Κι ενώ το Μεσολόγγι συμπαρασύρει όλη την περιοχή με άλμα ανάπτυξης, η Nαύπακτος λόγω ανικανότητας μένει στο τέλμα και στην αφάνεια


Κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Μεσολογγίου – ενώ στη Ναύπακτο ακόμα ονειρεύονται μαρίνες και κότερα…

Κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Μεσολογγίου;  ΝΑΙ,  είναι γεγονός!!!  Και τι σημαίνει αυτό;;;  Απλά, ότι η δική μας πόλη υποβαθμίζεται σαν μια ιστορική μεν πόλη,  άνευ τουριστικής σημασίας όμως!!!  Και γιατί αυτό; Μα απλούστατα: Διότι την διοικούσαν και την διοικούν ακόμα ΜΗ ικανοί για να την κάνουν κέντρο  τουρισμού!!! Δηλαδή  κάνουν κουμάντο  οι  Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Ι …

ΤΙ ΛΕΕΙ  ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Ξεκίνησε  λοιπόν το έργο διάνοιξης του διαύλου του Μεσολογγίου και σκοπός είναι να παραδοθεί μέχρι και το τέλος Απριλίου,
Επαφές του Δήμου Μεσολογγίου με τουριστικούς πράκτορες για 10ωρη στάση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Μεσολογγίου και επίσκεψη των επιβατών σε μνημεία της περιοχής .
Άλμα ανάπτυξης κάνει το Μεσολόγγι που θα «συμπαρασύρει» όλη την περιοχή και θα δώσει «ανάσα» σε όλη την τοπική αγορά, καθώς, πριν πέντε ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες διάνοιξης του διαύλου Μεσολογγίου! Οι εργασίες διάνοιξης είναι προγραμματισμένο να γίνουν από την «είσοδο» του Πατραϊκού Κόλπου μέχρι και το λιμάνι του Μεσολογγίου από εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία που ασχολείται με ναυτιλιακά έργα.
Οι εργασίες, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο: «θα εκτελούνται όλο το 24ωρο από εργαζόμενους που θα καλύπτουν τις ανάλογες βάρδιες. Σκοπός είναι η παράδοση του έργου να έχει γίνει μέχρι τέλος Απριλίου». Αρχές Μαΐου, όπως συμπληρώνει ο κ. Καραπάνος: «θα ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μεσολογγίου με την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη».
Με το έργο αυτό, όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Μεσολογγίου καταφέρνουμε να μην έχουν ενστάσεις οι τουριστικοί πράκτορες στην προοπτική μικρής κρουαζιέρας στο Μεσολόγγι!
«Μεγάλες εταιρείες του είδους και τουριστικοί πράκτορες κάμπτουν τις ενστάσεις που είχαν όλα αυτά τα χρόνια λόγω του μικρού βάθους του λιμανιού του Μεσολογγίου και ανοίγουν οι «πόρτες» για 10ωρες στάσεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Μεσολογγίου. Ήδη το τουριστικό τμήμα – υπηρεσία του Δήμου Μεσολογγίου με δουλειά δύο ετών συνέταξε και κατέθεσε πρόγραμμα σε tour operators που να συνδυάζει την στάση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι με την επίσκεψη των επιβατών σε μνημεία της περιοχής. Μέχρι σήμερα το πρόγραμμα του Δήμου Μεσολογγίου για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων παρουσιάστηκε σε tour operators που συνεργάζονται με την Γερμανία και την Αμερική και η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική» τόνισε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.  

xiromeronews.blogspot.gr
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.