λαέ της Ναυπακτίας: φάτε δημοπρατήσεις, φάτε αναπλάσεις, φάτε κατά σκέψιν & φαντασίαν έργα, φάγε να χορτάσεις …

Δήμος:   «Δημοπρατήθηκε το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου»
=====================================================
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ~ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2019:

Πατήστε ΕΔΩ για την συνοπτική οικονομική κατάσταση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου Ναυπακτίας για το έτος 2019.

Δημοπρατήθηκε το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Δ/ΝΣΗ: Ιλ. Τζαβέλλα 37
Ναύπακτος τ.κ. 303 00
Τηλ.: 26343 60102
Fax: 26343 60116
e-mail: info@nafpaktos.gr
Ναύπακτος 24-01-2019
Δημοπρατήθηκε το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου.

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπακτίας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου δημοπρατήθηκε το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου. Με το έργο αντικαθίστανται οι αμιαντοσωλήνες στην ύδρευση, από την πλατεία Φαρμάκη μέχρι το ύψος της πλαζ, διαχωρίζεται το δίκτυο ομβρίων από τα λύματα στο ίδιο τμήμα. Επιπλέον αναπλάθεται το τμήμα από την Πλατεία Παπαχαραλάμπους (αλλάζει και η πλατεία), μέχρι την δυτική είσοδο του Κάστρου, στο ύψος της πλαζ.
Το έργο έχει την έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.) και του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής της Αιτωλοακαρνανίας. Θα αλλάξει την όψη των δρόμων περιμετρικά της πλατείας του Λιμανιού, αυξάνει παντού το πλάτος των πεζοδρομίων, χρησιμοποιεί ως κύριο υλικό σε οδόστρωμα και πεζοδρόμιο την φυσική πέτρα, σε αρμονία με τα υλικά που ήδη υπάρχουν στην περιοχή. Στις 6 Μαρτίου αναμένεται η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών των εταιρειών που θα συμμετέχουν στη δημοπρασία. Η έναρξη των εργασιών αναμένεται στις αρχές του καλοκαιριού.
Με αφορμή την δημοπράτηση του έργου ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος δήλωσε: Άλλο ένα έργο, για το οποίο δουλέψαμε τουλάχιστον τρία χρόνια, έφτασε στο στάδιο της υλοποίησης με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Δεν είναι ξεκομμένο από τον γενικότερο προγραμματισμό των έργων μας, συμπληρώνει προηγούμενα έργα και συμπληρώνεται με άλλες προτάσεις (πλ. Αγίας Παρασκευής, Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, Πολιτιστικό μονοπάτι, αποκατάσταση Ανατολικού τμήματος του Κάστρου) που έχουν δημοπρατηθεί ή αναμένεται η έγκριση της χρηματοδότησής τους. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά και αυτό θα αρχίσει να φαίνεται στο επόμενο διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που διεκδικώ δεύτερη θητεία. Θέλω να ολοκληρώσω όλα τα έργα που προγραμματίσαμε και ξεκινά η υλοποίησή τους. Θέλω να εξασφαλίσω την απρόσκοπτη υλοποίησή τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πλατεία Παπαχαραλάμπους-001

ΑναπλΝαυπ-1-ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 6-Model-001

 

 

 

5 σκέψεις σχετικά με το “λαέ της Ναυπακτίας: φάτε δημοπρατήσεις, φάτε αναπλάσεις, φάτε κατά σκέψιν & φαντασίαν έργα, να χορτάσεις …

 1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!

  ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ: ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ….

  Na τι γράφει λοιπόν, το sxetiko σημερινό δημοσίευμα στο «nafpaktianews.gr»

  Δημοπρατήθηκε το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου-Παρών στις εκλογές δηλώνει ο Τ.Λουκόπουλος

  -Μέσω του δελτίου τύπου για τη δημοπράτηση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου,δηλώνει παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,θέλωντας-όπως αναφέρει-να ολοκληρώσει τα έργα που θα ξεκινήσουν στη δική του πρώτη θητεία.Ειδικότερα αναφέρει:

  Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Dήμου Ναυπακτίας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου δημοπρατήθηκε το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου. Με το έργο αντικαθίστανται οι αμιαντοσωλήνες στην ύδρευση, από την πλατεία Φαρμάκη μέχρι το ύψος της πλαζ, διαχωρίζεται το δίκτυο ομβρίων από τα λύματα στο ίδιο τμήμα. Επιπλέον αναπλάθεται το τμήμα από την Πλατεία Παπαχαραλάμπους (αλλάζει και η πλατεία), μέχρι την δυτική είσοδο του Κάστρου, στο ύψος της πλαζ.
  Το έργο έχει την έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.) και του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής της Αιτωλοακαρνανίας. Θα αλλάξει την όψη των δρόμων περιμετρικά της πλατείας του Λιμανιού, αυξάνει παντού το πλάτος των πεζοδρομίων, χρησιμοποιεί ως κύριο υλικό σε οδόστρωμα και πεζοδρόμιο την φυσική πέτρα, σε αρμονία με τα υλικά που ήδη υπάρχουν στην περιοχή. Στις 6 Μαρτίου αναμένεται η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών των εταιρειών που θα συμμετέχουν στη δημοπρασία. Η έναρξη των εργασιών αναμένεται στις αρχές του καλοκαιριού.
  Με αφορμή την δημοπράτηση του έργου ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος δήλωσε:

  Άλλο ένα έργο, για το οποίο δουλέψαμε τουλάχιστον τρία χρόνια, έφτασε στο στάδιο της υλοποίησης με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Δεν είναι ξεκομμένο από τον γενικότερο προγραμματισμό των έργων μας, συμπληρώνει προηγούμενα έργα και συμπληρώνεται με άλλες προτάσεις (πλ. Αγίας Παρασκευής, Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, Πολιτιστικό μονοπάτι, αποκατάσταση Ανατολικού τμήματος του Κάστρου) που έχουν δημοπρατηθεί ή αναμένεται η έγκριση της χρηματοδότησής τους. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά και αυτό θα αρχίσει να φαίνεται στο επόμενο διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που διεκδικώ δεύτερη θητεία. Θέλω να ολοκληρώσω όλα τα έργα που προγραμματίσαμε και ξεκινά η υλοποίησή τους. Θέλω να εξασφαλίσω την απρόσκοπτη υλοποίησή τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  από το «nafpaktianews.gr»

  http://www.nafpaktianews.gr/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84/

  Μου αρέσει!

 2. Δε πειραζει ρε παιδια , αστους να λενε και να γραφουν οτι θελουν…
  Το πραμα μιλαει απο μονο του >>> ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ !!! ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ= ΜΗΔΕΝ!

  Μονο ενας στραβός κι αόματος ή ενας βλάκας και μισός δεν θα μπορούσε να το ΔΕΙδει και να το κατανοήσει αυτό.

  Οι εκλογες κοντοζυγώνουν…. θα πάρουν τ @ρχιδια μας , ολοι αυτοί που φτιάξανε αυτήν
  την άθλια οπισθοδρομική κομπανία ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ.

  Μου αρέσει!

 3. χαχαχαχαχαχαα!!!! μου άρεσε οπως τα λεει ο Γιάννης παραπανω!

  Εχει όμως κι απόλυτο δίκιο ! Ναι,δεν άφησαν ούτε ένα έργο της προκοπής στη Ναυπακτο αλλα και στην επαρχία ολόκληρη. Μόνον ατομικές εξυπηρετήσεις έκαναν κι απο εκει ποντάρουν να πάρουν πάρουν προσωπικους ψήφους.
  Αλλα οπως το λέει κι ο Γιάννης – θα πάρουν τα …τέτοια μας !

  Μου αρέσει!

 4. Μπαρμπα Τάκη Λουκόπουλε, παράτα τα και μην ασχολείσαι αλλο με το δημαρχιλίκι.
  Εσυ ενας σοβαρος ανθρωπος μεγαλης ηλικίας δεν επιτρέπετο να σε παρασύρει ενας τυχοδιώκτης , ενα ορφανό του Στάλιν, εννοώντας φυσικά τον ανηψιό σου, που εν τέλει αυτός κανει το δήμαρχο 5 χρονια τωρα, κι όχι εσυ!
  Σήκω και φυγε οσο ειναι καιρός να διασώσεις την αξιοπρέπειά σου και το καθαρό σου (που ήταν πριν) προσωπό σου! Σ εχουν καταξεφτιλίσει τα λαμόγια που κάθησαν γύρω σου και ξεκοκαλίζουν αβέρτα – κουβέρτα και τα τελευταία κόκκαλα με ψαχνό στο δήμο.

