ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ~ Εφτά στο σύνολο οι παραιτήσεις και περιμένουμε κι άλλες … Καταρρέει η παράγκα της «Ενωτικής πρωτοβουλίας»

Υστερα κι απο τις συνεχείς παιραιτήσεις,  η δημοτική αρχή έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη των πολιτών!!!  Η Ναύπακτος ήταν & παραμένει  ακέφαλη …

«άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη κι ο σαλαμούρας γάϊδαρο ξέρει και δεν τον  λύνει …»

ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ  ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ……

πιο κάτω η παραίτηση Χρ. Σαλαμούρα προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Τάκη Λουκόπουλο:

Κύριε Δήμαρχε,
Στις Εκλογές του 2014 συμμετείχα, μετά από παράκλησή σας, ως συνεργαζόμενος, με την Παράταξη της οποίας Ηγείστε και οι συμπολίτες, μας ανέδειξαν Δημοτική Αρχή.

Κατόπιν αυτού, μου αναθέσατε την ανάληψη ευθύνης του Προέδρου ΧΥΤΑ 1ης Γ.Ε. Αιτωλ/νίας.
Οφείλω να επισημάνω ότι η αγαστή συνεργασία μας και η επιμελής προσπάθεια, είχε σαν αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων της Βλαχομάντρας και την ανάδειξη του ΧΥΤΑ ως προτύπου σε επίπεδο Περιφέρειας και όχι μόνο. Πετύχαμε την ένταξή του σε Ευρωπαικό Πρόγραμμα ύψους 15.000.000 ευρώ που αναβαθμίζει τον ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ και επιλύει το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου μας για Δεκαετίες!

Πέραν αυτών όμως και εντός ολίγων μηνών, εκπνέει η εντολή του λαού προς εμάς και οδηγούμαστε σε Εκλογές. Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας καταθέσω κατ’  ιδίαν και δημοσίως τις σκέψεις και τις αποφάσεις μου σχετικά με τη στάση μου στο θέμα αυτό!

Είναι γεγονός ότι η πεντάχρονη συνεργασία μας σε Παραταξιακό επίπεδο, υπήρξε  προβληματική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει απόκλιση λόγων και πράξεων, πολύ περισσότερο προεκλογικών υποσχέσεων και έργων. Κατά την άποψή μου δεν ανταποκριθήκαμε στο επίπεδο προσδοκιών των συμπολιτών μας.

Πέραν αυτού όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω και την προσωπική μου ανθρώπινη πικρία για το γεγονός ότι επιτρέψατε σε έμπιστα στελέχη σας να βάλουν εναντίον μου και εμμέσως να αμφισβητούν την τιμή και την υπόληψή μου!

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν οφείλεται σε βιοποριστική αναζήτηση ή υπαρξιακή ανασφάλεια.
Ενημερώνω τους συμπολίτες μου και το καταθέτω δημοσίως πρώτη φορά ότι όλα τα χρόνια που κατέχω δημόσιο αξίωμα ως Αιρετός ΔΕΝ έχω επιβαρύνει το Δήμο με ένα ευρώ και η προσφορά μου σε όλες τις θέσεις υπήρξε ΑΜΙΣΘΙ..

Κύριε Δήμαρχε,
Η Απόφασή μου για τις επερχόμενες εκλογές είναι να μην συμπορευθώ με την Παράταξή σας!
Κρατάω στη μνήμη μου τα ολίγα θετικά  και αποβάλλω τα πολύ περισσότερα  αρνητικά»!

Με τιμή
Χρήστος Σαλαμούρας
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ!!!

ΜΟΝΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ: ΟΤΙ, Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»  ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠ’ΑΥΤΕΣ!!!   Η ΑΙΤΙΑ?  ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ…ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

Τέλος Κούκουνας και Σμπούκη από την «Ενωτική Πρωτοβουλία»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η «Ενωτική Πρωτοβουλία»  έθεσε εκτός της παράταξης  τον Θανάση Κούκουνα και Αγγελική Σμπούκη, μετά την αρνητική απάντηση των δύο για συστράτευση στις εκλογές του Μαΐου.   

