Εξαιρετικοί άνθρωποι, εκλεκτά στελέχη, σπουδαίοι συμπαραστάτες στο πλευρό του Ντίνου Τσουκαλά για την διεκδίκηση του δήμου Ναυπακτίας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

η πρώτη επίσημη παρουσίαση από τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο έγινε σήμερα με την ακόλουθη ανακοίνωση και πρόκειται για την κυρία Γεωργία Δούνη που συμπαρατάσσεται στο ψηφοδέλτιο του Ντίνου Τσουκαλά:

«Είναι και χαρά και τιμή μου να παρουσίασω στην τοπική μας κοινωνία έναν προς έναν τους ανθρώπους που επέλεξαν να συατρατευθούν μαζί μας σε αυτό τον ωραίο αγώνα για το Δήμο Ναυπακτίας και να συμμετέχουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιό μας!!! Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη τους!! Και επειδή οι κυρίες πάντα προηγούνται, θα ήθελα να ξεκινήσω με την κ. Δούνη Γεωργία, η οποία γεννήθηκε στη Ναύπακτο και μεγάλωσε στη Δάφνη Ναυπακτίας. Είναι κόρη του Λεωνίδα Δούνη με καταγωγή από τα Δουνέικα Ανάληψης Ν.Αιτωλ/νίας και της Σταματίας Στεργίου με ρίζες από την Ήπειρο. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Ναύπακτο. Ασχολείται ενεργά με την ποίηση και τη συγγραφή παρακολουθώντας σεμινάρια δημιουργικής γραφής, εκδίδοντας ποιητικές συλλογές και δημοσιεύοντας έργα της σε εφημερίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι μητέρα τριών παιδιών και το όραμά της είναι μια πιο ανθρώπινη πόλη.»
Ντίνος Τσουκαλάς
υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.