  Μου αρέσει!

 5. Οι δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι μετά από πολλές συναντήσεις στα υπουργικά γραφεία πακετάρισαν την ανάπτυξη και την φέρνουν στην Ναύπακτο.

  Ο αντιδήμαρχος Κοτσανάς μετά το ΤΕΙ, αφού πέρυσι, σύμφωνα και με τις επίσημες δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομίας Πιτσιόρλα, έδιωξε μεγάλη επένδυση, φέρνει μεγάλες ξενοδοχειακές και τουριστικές εγκαταστάσεις στους εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου. Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε πριν τον διεθνή διαγωνισμό σύμφωνα με τις επαφές που κάνει ο αντιδήμαρχος Αντιρρίου.

  Ο αντιδήμαρχος Καρακώστας ξεπερνάει τις τρικλοποδιές που του βάζουν και στο επόμενο διάστημα το ΞΕΝΙΑ γίνεται πολιτιστικό κέντρο. Και για να είναι πιο εύκολη η μετακίνηση των μαθητικών λεωφορείων που θα συρρέουν στο ΞΕΝΙΑ βάζει σε εφαρμογή από το καλοκαίρι την ελεγχόμενη στάθμευση.

  Ο αντιδήμαρχος Φράγκος φέρνει πλωτές εξέδρες να δένουν κότερα στο λιμάνι, φτιάχνει πεζογέφυρες και μαρίνα, αλλά όλα αυτα στ όνειρό του. Τωρα ειδε οτι τα φουμαρα δεν πωλούνται για μεταξωτές κορδέλες και την κάνει μ ελαφρά πηδηματάκια για την περιφέρεια του Κατσιφάρα, μπας κι εκλεγεί εκεί και πάρει κανενα μεγάλο έργο να τοξεκοκαλίσει μαζί με το άλλο τρωκτικό τ’ αδέρφι του …..

  Ο αντιδήμαρχος Σύψας πρόλαβε και ολοκλήρωσε το αναπτυξιακό του έργο, έφερε την ανάπτυξη με τη ΝΟΣΤΟΣ κι αφού δήλωσε την αποχώρηση του από το μεγάλο πρότζεκτ, στο τέλος αφου ειδε κι απόειδε ότι το καράβι βουλιάζει αύτανδρο την έκανε μ ελαφρά πηδηματάκια για να σωθεί (ετσι νομίζει ο φουκαρας) – ψάχνοντας τωρα τον επόμενο σταθμό του , που φυσικά θα είναι μια αλλη δημοτική παράταξη….. κάτι ακούγεται οτι θα τον πάρει στο ψηφοδέλτιο ο εχων το χρίσμα απο τη ΝουΔούλα (παπαθανασης ή παϊσιος???)
  Ιδωμεν… Παντως τα κολπάκια των βουλευτων Ο.Φ.Α. ταχουν μάθει καλά και τα σούργελα της δημοτικής μας αρχης και τα εφαρμόζουν κατα γραμμα….

  Η ανάπτυξη έρχεται. Για αυτό είναι βέβαιοι οι άρχοντες μας. Θέλουν όμως να σιγουρέψουν και τους ψήφους. Ο πρώην δήμαρχος Μπουλές τους δίδαξε ότι τα έργα δεν φέρνουν ψήφους.
  Ψήφους φέρνουν οι καθαρισμοί, οι προμήθειες και οι φιέστες.
  300.000 ευρώ για καθαρισμούς!
  500.000 ευρώ για φιέστες!
  1.500.000 ευρώ για προμήθειες!
  Λεφτά υπάρχουν.

  Μαζί με τα λεφτά υπάρχουν στο Δήμο και 100 οκταμηνίτες κάθε χρόνο από τον ΟΑΕΔ που καθαρίζουν και δουλεύουν κάτω από τις οδηγίες των αντιδημάρχων και με τις ευλογίες φυσικά και της κυρίας προέδρου στην ΔΕΥΑΝ – ΟΑΕΔ ….

  Μαζί με τα λεφτά, τους οκταμηνίτες υπάρχουν και οι μεγάλοι χορηγοί που τσιμεντοστρώνουν και ασφαλτοστρώνουν σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν οι αντιδήμαρχοι.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.