Ο Ντίνος Τσουκαλάς δίνει προτεραιότητα στην τουριστική ανάπτυξη της Ναυπακτίας

«Η προσέλκυση επισκεπτών στο Δήμο Ναυπακτίας σε 12μήνη βάση, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του στρατηγικού μας σχεδιασμού που θα συμβάλλει στην αύξηση του παραγόμενου πλούτου σε αυτόν τον τόπο, συνεπώς και στην ανάπτυξη και την προοπτική του. Γιατί η ανάπτυξη και η δημιουργία πλούτου, συνεπώς η αύξηση του εισοδήματος των πολιτών της περιοχής, θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας, θα οδηγήσουν σε ένα πολύ καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει πολλά και σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που αν αξιοποιηθούν σωστά θα οδηγήσουν στα αποτελέσματα που περιγράφουμε παραπάνω, τόσο στο παραλιακό του μέτωπο, όσο και στην ορεινή του ζώνη. Οι όμορφες παραλίες μας, ο μοναδικός βράχος της Βαράσοβας, η Ευηνολίμνη, το Χάνι Μπανιά, τα Λουτρά Στάχτης, ο Αγραπιδόκαμπος, τα εντυπωσιακά περιπατητικά μονοπάτια, τα πανέμορφα Μοναστήρια και οι μοναδικές Εκκλησιές μας, οι σημαντικοί Αρχαιολογικοί μας χώροι, τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που μπορούν να αναβαθμιστούν σε γεγονότα εθνικού και διεθνούς επιπέδου (Ναυμαχία), είναι μερικά από αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία εφόσον αναδειχθούν σωστά από τη Δημοτική Αρχή θα αποτελούν τον πόλο έλξης του Εγχώριου και Διεθνούς Τουρισμού στο διηνεκές.
Και βέβαια η δημιουργία ενός φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος θα συμβάλλει ακόμη περισσότερο στο να δημιουργηθούν και νέες υποδομές (πχ μαρίνα, ξενοδοχειακές μονάδες), που θα συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου!! Σε αυτή τη λογική θα κινηθεί η δική μας Δημοτική Αρχή…»

Ντίνος Τσουκαλάς

Υποψ. Δήμαρχος Ναυπακτίας

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.