Ναύπακτος 2019, καθ’ οδόν προς τις δημοτικές εκλογές

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ!!!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ :

Δήμαρχος, έτος 2019

Ο Δήμαρχος εν έτει 2019 πρέπει να είναι ακτιβιστής και λειτουργός _ να μάχεται, να υπερασπίζεται, να τολμά, να σχεδιάζει, να διεκδικεί, να απαιτεί, να ακούει, να συνθέτει, να φροντίζει, να επιβλέπει, να υλοποιεί, και να συμπορεύεται με τους πολίτες του.

Ακτιβιστής και λειτουργός είναι ο δήμαρχος, που δραστηριοποιείται άμεσα στα προβλήματα της κοινωνίας και πορεύεται με τη συμμετοχική παρουσία των πολιτών. Η μετά των εκλογών Ναύπακτος και Ναυπακτία, πλην της αξιοποίησης της ομορφιάς και του πολιτισμού της, οφείλει να διεκδικήσει, με απόλυτη διαφάνεια (αντιστοιχία μελέτες /κόστη) την υλοποίηση έργων μεγάλης αναπτυξιακής σπουδαιότητας, όπως: _ υλοποίηση έργων οδοποιίας, _ ολοκλήρωση του έργου αποχέτευσης, _ αξιοποίηση των δημοτικών χώρων, _ διευθέτηση των χειμάρρων Βαριάς και Σκα, _ λειτουργία του αεροδρομίου του Αράξου καθημερινά όλο το χρόνο με στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, _ τουριστική δημοσιότητα του αρχαιολογικού χώρου στα Ελληνικά της Βελβίνας, _ ελάφρυνση του κόστους του δημότη για ανταποδοτικές υπηρεσίες με ορθολογική διαχείριση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, σεβασμός και ανάδειξη των προτάσεων των δημοτών με συμμετοχική δημοκρατία και άλλα.

Είναι προτάσεις και στόχοι που έχει καταθέσει έγγραφα και σε ανύποπτους χρόνους ο συμπολίτης μας, Γιάννης Νταουσάνης.

Συντασσόμενη με τους στόχους αυτούς για μια Ναύπακτο με Νέα Πορεία τα επόμενα χρόνια, απαντώ θετικά στο κάλεσμά του για έναν από κοινού αγώνα και καταθέτω, τη βιογραφική μου πορεία, ώστε να με γνωρίσετε, δηλώνοντας ότι θα συμμετάσχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Συνδυασμό <Νέα Πορεία>.

_ Ονομάζομαι Φωτεινή – Τόνυ (Μάνθου) ΡΗΓΑ , είμαι Δικηγόρος, Ναυπάκτια και από γονείς Ναυπάκτιους. Είμαι παντρεμένη, έχω ένα γυιό, διαθέτω ελληνική και γαλλική υπηκοότητα και μιλώ γαλλικά και αγγλικά.

Μετά τη Νομική Σχολή (Πανεπιστήμο Αθηνών), πραγματοποίησα μεταπτυχιακές σπουδές Διοικητικού και Ευρωπαικού Δικαίου (Πανεπιστήμιο ULB, Βρυξέλλες), και D.E.A. Διεθνείς Προοπτικές _ πολιτικών επιστημών _ και D.E.S.S στο Δίκαιο Ανάπτυξης και Εξαγωγών, (Πανεπιστήμιο Paris V _ Παρίσι). Υπότροφος, παρακολούθησα Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο στη Διεθνή Ακαδημία της Χάγης (Διεθνές Δικαστήριο Χάγης, Ολλανδία).