Η κατάσταση στη δημοτική μας αρχή  είναι τραγελαφική.  Κανένας δεν σκέφτεται τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Ναυπακτία και τους πολίτες της. Ολοι κοιτάνε πως θα δέσουν τον «γαϊδαρό τους»  για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και φυσικά αυτοί που φεύγουν απ’ το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου, πάνε να πιάσουν το σίγουρο «στασίδι»  για μια καλύτερη και σίγουρη θεσούλα με την ελπίδα ότι θα τους αξασφαλίσει αυτά που ψάχνουν μετεκλογικά!!!     Αυτούς όλους όμως ο δημότης που θα πάει στη κάλπη τον προσεχή Μάη θα πρέπει να τους ανταμείψει ανάλογα, γιατί απλούστατα αποδείχτηκαν ανίκανοι κι επι πλέον επικίνδυνοι για τα συμφέροντα της Ναυπακτίας.   Δεν γίνεται βεβαίως λόγος για την παρούσα δημοτική παράταξη του δημάρχου την «Ενωτική πρωτοβουλία»  που όπως προβλέψαμε δεν θα είναι παρούσα στις εκλογές αφού μέρα με τη μέρα εξαερώνεται.  
Και μη σας φαίνεται παράξενο που θα υπάρξουν κι άλλες παραιτήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, αυτό είναι λογική συνέπεια και συνέχεια της αποσύνθεσης.  Αδικα προσπαθεί ο  «ανηψιός» να  συμμαζέψει τα  ασυμμάζευτα….
Κουράγιο κυρ- Τάκη μας κουράγιο,  ποιός σου φταίει?   «ήθελές τα κι έπαθές τα»!!!   
Και ξέρουμε ότι  τόχεις πει ουκ ολίγες φορές το:   «Στερνή μου γνώση να  σ’ είχα πρώτα !!!   

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

21 σκέψεις σχετικά με το “ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ~ Εφτά στο σύνολο οι παραιτήσεις και περιμένουμε κι άλλες … Καταρρέει η παράγκα της «Ενωτικής πρωτοβουλίας»

 1. Μετά τη συνέντευξη του δημάρχου πήρα τους δρόμους της πόλης να δω αν είναι αληθινό ή αν όνειρο ζω.
  Πήγα να περπατήσω στα πεζοδρόμια της Θέρμου και του Ξηροπηγάδου.
  Πήγα να βρω το τρίτο δημοτικό σχολείο με το κλειστό γυμναστήριο.
  Κατέβηκα παραλία να δω τα κατάρτια των πλοίων στο τουριστικό καταφύγιο.
  Έφτασα στο ΞΕΝΙΑ να δω τα παρκαρισμένα σχολικά λεωφορεία και τις ουρές των μαθητών που ήρθαν να δουν τη ναυμαχία.
  Πήρα τον πεζόδρομο που ενώνει το Γρίμποβο με την Ψανή.
  Θαύμασα τα σκάφη που είχαν δέσει στην πλωτή εξέδρα του λιμανιού.
  Περπάτησα στο πλακοστρωμένο αναπλασμένο ιστορικό κέντρο.
  Έφτασα στην ανακαινισμένη πλατεία Παπαχαραλάμπους.
  Κοίταξα τον ευεργέτη και ΞΥΠΝΗΣΑ.
  Ο δήμαρχος ακόμα κοιμάται και ονειρεύεται;

  Μου αρέσει!

 2. Δημαρχε θυμάσαι που σε πεταξανε εξω από το γήπεδο στο Αντίρριο. Δεν έχεις δει τίποτα ακομα. Κάνε μια προσπάθεια να βγεις εξω στην περιφέρεια και θα καταλάβεις τί εστί βερίκοκο. Εσυ πιστευεις ότι στα εβδομήντα φεύγα μπορεις να βλέπεις τον κόσμο σαν σχολιαροπαιδα. Πάρε ομπρέλα τουλάχιστο για το φτύσιμο και μη χειρότερα.

  Μου αρέσει!

 3. Ας έρθει στο κρυονερι και το Γαλατα να επαναλάβει όσα μας εταζε. Σε ολη τη Χαλκεια την αλλη φορα ειχε έρθει τρίτος και καταιδρωμενος τωρα δεν θα βρεί ούτε το δικο του.

  Μου αρέσει!

 4. Στα χωριά της Χάλκειας Τρίκορφο, γαβρολιμνη, Βασιλικες δεν θα βρει τον δικό του. Στη Γαβρολιμνη είχε έρθει πρώτος με εκατον εικοσι ψηφοδελτια. Τώρα αν βρει είκοσι να ρθει και να ανάψει καντηλι στην Παναγία αν ξέρει το δρόμο να πάει.

  Μου αρέσει!

 5. Α ρε κοτσανα αθεοφοβε. Από μπροστά τσακωμοι με τον Ατρομητο και από πίσω φιλαράκια, με στόχο να φάτε τα φράγκα της Γέφυρας. Να ξέρεις ότι είναι λίγα τα ψωμιά σας, σας καταλάβαμε.

  Μου αρέσει!

