Ναύπακτος ~ κάποιοι δεν την θέλουν και της λερώνουν τ’ όνομα…

Βγάλτε τα μάτια σας και στα τσακίδια, αλλά η Ναύπακτος τι σας φταίει ???
τα σκουριασμένα μυαλά και η υπανάπτυξη σταμάτησαν το έργο!

Κάποιος  πρώην  θεσμικός  «αρουραίος»   λένε έκανε μια καταγγελία και  σταμάτησαν τα έργα που πραγματοποιούνται στην παραλιακή της Παλιοπαναγιάς.  «Ωραία πράγματα», αλλά όχι και πρωτάκουστα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λέει η σοφή ρήση κι αυτό έχει την απόλυτη εφαρμογή και σε υπερθετικό βαθμό στον τόπο μας δεκαετίες τώρα. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δηλαδή, για να αφανιστεί  ο αντίπαλος. 

Κι ένας εχέφρων και λογικός άνθρωπος θα αναρωτηθεί :   

1)   Καλά και γιατί κάποιος να θέλει το κακό στον ίδιο του τον τόπο?  Τι έχει να κερδίσει κάνοντας κακό στην πόλη, τον τουρισμό της, τον πολιτισμό της και κακοποιώντας εν τέλει και τ’ όνομά της παγκοσμίως;   

2) Και ποιοί κάνουν κουμάντο στην περιοχή;  –  Ο δήμος φυσικά  και κατ’ επέκταση η Περιφέρεια. Αυτοί δηλαδή πού’χουν  και το «μαχαίρι και το πεπόνι» !  

3) Και γιατί όταν άρχιζε το επίμαχο έργο, δεν είχαν προκύψει οι εν λόγω «παρανομίες»  του καταγγέλοντος  «αρουραίου»  και ξαφνικά  οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες τις ανακάλυψαν στο μεσοδιάστημα κατασκευής του  και επι πλέον μεσούσης και της προεκλογικής περιόδου ;;;

4)  Και ποιοί διέκοψαν τις εργασίες επισκευής του δρόμου, αφήνοντας ενα έργο ημιτελές και άκρως επικίνδυνο;    –  Μα ασφαλώς οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, αφού αν ήθελαν θα είχαν ξεπεράσει τα οποιαδήποτε γραφειοκρατικά εσκεμμένα ίσως εμπόδια.  Και μη μου πείτε πως ολόκληρος περιφερειάρχης  δεν θα μπορούσε να λύσει το θέμα ακόμα και μ’ ενα τηλέφωνο!  Μη τρελαθούμε κιόλας…  Στο Ελλαδιστάν δυστυχώς ζούμε!

Τι προκύπτει όμως απ’ όλα αυτά;  

Πως είμεθα άξιοι της μοίρας και της τύχης μας, που  έναν όμορφο τόπο τον έχουμε στην αφάνεια και πληγωμένο απ’ τη μιζέρια και την ανατολίτικη νοοτροπία όλων αυτών που έχουν τις τύχες του  στα χέρια τους, αλλά όμως και τεράστια ευθύνη σ’ αυτούς που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.

Ας αφήσουν λοιπόν  κάποιοι όψιμοι δημοτικο-πολιτικοί χαμαιλέοντες  ενθεν κι ένθεν τις  καταγγελίες για το ποιός φταίει για το συμβάν, γιατί τα κροκοδείλια δάκρυά τους δεν πείθουν κανέναν, είναι μόνο για προσωπική τους προβολή και θα πέσουν στο κενό. Και φυσικά η κάλπη θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά.  Έλεος  πια με τους πολιτικούς απατεώνες απ’ όποια παράταξη κι αν  προέρχονται … 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.