Εργάστηκα στη Γενική Δ/νση  Μεταφορών στην Eυρωπαική Επιτροπή (Βρυξέλλες / Βέλγιο), και ως Νομικός Σύμβουλος  στην εταιρία Συμβούλων GREENSOFT  S.A.R.L. (Παρίσι) και στη Νομική Υπηρεσία  της Τράπεζας SOFINCO  BANK (Παρίσι / Γαλλία). Δίδαξα στο Κέντρο Ανθρωπιστικών Επιστημών (Αθήνα ) Ιδιωτικό διεθνές Δίκαιο. Υπήρξα Ειδικός Εμπειρογνώμων του  Υπουργείου  Εργασίας  (1993) στα Ευρωπαικά Προγράμματα  για την Ανάπτυξη των Νήσων του Αιγαίου. Εργάστηκα ως νομικός στη Γουινέα του Ισημερινού (Μαλαμπό / Αφρική) (2010) στις ρήτρες των πετρελαικών συμβολαίων.  Το 2008 συνδιοργάνωσα, με τη γαλλική εταιρία <GLOBAL FORUM> στο Ζάππειο Μέγαρο (Αθήνα) το μοναδικό συνέδριο για την Ελλάδα <GLOBAL FORUM Νέων Τεχνολογιών> με συμμετοχή ευρωπαικών και αμερικάνικων εταιριών. Συμμετέχω σε διάφορα ευρωπαικά forum και σε ευρωπαικά κινήματα συνδιαμόρφωσης μιας Ευρώπης δημοκρατικής.

__________________________________

Nαύπακτος, εκλογές 2019.

Ονομάζομαι Φοίβος ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ , μεγάλωσα στη Ναύπακτο από μητέρα και παππούδες Ναυπάκτιους. Αποφοίτησα από το καναδικό λύκειο του Πανεπιστημίου University of Winnipeg (Winnipeg), και σπούδασα Ψυχολογία και Πληροφορική. Μιλώ αγγλικά και γερμανικά.

Κατά τη θητεία μου στον ελληνικό στρατό , παρακολούθησα το πρόγραμμα ΥΕΑ και υπηρέτησα ως ΔΕΑ σε μονάδα παραγωγής φαρμάκων, όπου μου ανατέθηκε η μηχανογράφηση και η ασφάλεια της και μέχρι σήμερα συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ακτιβιστικά και εθελοντικά. Εργάστηκα ως βοηθός του διευθυντή στο σταθμό LepantoRTV, αγαπώντας και υλοποιώντας νέες τεχνολογίες και σχεδιάζοντας τόσο τα γραφικά όσο και τη ροή του προγράμματος μαζί με τους τεχνικούς (1994). Υπήρξα βασικό (τεχνικό) στέλεχος στο διαφημιστικό γραφείο «Διαφημιστική Δημιουργία» (1995). Ταυτόχρονα εντάχθηκα στη διαδικτυακή κοινότητα GRnet, και δημιουργήσαμε μια υποομάδα, την κοινότητα «HellenicNet (mIRC.gr)» (1996) όπου ήμουν διαχειριστής διακομιστή. Εργάστηκα ως βασικό στέλεχος της Αμερικανοκαναδικής εταιρείας Syndorhosting (1997) , και ως βασικό στέλεχος της εταιρείας Canadian Linux Systems με αντικείμενο την ανάπτυξη και φιλοξενία ιστοσελίδων (1998).

Εργάζομαι στον τομέα της πληροφορικής και ταυτόχρονα στη <γνωσιακή επιστήμη>, που μελετά και επεξεργάζεται την νόηση διεπιστημονικά, και συμμετέχω στο TEDx του Πανεπιστημίου Πειραιά και σε εργαστήριο για τις λειτουργίες του εγκεφάλου.

Με το κείμενο αυτό, καταθέτω τις γνώσεις μου, την εμπειρία, την ενέργειά μου, την αγάπη μου για τη Ναύπακτο και ανταποκρίνομαι στη πρόσκληση της <Νέας Πορείας>, (συνδυασμός Γιάννη Νταουσάνη), να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, πάντα με σεβασμό και διαφάνεια στους στόχους για ομορφότερη και πιο δημοκρατική Ναύπακτο μέσω της τεχνολογίας.

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.