 6. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό
  Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας μίλησε για το Δημοτικό έργο που μάλλον πρόκειται να κάνει!
  Υπάρχει όμως το έργο που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή και χαρακτηρίζεται από αδράνεια , αστοχίες , ρουσφέτια , σκάνδαλα, παρατυπίες ή παρανομίες .
  Στην ΔΕΥΑ έχουμε μια επιχείρηση που ήδη πήδηξαν από το καράβι δύο διευθυντές και ο Πρόεδρος. Πρέπει να ερευνηθούν τα οικονομικά της διότι παρουσιάζει τεράστια χρέη, έργα που έχουν προκαλέσει για τον τρόπο που ανατέθηκαν, συμπληρωματικές συμβάσεις σκανδαλώδεις και χρηματοδοτείται παράνομα από το Δήμο.
  Η Κοινωνική Επιχείρηση λειτουργεί με αδιαφάνεια στα οικονομικά της , δεν εφαρμόζει τους νόμους που ισχύουν σε εργασίες και προμήθειες, έχει προσλάβει προσωπικό «τα δικά μας παιδιά» (όχι αυτούς που στήριξαν το συνδυασμό απαραίτητα αλλά ρουσφέτια των αιρετών) και χρήζει ελέγχου σε όλα τα επίπεδα.
  Για τις σχολικές επιτροπές δεν λεω τίποτα γιατί θα την πληρώσουν αθώοι μαζί με τους υπεύθυνους.
  Στο Δήμο σε ότι αφορά εργασίες και προμήθειες γίνονται πλήθος αναθέσεων σε ημέτερους και όλες οι δαπάνες που δεν ελέγχονται από επίτροπο κάτω των 5.000 ευρώ χρήζουν ελέγχου. Ο Δήμος έχει προσλάβει πέντε ειδικούς συμβούλους που δεν καλύπτουν καμια ανάγκη του Δήμου αλλά είναι ρουσφετολογικές. Εχουν γίνει προσλήψεις ορισμένου χρόνου καθαρά σουσφετολογικές . Με τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας που έφτιαξε η δημοτική αρχή έφτιαξε πολλά νέα τμήματα και βόλεψε ημετέρους ως προισταμένους , έτσι πολλά τμήματα σήμερα δεν έχουν άλλους υπαλλήλους πλην του προισταμένου .
  Σε ότι αφορά τη διαχείριση του χρήματος , σπαταλήθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά την τετραετία, από τους Αντιδημάρχους ο καθένας στον τομέα του χωρίς κεντρικό σχεδιασμό για έργα ανάπτυξης. Νόστος , παζάρια, εκδηλώσεις , πολιτιστικά , αθλητικά , στολισμοί , επιχορηγήσεις, συντηρήσεις , προμήθειες , εργασίες κλπ.
  Έργα ανάπτυξης εκτός κέντρου μηδέν. Εντός κέντρου καρκινοβατούν και μάλλον θα τα κάνουν οι επόμενοι. Ο Καθένας από εμάς ας δει σε ακτίνα ενός χιλιομετρου από την κατοικία του τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια και θα καταλάβει.
  Τέλος , το μεγαλύτερο πρόβλημα του κέντρου της Ναυπάκτου είναι το κυκλοφοριακό. Η κατάσταση είναι τραγική και όλοι αγανακτισμένοι.
  Σε ότι αφορά πρωτοβουλίες σύγχρονης τοπικής οικονομίας είμαστε σε πρωτόγονη κατάσταση. Τίποτα για τη νεολαία, τίποτα για την ανεργία τίποτα για την τοπική ανάπτυξη.

  Μου αρέσει!

 7. Ο Λουκοπουλος μέχρι τα εξηνταοκτω σφουγγάριζε τον πινακα της παραπαιδει ας, τσεπωνε μαύρο και διάβαζε το φως του ολυμπιακου. Δεν ειχε φανει ποτε και πουθενά σε καμία κοινωνική εκδήλωση, διαμαρτυρία ή διεκδικηση. Ειναι αυτοπου λέμε κοιταω τη δουλειά μου και τί με νοιάζει αν καίγεται το σπίτι του διπλανού. Ξαφνικά τον ανακάλυψαν καποια λαμογια και είδαν στο πρόσωπο του τον κατάλληλο άνθρωπο για να πετυχουν τους στόχους τους. Τα καταφεραν αλλά αυτος τσιμπησε και τον κτυπησεο λεγόμενος γεροντοερωτας. Δεν είναι μικρο πραγμα απο κει που συζηταςμε τα σχολιαρόπαιδα για τον Ολυμπιακό να βρίσκεσαι στο τούνελ της κλοκοβας και να λες στον Τσιπρα να βοηθησει να πετυχει η ΝΟΣΤΟΣ και αυτός να μενει άγαλμα. Τώρα δεν τον σταματαει τίποτα. Δεν εχει καμια αισθηση ότι ολοι γελάνε μαζί του ακομακαι αυτοί που του κάνουν ντεμιναδες για την τσεπητους. Η παράσταση θα πάει μέχρι τελους η ξεφτίλα θα ειναι ολάκερη δεν μπορει να μείνει στη μέση. Από αμαθής μεταπήδησε σε ημιμαθής που είναι το πιό επικίνδυνο επιπεδο γι αυτόν αλλα κυριως για τους δημοτες.

