Ναύπακτος 2019, καθ’ οδόν προς τις δημοτικές εκλογές

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Με το συνδυασμό μας συστρατεύεται και η Κωνσταντίνα Πιστιόλη (γεν. 1983), η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Την τελευταία πενταετία έχει εγκατασταθεί και δραστηριοποιείται στην Ναύπακτο. Η Κωνσταντίνα είναι κάτοχος τίτλου επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης στην Παιδοψυχιατρική, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επίσης κατέχει πτυχίο Νηπιοβρεφοκόμων – Παιδοκόμων και πτυχίο βοηθού Βρεφονηπιοκόμων. Σήμερα βρίσκεται στη διαδικασία της πρακτικής άσκησης, στο ΔΙΕΚ Ναυπάκτου και σε κρατικό παιδικό σταθμό της Ναυπάκτου. Επίσης έχει πολύ καλή γνώση σε θέματα υπολογιστών και μιλάει Αγγλικά. Δραστηριοποιείται ενεργά σε Ευρωπαικά θέματα και συμμετέχει σε ευρωπαικούς πολιτικούς οργανισμούς.
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας (φωτογράφος) στο Αγρίνιο. Επίσης ως άτομο με ιδιαίτερη κοινωνική αλλά και καλλιτεχνική ευαισθησία, η Κωνσταντίνα Πιστιόλη, ασχολείται με τον εθελοντισμό. Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία σε διάφορες οργανώσεις εκ των οποίων και στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Στα χόμπι της μεταξύ άλλων, είναι η καλλιτεχνική φωτογραφία, οι αγιογραφίες με ελαιογραφία, κολύμπι και αλεξίπτωτο πλαγιάς (paragliding) ως μέλος της αερολέσχης Αγρινίου.»
Ντίνος Τσουκαλάς
υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.