Ναύπακτος Δημοτικές Εκλογές: η παληκαρίσια δήλωση του Ντίνου Ζορμπά

ΝΤΙΝΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ :  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΝΤΙΝΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από την προσωπική  σελίδα του Ντίνου Ζορμπά στα κοινωνικά δίκτυα και είναι η σημερινή παληκαρίσια δήλωσή του,  σ’ ερώτημα που  αφορά τον ίδιον και τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις οποίες δηλώνει παρών! 

»’Σε μια κουβέντα με φίλους φυσικά πήγε και για τις Δημοτικές εκλογές… Με ρώτησε ο ένας:  Γιατί τόσο νωρίς ανακοίνωσες γιατί δεν περίμενες να δεις τι «παίζει» και μετά να πάρεις θέση?   – Κι επειδή και άλλοι με είχαν ρωτήσει,  η απάντηση είναι η εξής: 
Από την στιγμή που αποφάσισα ν’  ασχοληθώ,  κατέληξα σε 2 ανθρώπους που εκτιμώ,  τα έβαλα κάτω και τελικά αποφάσισα να κατέβω με τον Ντίνο τον Τσουκαλά για πολλούς λόγους που δεν μπορώ να αναπτύξω τώρα!   
Από την στιγμή λοιπόν που πιστεύεις σε κάποιον για ποιον λόγο να περιμένω?? Να κάνω αυτά που κοροϊδεύω??  Να περιμένω να δω που γέρνει η βουή,  όπως οι καρεκλάκηδες??    Είδαμε τι έγινε στις προηγούμενες εκλογές:   πολλοί «Στρατηγοί»  πίσω από ένα άφθαρτο όνομα  με αποτέλεσμα το  μπάχαλο που ακολούθησε!!     Άλλος ήταν τελικά ο Δήμαρχος,  ο καθένας έκανε ότι γούσταρε -κόντρες μεταξύ Στρατηγών και όλα τα τραγελαφικά που συνέβησαν τελικά!!   Ο Δήμος θέλει έναν στρατηγό και πολλούς στρατιώτες κι όχι το αντίθετο!! 
Ετσι λοιπόν κύριοι εγώ πιστεύω σε αυτό που αποφάσισα,  δεν κατεβαίνω στις εκλογές να κάνω την μαριονέτα κανενός ούτε να βολευτώ…  Κατεβαίνω γιατί πιστεύω ότι εάν βγω θα βοηθήσω την πόλη μου που έχει γίνει χωριό και όχι για να γίνω καρεκλάκιας!!!'»

Ντίνος  Ζορμπάς

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.