ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ~ μια επαρχία με ατέλειωτες φυσικές ομορφιές, αλλά με παντελώς ανίκανους δημοτικούς άρχοντες …


Οταν σας τα λέμε να μας ακούτε… Οι άνθρωποι που κάθησαν στο τιμόνι της  Ναυπακτίας την τελευταία δεκαετία, την πήγαν πίσω 50 χρόνια…
Ακούστε  τον πρόεδρο της κοινότητας του Γαλατά, τον πόνο και την αγωνία του για την εγκατάλειψη της κοινότητάς του, καθώς επίσης και το ανάθεμα που  βγάζει για την νυν και πρώην δημοτική αρχή,  σε μια δραματική  εξομολόγηση στην κάμερα του Βασίλη Δελημάρη, σήμερα!

Ψεύτες  κι  «απατεώνες» αποκάλεσε  -και με το δίκο του – αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν αρνητικά  την ψήφο των συγχωριανών του τα τελευταία δέκα σχεδόν χρόνια.  Ενα μεγάλο  «μπράβο»  κι εκ μέρους της ιστοσελίδας μας, στον γενναίο πρόεδρο της κοινότητας Γαλατά Ναυπακτίας, που είχε το θάρρος να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους!!!

Εμεις σας το φωνάζουμε μήνες τώρα, πως οι άνθρωποι αυτοί που βρέθηκαν στο τιμόνι της Ναυπακτίας 5 χρόνια τώρα αλλά και πριν, την πήγαν 50 χρόνια πίσω. Κάποιοι συμφωνούσαν μαζί μας, κάποιοι  όχι….  Ας πάρουν τώρα και οι δύσπιστοι την απάντηση από πρώτο χέρι,  απ’ τον πλέον αρμόδιο μάρτυρα.
Από τα πολλά αρνητικά ευτράπελα πού συνέβησαν στην περιοχή αυτή, να σας ξαναθυμήσουμε  μόνον ένα:   Το νερό που τους έδιναν μέσ’ στο κατακαλόκαιρο πέρσι, για  να πιούν οι άνθρωποι της κοινότητας  Γαλατά αλλά και των πέριξ :

Ανάστατος ο Γαλατάς για τα ποντίκια στο νερό
Ναυπακτία: Ποντίκια βρέθηκαν στο δίκτυο ύδρευσης του Γαλατά!
ΣΟΚ! ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ; Νερό που περνούσε από ψόφια ποντίκια έπιναν …
ΣΟΚ! Υγειονομική βόμβα : Νερό με ποντίκια έπινε ο Γαλατάς …
Τι γράφουν οι εφημερίδες για τα ποντίκια στο νερό ύδρευσης της κοινότητας Γαλατά

Υ.Γ.   ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΔΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ…

Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

3 σκέψεις σχετικά με το “ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ~ μια επαρχία με ατέλειωτες φυσικές ομορφιές, αλλά με παντελώς ανίκανους δημοτικούς άρχοντες …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.