Ναύπακτος 2019, καθ’ οδόν προς τις δημοτικές εκλογές

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Δίπλα μας σε αυτή την ωραία προσπάθεια και ο Θανάσης Γιαννόπουλος!! Γεννήθηκε στη Ναύπακτο, μεγάλωσε και ζει στην Παλαιοπαναγιά Ναυπακτίας. Είναι γιος του Χρήστου Γιαννόπουλου, με καταγωγή από τον Παλαιόπυργο Ναυπακτίας και της Μαρίας Γιαννοπούλου.
Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο ΤΕΛ Ναυπάκτου (ηλεκτρονικός) το 1995. Από το 1998 έως 2000 εργάστηκε στον ΟΤΕ. Το 2000 κατετάγην στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠ.ΕΘ.Α. (Πολεμική Αεροπορία) ως Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα με εξειδίκευση στα τηλεπικοινωνιακά συστήματα και ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας. Τον Οκτώβριο του 2018 παρακολούθησε το πιστοποιημένο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Πολιτικές διαχείρισης Περιβάλλοντος» στο ΕΚΔΔΑ (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης)».
Ντίνος Τσουκαλάς
υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ντίνο Τσουκαλά, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς, αυτής του της προσπάθειας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν σαν πρώτη τους επιδίωξη να υπηρετούν το ανθρώπινο στοιχείο. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του υποψηφίου Δημάρχου και αν η βούληση του ναυπακτιακού λαού το επιτρέψει, να συμμετάσχω και εγώ υπό την σκέπη του, στη τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής μας. ….ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…!!!»

Θανάσης Γιαννόπουλος
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.