Εμεις fake-news ΔΕΝ θ’ αναρτήσουμε ποτέ στις ιστοσελίδες μας~ εδώ θα διαβάζετε μόνον ΑΛΗΘΕΙΕΣ


Kάπως έτσι περίπου συμβαίνει και στην δική μας πόλη και στην δική μας επαρχία.

Εργα, έργα, έργα, φάτε κόσμε έργα !!!  Φάτε να χορτάσετε, αλλά προσέξτε να μην βαρυστομαχιάσετε και σας τρέχουνε ….

Είπαμε, εκλογές έρχονται αλλά εδώ τόχουν παρακάνει !!!   Αυτό τι σημαίνει για όσους διαθέτουν μυαλό, γνώση, αλλά και μνήμη? Δεν σημαίνει πως κάποιοι που μας τα σερβίρουν όλα αυτά, μας θεωρούν πρόβατα για να μην πω και «βλάκες»  ???  Καλά τόσα χρόνια στην ίδια πόλη ζούμε όλοι εμεις, έργο της προκοπής δεν είδαμε όχι από τούτους τους σημερινούς μόνον, αλλά κι από άλλους που πέρασαν κι έφυγαν…   Και ως δια μαγείας σήμερα μας  «ξεφουρνίζουν» απ’ τον αγαπητό μας δήμο ένα κατεβατό ολόκληρο με καταιγισμό έργων!!!   Καλά ρε παιδιά, πού και γιατί τα κρύβατε 5 χρόνια τα τόσα πολλά σας έργα και δεν μας τα δείχνατε έστω και σε φωτογραφίες τότε, αλλά μας τα παρουσιάσατε όλα μαζί τώρα που τελειώνει η θητεία σας;;;  Τι έγινε ; ξαφνικά ήρθαν τα εκατομμύρια που βλέπατε στα οράματά σας, ήρθαν λέγω ξαφνικά τώρα και δεν έχετε που να τα πρωτο-δώσετε ;;;;

Και  τι θέλετε δηλαδή τώρα, να σας πιστέψουμε; Ε, όχι εμεις ΔΕΝ θα σας πιστέψουμε, Οχι!!!  Δεν πείθετε κύριοι τον απλό εχέφρωνα φορολογούμενο πολίτη, πως να το κάνουμε δηλαδή! Πείθετε εικονικά, βέβαια μόνον αυτούς που  «έγλειψαν»   ένα μικρό κομματάκι από την  «τούρτα»  που τους πετάξατε…  Τα προσωπικά συμφέροντα δηλαδή θα σας χειροκροτήσουν και μόνον αυτά!  Εμεις οι λοιποί δημότες της Ναυπακτίας (που δεν θέλουμε την εύνοιά σας, αλλά  θέλουμε μόνο Ανάπτυξη) θα σας χλευάσουμε όχι μόνον  για την απραξία των 5 χρόνων σας, αλλά και για αυτή καθαυτή την κοροϊδία σας προς εμας!!! Την ανταμοιβή σας θα την λάβετε μέσα από την κάλπη φυσικά λίαν προσεχώς!!!

ΔΕΙΤΕ  ΤΩΡΑ  ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ  ΦΡΑΣΗ ΠΑΝΤΑ   «Συνεχίζουμε, αλλάζουμε»   – ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ, ΨΑΞΤΕ  ΝΑ  ΒΡΕΙΤΕ  ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ……


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΑΡΜΟΔΙΟΥ  >>>    ΕΔΩ
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

4 σκέψεις σχετικά με το “Εμεις fake-news ΔΕΝ θ’ αναρτήσουμε ποτέ στις ιστοσελίδες μας~ εδώ θα διαβάζετε μόνον ΑΛΗΘΕΙΕΣ

 1. Οριστικό !!! Εντάχθηκε στο Intereg το Τουριστικό καταφύγιο Ναυπάκτου


  (το έχουν ανεβασει το βιντεακι στις 13/2/2019 ξανα & το ξαναπαιζουν κατα καιρούς ξανα και ξανα και ξανα ……) !!!!!!!!!


