ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~ ο συνδιασμός του υποψηφίου δημάρχου Ντίνου Τσουκαλά, ανακοινώνει τον εκπρόσωπο τύπου

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Εκπρόσωπος Τύπου και επιστημονικός συνεργάτης της Δημοτικής μας Παράταξης, αναλαμβάνει ο εκλεκτός συμπολίτης Δημήτρης Παπαναστασόπουλος. Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έκανε τα Μεταπτυχιακά του (Masters) στο Πανεπιστήμιο Drexel της Φιλαδελφίας των ΗΠΑ, στο Πανεπιστήμιο UCL τoυ Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ πήρε τον τίτλο του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου από το Imperial College London. Εργάζεται στο σχεδιασμό δημοσίων έργων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφέρεια Ηπείρου, ασχολείται και με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιωτικές εταιρείες με αντικείμενο την Ανάπτυξη και τον Τουρισμό, ενώ συμμετέχει και στις έρευνες υδρογονανθράκων στην Δυτική Ελλάδα. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Ναυπάκτου στην Τεχνική και Οικονομική Υπηρεσία.
Τον καλοσωρίζουμε και τον ευχαριστούμε!!!»
Ντίνος Τσουκαλάς
υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας

και η ανακοίνωση  για την προσχώριση του ανεξάρτητου Γιάννη Σπυρόπουλου:

«Σημαντική για το Συνδυασμό μας η παρουσία στο ψηφοδέλτιό μας του Γιάννη Σπυρόπουλου!!! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαβρολίμνη και ζει στη Ναύπακτο με τη σύζυγό του Σπυριδούλα Λειβαδίτη και τα δυο τους παιδιά. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στη Νάπολη της Ιταλίας και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, που άπτονται του αντικειμένου του. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως Μηχανικός Περιβάλλοντος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σήμερα ασχολείται με την εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει με την εμπειρία του το τεχνικό γραφείο των παιδιών του στη Ναύπακτο. Όντας κοινωνικά ευαίσθητο άτομο συμμετέχει σε διάφορες θέσεις ευθύνης συλλογικών φορέων. Είναι Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας και πιστεύει πως η εποχή του «κατόπιν ενεργειών μου» όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η φυγή προς τα εμπρός που χρειάζεται ο τόπος πρέπει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής δράσης και είναι στο χέρι μας..«

Ντίνος Τσουκαλάς
υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας
Advertisements

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.