Αυτοδιοικητική κοσμοσυρροή στο Ευπάλιο λόγω της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αυτοδιοικητική κοσμοσυρροή και όχι μόνο στο Ευπάλιο σήμερα στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Εκτός των Περιφερειακών Συμβούλων και Αντιπεριφερειαρχών το παρόν έδωσαν υποψήφιοι, δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων αλλά και εκπρόσωποι φορέων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση και τα 5μελή Συμβούλια των μαθητών Λυκείου Ευπαλίου καθώς και η Γ΄τάξη του Γυμνασίου στο πλαίσιο του μαθήματος «Κοινωνική και πολιτική Αγωγή» κάτι που χαιρετίστηκε ιδιαίτερα από τον περιφερειάρχη.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Φωκίδας Θεόκτιστου, ενώ παρόντες ήταν και ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Νεκτάριος Μουλατσιώτης, η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς π.Υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

Εκτός από τα διαδικαστικά θέματα και των τοποθετήσεων εκτός ημερησίας διάταξης αρκετή ώρα καταναλώθηκε για το περίφημο θέμα του κτηρίου Γεωργικών Υπηρεσιών (ΚΕΓΕ) Ευπαλίου που παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια στην Ελληνική Αστυνομία για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος και την μεταστέγαση των Υπηρεσιών σε δημοτικό κτήριο (παλαιά σφαγεία) που θα ανακαινιστούν. Μάλιστα εγκρίθηκε για το σκοπό αυτό από την Οικονομική Επιτροπή και η δαπάνη των 150.000 ευρώ.

Ως γνωστόν για το θέμα αυτό έχουν υπάρξει συνδικαλιστικές αντιδράσεις, αλλά αντίθετοι σ΄αυτές είναι οι απόψεις και θέσεις των πολιτών και φορέων της Δωρίδας που επικροτούν και επιζητούν την κίνηση της ανταλλαγής των κτηρίων .

Μάλιστα τεκμηρίωσαν την θέση αυτή με τοποθετήσεις τους ο Περιφερειάρχης Κ.Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Γ.Καπεντζώνης και ο Πρόεδρος του Ευπαλίου Κ.Τσιούστας

Γενικότερα ο Περιφερειάρχης στην εισήγηση του αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που έχουν εγκριθεί ή δρομολογούνται για την περιοχή της Δωρίδας (αναλυτικά σε άλλο ρεπορτάζ ).


doridanews.gr/
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.