  Σπουδαία μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή,αφού σύμφωνα με πληροφορίες οριτικοποιήθηκε η ένταξη του Τουριστικού καταφυγίου Ναυπάκτου στο πρόγραμμα Ιntereg Ελλάδας-Ιταλίας 2014-2020 προϋπολογισμού 1.980.000 ευρώ.Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο έργο που θα υλοποιηθεί από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δυναμικότητας 60-100 σκαφών,χωροθετημένο στην ανατολική πλευρά της πόλης στο σημείο της εμποροπανήγυρης.

  Για το σκοπό αυτό άλλωστε συνεδρίασε στα Ιωάννινα η επιτροπή παρακολούθησης του έργου,κάνοντας σχετικές ανακοινώσεις.

  Την ικανοποίησή του,εξέφρασε στο άκουσμα της είδησης μέσα από τον λογαρισμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου και αντιδήμαρχος Αντώνης Φράγκος,ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια,τόσο τον περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα,όσο και τον εντεταλμένο του προγράμματος Intereg περιφερειακό σύμβουλο κ.Χρήστο Μπούνια,ο οποίος το ενέταξε.

  Πλέον η Ναυπακτία με το έργο αυτό μπαίνει δυναμικά στον Ναυτικό χάρτη καθιστώντας την πόλο έλξης και τουριστικής ανάπτυξης

  Τα ευχάριστα βεβαίως νέα είχε προεξοφλήσει ο κ. Φράγκος μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ κάνοντας αναφορά στο γεγονός.


  το δημοσιευεμα ειναι απο το nafpaktia.news
  που προφανώς πήρε εντολη απο τον δήμο, να το ανεβαζει συνεχως
  και μεχρι τις εκλογές…….


  Φάε φάε κόσμε σανό …………..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ FAKE NEWS :

  27/02/2019 apo» nafpaktianews.gr

  Η Ναύπακτος αλλάζει-Μεγάλη συμμετοχή εταιρειών στη δημοπρασία για την ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου
  ****************************************************************************************8

  Δεκατρείς Τεχνικές Εταιρείες από όλη την Ελλάδα κατέθεσαν προσφορά στην δημοπρασία για την ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου, προϋπολογισμού 2.580.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Την Τετάρτη 6 Μαρτίου θα ανοιχτούν οι προσφορές και θα γίνει γνωστός ο ανάδοχος και η έκπτωση με την οποία θα εκτελεστεί το έργο. Η τελική υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη των εργασιών αναμένεται τον Μάιο, αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

  Το έργο, που θα αλλάξει τη μορφή του κέντρου της πόλης, ενισχύοντας τον χαρακτήρα της καστρούπολης, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία (οι μελέτες ξεκίνησαν από το 2016) και αφού εξασφάλισε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις (Κ. Α. Σ. κλπ) μπαίνει στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του.

