου, στη θέση «Ξυνοροδιά», όπου εκπονήθηκε Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο, το οποίο και εγκρίθηκε από τον Δήμο Ναυπακτίας. Επιπλέον, για την έγκριση του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου του έργου, χορηγήθηκαν όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις των αρμοδίων υπηρεσιών (Εφορείες Αρχαιοτήτων, Δασαρχείο, ΠΕΧΩΠ κ.λπ.), εγκρίθηκε η μελέτη περιβαλλοντικού προελέγχου και βρίσκεται σε στάδιο έγκρισης η μελέτη Γεωλογικής καταλληλότητας, προκειμένου να ακολουθήσει η τελική έγκριση και δημοσίευσή του στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Το προτεινόμενο έργο περιλαμβάνει τους εξής χώρους :

  α. Διώροφο κτίριο διδασκαλίας (Ισόγειο & ‘Α όροφος) με τμήμα υπογείου, συνολικής επιφανείας 2.316,30 τ.μ. β. Κλειστό γυμναστήριο επιφανείας 235,38 τ.μ. γ. Υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις επιφανείας 1.389,33 τ.μ. δ. Λοιποί υπαίθριοι χώροι οικοπέδου επιφανείας 5.562,00 τ.μ. (χώροι πρασίνου – αναψυχής, στάθμευσης κ.λπ.)


  https://ilovenafpaktos.gr/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ακόμη μια επιτυχία για την Ναυπακτία. Χρηματοδοτείται με 650.000 ευρώ η αναβάθμιση του Χ.Υ.Τ.Α. Βλαχομάνδρας

  ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Δ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
  1ης ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
  ΙΛ. ΤΖΑΒΕΛΑ 37 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
  Γραφείο Προέδρου
  Σαλαμούρας Χρήστος

  Ναύπακτος: 24/12/2018

  Ακόμη μια επιτυχία για την Ναυπακτία.

  Χρηματοδοτείται με 650.000 ευρώ η αναβάθμιση του Χ.Υ.Τ.Α. Βλαχομάνδρας


  Με προσωπικό αγώνα και συμμάχους το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και φυσικά τον Δήμο Ναυπακτίας καταφέραμε μετά την μεγαλύτερη έως τώρα χρηματοδότηση για τον τόπο μας, των 15.000.000,00 € για την μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ, να κατακτήσουμε άλλη μια σπουδαία επιχορήγηση μετά από πρότασή μας προς την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας όπου εντάχθηκε στο πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η αναβάθμιση του Χ.Υ.Τ.Α. με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 650.000 ευρώ.
  Τι περιλαμβάνεται στην αναβάθμιση.
   Περιορισμός των στραγγιδίων: Το σώμα των απορριμμάτων θα είναι διαρκώς καλυμμένο με γεωσυνθετική μεμβράνη πλην του μικρού τμήματος στο οποίο θα εναποτίθενται καθημερινά απορρίμματα. Η μεμβράνη θα έχει την κατάλληλη κλίση ώστε τα βρόχινα νερά να μην διεισδύουν στο σώμα των απορριμμάτων και να παράγουν επικίνδυνα στραγγίδια, αλλά να παροχετεύονται στο σύστημα διαχείρισης ομβρίων υδάτων. Η αδιαπέρατη αυτή μεμβράνη θα μετακινείται ώστε να επιτυγχάνεται η διαρκής μόνωση του απορριμματικού σώματος πλην του τμήματος στο οποίο πραγματοποιούνται κάθε φορά εργασίες απόθεσης. Έτσι θα αποφεύγεται στο μέλλον οποιαδήποτε δυσάρεστη περιβαλλοντική επίπτωση, από την επιβάρυνση του υδραυλικού φορτίου του κυττάρου.
   Επεξεργασία στραγγισμάτων και τελική διάθεση επεξεργασμένων υγρών: Θα γίνει προμήθεια και εγκατάσταση μίας συμπαγούς μονάδας (εντός κοντέινερ) αντίστροφης όσμωσης δύο σταδίων. Τα επεξεργασμένα υγρά που θα παράγονται από αυτή θα διατίθενται για την άρδευση και την πυρόσβεση της περιοχής του ΧΥΤΑ.
   Βελτιστοποίηση εργασιών διαχείρισης παραγόμενου βιοαερίου. Θα γίνει προμήθεια και τοποθέτηση πυρσού καύσης του βιοαερίου. Η μέθοδος της καύσης σε πυρσό αποτελεί την πλέον συνήθη μέθοδο διάθεσης σε Χ.Υ.Τ.Α. μικρού και μεσαίου μεγέθους και είναι ιδιαίτερα ασφαλής και περιβαλλοντικά φιλική δεδομένου ότι η καύση του βιοαερίου είναι πλήρης οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος από δύσοσμα και εύφλεκτα κατάλοιπα του παραγομένου βιοαερίου.

  Ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων 1ης ΓΕΝ Αιτ/νιας και ο Δήμος Ναυπακτίας, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την περιβαλλοντική τους ευαισθησία με έργα και όχι με λόγια.

  Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Ναυπακτία είναι πρωτοπόρα στην διαχείριση του περιβάλλοντος.
  • Με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του Βιολογικού καθαρισμού (έργο 3.500.000 που εκτελείται και αναμένεται άμεσα η λειτουργία του),
  • με την μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ (έργο 15.000.000 που δημοπρατείται άμεσα),
  • την λειτουργία της αποχέτευσης του Αντιρρίου (έργο 1.700.000 που πρόσφατα εξασφάλισε την χρηματοδότησή του και πάει για δημοπράτηση),
  • με την αποτελεσματική διαχείριση των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης (έργο 2.300.000 που ολοκληρώνεται και μπαίνει σε λειτουργία από την ΔΕΥΑΝ)
  η περιοχή μας θωρακίζεται περιβαλλοντικά.
  Θα συνεχίσουμε, με σχέδιο για το μέλλον, με επιμονή γιατί το κίνητρό μας είναι να δούμε την Ναυπακτία όπως όλοι την ονειρευόμαστε.


  Ο Πρόεδρους του Συνδέσμου Διαχείρισης Ο Δήμαρχος
  Στερεών Αποβλήτων Δήμου Ναυπακτίας
  1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας


  Σαλαμούρας Χρήστος Λουκόπουλος Παναγιώτης

  Μου αρέσει!

 3. σα δεν νρέπονται λιγουλάκι …..

  με ψεμματα προσπαθουν ν αποκτησουν την ευνοια του δημότη για να του κλέψουν την ψηφο σε λιγο καιρό!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ …..

  Μου αρέσει!

 4. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΚΑΘ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΜΥΡΙΑ ΜΥΡΙΑ ΚΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ !

  ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ

  Μου αρέσει!

 5. χρηστο σαλαμουρα, κοιτα να κανεις καμια καλη μεταγραφη τωρα σε κανενα συνδιασμο αλλού, γιατι εκει που εισαι – αν δεν σε βαλουν φυλακη, θα σε ξεχασει κι μανουλα σου.

  για κοιτα που θα ξαναχωθεις παλι, ξερεις εσυ απο τετοια, εισαι καλός τρυποφράχτης

  ενας παλιος σου φιλος σε συμβουλευει

  Κ.Α.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.