  Μου αρέσει!

 8. Λουκοπουλε είναι αληθεια ότι ειπες μπροστά σε πολλους στο Αντιρριο ότι εμείς εδώ κάτω είμαστε αμόρφωτοι?
  Ρε ξεφτυλισμενε σκατογερε χάσου από μπροστά μας.

  Μου αρέσει!

 9. Τάκη ξυπνα δεν σε περνει άλλο. Καντην με ελαφρα πηδηματακια.μπαινεις σε ναρκοπέδιο και σου την έχουν στημένη. Ακου και δεν θα χασεις κούνα λίγο το κεφάλι σου βγες έξω να πάρεις αερα συζητα με κανένα όχι μόνο με αυτούς που σε βλέπουν σανίδα σωτηρίας τους. Σου χρωστανε αυτοιδεν τους χρωστάς. Δεν τους βλέπεις οτι μπακανιασαν από τη μάσα ξυπνααααααααααααααααά.

  Μου αρέσει!

 10. Λουκόπουλος και Μπουλές έχουν τελειώσει στη συνείδηση του Ναυπάκτιου. Από τους τρεις νεώτερους ενδιαφερόμενους πάντως, ο Γούλας έχει γνώσεις και κότσια αλλά δεν έχει λεφτά, ο Τσουκαλάς έχει λεφτά και κότσια αλλά δεν έχει γνώσεις και ο Κοτρώνης έχει Γνώσεις και λεφτά αλλά μάλλον δεν έχει κότσια. Θα στοιχημάτιζα με σιγουριά σε όποιον από τους τρείς τα είχε και τα 3. Εκτός αν συμμαχήσουν οι 2 από τους τρείς οπότε το πάω το στοίχημα και έτσι.

  Μου αρέσει!

 11. όπως και ο Μπουλές με το Λουκόπουλο, έτσι και ο Παπαθανάσης είναι τελειωμένες υποθέσεις για το Ναυπάκτιο. Έχει κατέβει τρείς φορές και τις 2 τελευταίες έχει χάσει, σκέψου τώρα που είχε 3 στο συμβούλιο και δεν έμεινε κανένας. Τού πήρε και ένα σημαντικό κομμάτι ο Τσουκαλάς και τον τελείωσε.

  Μου αρέσει!

 12. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: Η Μαρία , συναλλάσσεται με τον Καρακώστα προκειμένου να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο λιγδιάρης της έδωσε στοιχεία να επιτεθεί στον δεξιό Σύψα, με αντάλλαγμα να γίνει ομιλήτρια στην πλατεία Φαρμακη την 25η Μαρτίου!! Τέτοιες αλλαξοκωλιές μόνο αυτοί μπορούν. Είναι γεγονός η σχέση Τάκη και Μπουλέ προκειμένου να μείνουν μόνοι στο γήπεδο! Ευτυχώς ο κόσμος δεν τρώει σανό.

  Μου αρέσει!

  1. έχουν χάσει την σημασία τους οι λέξεις. Ηθική η Μαριώ που καταδικάστηκε για ψευδορκία; Ξέρεις πολλούς που έχουν καταδικαστεί από δικαστήρια;; Έννοια σου και η κοινωνία τα παρακολουθεί και έχει δική της ζυγαριά ηθικής.

   Μου αρέσει!

 13. Μεσ στο κακομουτρεικο επεσε μαυρη διψα κρασι επαραγγειλανε από το Γιαννη Συψα κι εκεινος τους προμηθευσε κρασι και μια τεντα καιστο καζινο ετρεξε μηπως και τουρθη ρεντα Καθως τα κουτσοπινανε με αφθονο μουσχουδι Καρακωσταίοι και λοιποι το ριξαν στο τραγουδι Της φυλακης τα σιδερα είναι για τους Μπουλεδες κι ο Τσουκαλας ο Ντινοσ μας είναι για τους καφεδες» Φωνάζουνε για το χορο τον βλαχοκοτρωνια κι εκεινος αποκριθηκε «ανοιγω αλλα πανια» καπακι εκαλεσανε τον Μπλιαφα να συνδραμει μα αυτος ολοι το ξερουνε μυαλο δεν εχει δραμι Με τουτα τα ευτραπελα και με καμποσα αλλα την αγελαδα στραγγιξαν δεν εχει άλλο γαλα κι η πολι εμαραζωσε κι εγινε ριμαδιο τα λιγα σπιτια ητανε παντα κακο χωριο.

