η λιτή ανακοίνωση του Γιάννη Νταουσάνη στα λιβελογραφήματα και στη βρώμικη κιτρινίλα ντόπιων «μέσων μαζικής αποβλάκωσης»

Μην σας φανεί παράξενο, άν μέχρι τις εκλογές θα βλέπετε διάφορες δημοσκοπήσεις βγαλμένες μέσα από τις «τσέπες»  τους …  Δεν είναι  «εκτιμήσεις», αλλά θα τολμούσαμε να πούμε ότι είναι αποτέλεσμα ύποπτων  «συναλλαγών»  για παραπλάνηση της κοινής γνώμης και πιο συγκεκριμένα  αυτών που δεν έχουν δική τους κρίση και παρασύρονται από τέτοιου είδους λιβελογραφήματα...  
Ο μόνος που αντέδρασε μέχρι στιγμής από τους υποψηφίους δημάρχους, ήταν ο κ. Γιάννης Νταουσάνης, με την παρακάτω ανακοίνωσή του: 

«Τελευταία διαβάζουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της πόλης μας διάφορα σενάρια για το ποιοι θα επικρατήσουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο δήμο μας. Σενάρια κατευθυνόμενα, που σαν μοναδικό στόχο έχουν να επηρεάσουν τους συμπολίτες μας ανάλογα με τα εξυπηρετούμενα συμφέροντα. 
Όμως θα εκτεθούν και θα εκπλαγούν ανεπανόρθωτα από τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στις 26  Μάη, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας βλέπει και αντιλαμβάνεται πολύ καλά το τι συμβαίνει γύρω της, όλοι ξέρουν τι έχει γίνει, ή τι δεν έχει γίνει τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, ποιος έκανε ή δεν έκανε σημαντικό έργο -υπάρχει δηλαδή μέτρο σύγκρισης- και οι ψηφοφόροι θα σκεφτούν πολύ ποιόν θα ψηφίσουν αυτή τη φορά.
Αυτό που έχει σημασία, είναι να εκλεγεί δήμαρχος κάποιος που θα έχει όραμα, εμπειρία, γνώσεις, υπομονή και επιμονή, όρεξη για δουλειά και θα είναι αποφασισμένος να αφιερώσει τον εαυτό του στο Δήμο και να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι αυτοί που θα συμμετέχουν στις εκλογές για να προσφέρουν στον τόπο και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον και τις καρέκλες.
Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι οι συμπολίτες μου θα ψηφίσουν σωστά και αυτή τη φορά δεν θα επηρεαστούν από τα διάφορα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια.»
Γιάννης Νταουσάνης 
υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας

ΣΧΕΤΙΚΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

«δημοσιογραφική κιτρινίλα και πλύσεις εγκεφάλων! εσεις θα πάρετε ???»

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.