Παραμονή Χριστουγέννων και με μια βροχούλα η Ναύπακτος στα σκοτάδια – κατά τ’ άλλα θέλουμε και τουρισμό όλο το χρόνο, έτσι δήμαρχε ???

Παραμονή Χριστουγέννων και μια ξαφνική βροχούλα, έγινε η αιτία να βυθιστεί η μισή Ναύπακτος στο σκοτάδι.   Η ΔΕΗ  βέβαια τι να μας  πει???  Οτι λέει και κάθε φορά που έχουμε παρόμοια φαινόμενα. Θα μιλήσει για κάποια βλάβη και θα μας συμβουλέψει να κάνουμε  υπομονή, σκοτάδι είναι και θα περάσει … σε λίγες ώρες θα βγει κι ο ήλιος και στην εσχάτη των περιπτώσεων δεν θ’ απαντάει και καθόλου, θα μας έχει συνδεδεμένους με …κάϊρο δηλαδή όπως συνηθίζει…
Κατά τ’ άλλα   «η Ναύπακτος είναι μια τουριστική πόλη ζωντανή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και η αστυνόμευσή της δεν πρέπει να είναι εποχική» ,  αυτά  δεν είπε κι ο δήμαρχός της πριν λίγες μέρες ζητώντας  αύξηση της αστυνομικής δύναμης ???  Τουριστική πόλη δήμαρχε με σκοτάδια παραμονή Χριστουγέννων, τι ωραίος  συνδιασμός!!!   Θα μας κάνετε μερικούς ακόμα τέτοιους συνδιασμούς???  Ναι πολύ θα το γουστάραμε, μας κάνετε  σαδιστές  θέλουμε  δε θέλουμε …..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ – ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΙΑ …

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

5 σκέψεις σχετικά με το “Παραμονή Χριστουγέννων και με μια βροχούλα η Ναύπακτος στα σκοτάδια – κατά τ’ άλλα θέλουμε και τουρισμό όλο το χρόνο, έτσι δήμαρχε ???

  1. Τομάρια αδειαστε μας τη γωνία και στα τσακιδια. Τη θέση σας θα πάρουν νέοι με τίμια χέρια κι όχι λερωμένα όπως τα δικά σας. Ένας καλός εκεί μέσα δεν υπάρχει. Όλα τα λαμόγια γύρω γύρω απ’ το αρχιλαμογιο τον ανεψιό.Ουστ απ’ το δημο μας τυχοδιώκτες…..

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.