«Μυστική» (!) αποστολή του δήμου Ναυπακτίας σε συνέδριο της ΚΕΔΕ για το Σύνταγμα

Ο δήμος Ναυπακτίας απέστειλε τριμελή αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να λάβει μέρος στο ειδικό θεματικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με θέμα τη συνταγματική αναθεώρηση.
Πρόκειται για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά, τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά και τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Κονίδα.
Έως εδώ καλά. Καλύτερα θα ήταν όμως εάν ο δήμος Ναυπακτίας:

 • Είχε ανακοινώσει επισήμως στους δημότες του την συμμετοχή του στο συνέδριο.
 • Είχε ενημερώσει για τις θέσεις που θα κατέθετε στη σχετική συζήτηση καθώς και τις γενικές απόψεις επί των ζητημάτων της ημερήσιας διάταξης του συνεδρίου.
 • Είχε συγκαλέσει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου, αν όχι να συναποφασιστεί, τουλάχιστον να ενημερώσει για τις θέσεις που θα εξέφραζαν τα τρία μέλη της αντιπροσωπείας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Εκτός και εάν οι απεσταλμένοι της Ναυπακτίας δεν είχαν πρόθεση να λάβουν μέρος στις ουσιαστικές διαδικασίες του συνεδρίου, οπότε δεν υπήρχε και κανένας λόγος να είναι τριμελής η αντιπροσωπεία.
Η μόνη ενημέρωση που υπάρχει προκύπτει από την απόφαση έγκρισης των εξόδων της μετακίνησης και διαμονής. Από εκεί και πέρα ούτε ανακοίνωση, ούτε δήλωση, ούτε… λουλουδάκι.
Αναλυτικά, στην σχετική απόφαση αναφέρεται:
Την έγκριση μετακίνησης των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Κοτσανά Ανδρέα, Κονίδας Παναγιώτη και Κοτρωνιά Θωμά για την συμμετοχή τους στο ειδικό θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2019, στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace, με θέμα την συνταγματική αναθεώρηση.
 • Ημερομηνία μετακίνησης 22 Ιανουαρίου 2019
 • Ημερομηνία επιστροφής 25 Ιανουαρίου 2019
 • Μέσο της μετακίνησης ΙΧ

π η γ ή 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “«Μυστική» (!) αποστολή του δήμου Ναυπακτίας σε συνέδριο της ΚΕΔΕ για το Σύνταγμα

 1. ειναι συνήθεια τους αυτό – αφού ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στα ταμεια του δήμου και τα κάνουν ό,τι γουστάρουν. Γιατί να μας δώσουν και το λογαριασμό;

  Ολοι αυτοί οι άχρηστοι που αναφερατε στο δημοσίευμα πιο πανω, θα τους δειτε με μεταγραφή σε κάποιον αλλον συνδιασμό σε λιγο καιρό, να μας ζητάνε την ψήφο μας ξανα!

  Και γιατί απο αλλον συνδιασμό; Απλούστατα – θα κρυφτούν για να ξεπλύνουν και να ξεχαστούν τα αμαρτήματά τους και οι λαμογιές που έκαναν μέσα απο την σημερινή δημοτική αρχή Λουκόπουλου, που ο κόσμος τους εστειλε το 2014 εκει για να διοικήσουν δήμο ….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.