  Μου αρέσει!

 14. Η Ζιαμπάρα ο Μπουλές ο Παναγόπουλος και ο Ζαιμης καταδικάστηκαν στο πρωτοδικείο γιατί είπαν οτι ο Δενδραμής έπεσε και έσπασε το χέρι του. Δεν κατηγορήθηκαν για πλαστογραφία, δεν κατηγορήθηκαν για αρπαχτή για φάγωμα δηλαδή δημοσίου χρήματος. Για αυτά ο Φράγκος έχει πάει στο δικαστηριο και ο Σύψας έχει καταδικαστεί από την κοινωνία. Υπάλληλοι λένε οτι δίνανε δανεικά στον Σύψα για να ζήσει μέχρι που ό Σύψας έφερε την Νόστος. Μετά την Νόστος ο Σύψας έγινε άρχοντας. Αν δεν είναι έτσι γιατί ο Σύψας δεν απάντησε καθαρά στην Ζιαμπάρα που τον στρίμωξε για τα οικονομικά της Νόστος; Καθαρός ουρανός δεν φοβάται ούτε μπερδεύει τα αντικειμενικά μαθηματικά με την καθαρόαιμη λογιστική αλλά λέει τρεις το λάδι τρεις το ξύδι.

  Μου αρέσει!

 15. Έφτασες στην ουσία. Παρακολούθησε και την πορεία. Ο Καρακώστας με πτυχία στην πολιτική εκπαίδευση (μέχρι και στη Ρωσία πήγε εκπαιδευόμενος) έχει βαθύ πολιτικό αισθητήριο. Μέχρι το 2010 έχτιζε το πολιτικό του μέλλον χτυπώντας τον Παπαθανάση (εύκολος στόχος και δικαίως τον χτυπούσε) του ξεφύτρωσε όμως ο Καλλικράτης και μαζί του ο Μπουλές. Ο Μπουλές του πήρε όλο αυτό που έχτιζε πάνω σε σαθρά θεμέλια. Ο Μπουλές έβαλε ταφόπλακα στον Καρακώστα να γίνει δήμαρχος. Αυτό δεν θα το συγχωρέσει ποτέ ο Καρακώστας στον Μπουλέ, από εκεί βγαίνει όλο το μίσος του για τον Μπουλέ. Καλά εκπαιδευμένος όμως ο Καρακώστας έκανε τρίπλα, έβγαλε στη σέντρα τον Τάκη (άφθαρτος και αγαπητός) και έτσι έγινε ο Καρακώστας δήμαρχος στη θέση του δημάρχου. Καλά εκπαιδευμένος ο Καρακώστας όμως ξέρει ότι πρέπει να ντοπάρει τον Τάκη για να μην λυγίσει μπροστά στον θυμό του κόσμου που πλεον καταλαβαίνει οτι εξαπατηθηκε και έβγαλε για δήμαρχο μια μαριονέτα του Καρακώστα. Πως ντοπάρει ο Καρακώστας τον Τάκη; Έχει δημιουργήσει ένα κλειστό κύκλωμα, μια αυλή που κάθε μέρα κολακεύουν τον Τάκη βρίζοντας τον Μπουλέ. Μαζί με τον Μπουλέ την πληρώνει και η Ζιαμπάρα. Ο καλά εκπαιδευμένος Καρακώστας ξέρει ότι η Ζιαμπάρα του είναι επικίνδυνη γιατί είναι νέα σε ηλικία, ξέρει άριστα τα δημοτικά, ξέρει να μιλάει και να γράφει, και το κυριότερο δεν φοβάται να μιλήσει, δεν υπολογίζει κανένα κόστος, δεν λυγίζει. Ο καλά εκπαιδευμένος Καρακώστας ξέρει καλά οτι η Ζιαμπάρα δεν είναι Σμπούκη και την πολεμάει από τότε που πολεμάει τον Μπουλέ, πιο βρώμικα όμως. Αυτά συζητιούνται κάθε μέρα από το πρωι στο γραφειο δημάρχου και ο Τάκης κάθεται και ακούει.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.