  Ταυτόχρονα:
  Στο Ξενία έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εργασίες για την μετατροπή του σε τουριστικό – πολιτιστικό πολυχώρο, με χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή του στους 18 μήνες (χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, Δήμος Ναυπακτίας).
  Στην τελική φάση για την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολήπτη, βρίσκεται το «πολιτιστικό μονοπάτι» στην Καστρούπολη και αναμένεται η έναρξη των εργασιών μέσα στον Μάρτιο, με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.
  Για τον πεζοδιάδρομο στο Γρίμποβο, ολοκληρώθηκε, επιτέλους, η πολύπλοκη διαδικασία των εγκρίσεων και αναμένεται η χρηματοδότησή του από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η δημοπράτηση του έργου.
  Για το τουριστικό καταφύγιο στο Γρίμποβο, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ, προχωρά η διαδικασία για τη χρηματοδότησή του από το πρόγραμμα Interreg.
  Η ανάπλαση με δημιουργία πλατείας στην Αγία Παρασκευή είναι στην διαδικασία των εγκρίσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες (αναμένεται χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader).
  Τα πεζοδρόμια μετά από τον Σκα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και χρηματοδότηση του Δήμου.
  Η αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου της Παλαιοπαναγιάς έχει ξεκινήσει με ορατά τα πρώτα αποτελέσματα.
  Στο γήπεδο του Λυγιά έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι για την ποιότητα του χλοοτάπητα, με σύγχρονα μηχανήματα, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και αναμένεται η οριστική παραλαβή του. Παράλληλα αναμένεται η έγκριση από την Γ.Γ.Α. της συνολικής αναβάθμισης του γηπέδου με νέα αποδυτήρια, κερκίδες, φωτισμό, περίφραξη, χώρο στάθμευσης και καφέ προϋπολογισμού 600.000 ευρώ (πρόγραμμα Φιλόδημος).
  Η αποκατάσταση του νοτιοανατολικού τμήματος του Κάστρου και η ανάδειξη των κρηνών στην καστρούπολη, έργα της Εφορείας Αρχαιοτήτων, αναμένουν χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader.
  Η πρόταση για δημιουργία ανοικτού κέντρου Εμπορίου, με τη συμμετοχή του Εμπορικού συλλόγου και δεκάδων επιχειρήσεων του κέντρου, που προβλέπει αναπλάσεις από την οδό Κορυδαλλέως (ΚΕΠ) μέχρι το Δημαρχείο, αναμένει την έγκρισή της από το αντίστοιχο πρόγραμμα.
  Ο Δήμος Ναυπακτίας με ίδια μέσα τελειώνει την διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου στην «ξεχασμένη» (μέχρι τώρα) Βρύση της Αγάπης, στον κοινόχρηστο χώρο απέναντι από το Δασαρχείο και θα συνεχίσει σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο την διαμόρφωση – ανάδειξη του αλσυλλίου στο Γρίμποβο. Η αναβάθμιση της πίστας ΒΜΧ στο αλσύλλιο έχει κατατεθεί για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Leader.
  Τα γήπεδα στα σχολεία, γεμάτα από παιδιά κάθε απόγευμα, ολοκληρώνονται με τη διαμόρφωση του προαυλίου στο 3ο Γυμνάσιο.
  Το Ειδικό Σχολείο, μια σοβαρή υποδομή για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, προχωρά και αναμένεται η ολοκλήρωσή του, αποδεικνύοντας ότι η Ναυπακτία έχει ευαισθησίες.
  Η δημοπρασία για 14 νέες παιδικές χαρές (σε όλες τις εργατικές κατοικίες, στο Κεφαλόβρυσο, στο ΞΕΝΙΑ και σε πολλές κοινότητες) βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης τον επόμενο μήνα.
  Η αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού της Ναυπάκτου βρίσκεται στο τέλος της, οπότε εξασφαλίζεται η καθαρότητα στις θάλασσες της πόλης μας.
  Τον επόμενο μήνα αναμένεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ του νέου προεδρικού διατάγματος για τους όρους δόμησης και τις χρήσεις γης στον παραδοσιακό οικισμό της Ναυπάκτου, κατοχυρώνοντας την αύξηση των συντελεστών δόμησης αλλά και την προστασία του χαρακτήρα της πόλης. Ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εκπόνησης του Γ.Π.Σ. του πρώην Δήμου Ναυπάκτου.
  Συνεχίζουμε, αλλάζουμε:
  Η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, η ανάδειξη της καστρούπολης και του θαλάσσιου μετώπου – σημαντικά εργαλεία για την τουριστική ανάπτυξη – ήταν είναι και θα είναι στο κέντρο της προσοχής του Δήμου Ναυπακτίας. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μακροπρόθεσμου σχεδιασμού. Οι προσπάθειες ξεκίνησαν εδώ και χρόνια και ήρθε η ώρα να αποδώσουν καρπούς. Η καλή συνεργασία των αιρετών με τις υπηρεσίες του Δήμου, η επιμονή στους στόχους, ο καθημερινός αγώνας όλων, φέρνει αποτελέσματα.

  DHMOSIEYTHKE EDO >>>>>>>>>

  http://www.nafpaktianews.gr/%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%8D%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE/


  ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ …..

  ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!!!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ :

  Η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟΥΝ!

  ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ
  ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ …….

  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ …..???

  ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ»
  ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ !!!

  ΚΙ ΑΪΝΤΕ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΣ ΤΙΣ …ΛΑΣΠΕΣ !!!

  Μου αρέσει!

 4. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ :

  Η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟΥΝ!

  ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ
  ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ …….

  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ …..???

  ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ»
  ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ !!!

  ΚΙ ΑΪΝΤΕ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΣ ΤΙΣ …ΛΑΣΠΕΣ !!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.