Η Ναύπακτος χωρίς ΤΕΙ ~ κούφια δελτία τύπου άνευ σημασίας και ουσίας από τον δήμο, κάνουν μόνο προεκλογικό κρότο…


ΚΡΏΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΟΦΙΜΙ…

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ:


Απόφαση της Σύσκεψης της επιτροπής του Δήμου Ναυπακτίας για το Τ.Ε.Ι.

Δήμος Ναυπακτίας

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ναύπακτος τ.κ. 303 00
Τηλ.: 26343 60102
Fax: 26343 60116
e-mail: info@nafpaktos.gr
Ναύπακτος 12-04-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Σε σύσκεψη της επιτροπής του Δήμου Ναυπακτίας για το Τ.Ε.Ι. που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Τετάρτη 10 Απριλίου, αποφασίστηκε ότι:
Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καταργεί το τμήμα του ΤΕΙ στη Ναύπακτο και το μεταφέρει στην Πάτρα, υπαγόμενο μάλιστα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη!
Ζητούμε την απόσυρση της πρότασης που αφορά στην Αιτωλοακαρνανία και απαιτούμε την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, με έδρα στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει πέραν των προβλεπόμενων σχολών στο Νομό και τα τμήματα που έχουν έδρα στην Πάτρα και υπάγονται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Η ίδρυση του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου στη Ναύπακτο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ισοδύναμο της μέχρι τώρα ύπαρξης ενός επιτυχημένου τμήματος Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και δεν αρκεί να αντισταθμίσει τη μη ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με τμήμα/τα και στην πόλη της Ναυπάκτου.»

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η Ναύπακτος χωρίς ΤΕΙ ~ κούφια δελτία τύπου άνευ σημασίας και ουσίας από τον δήμο, κάνουν μόνο προεκλογικό κρότο…

 1. Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ναυπακτίας

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
  Ναύπακτος τ.κ. 303 00
  Τηλ.: 26343 60102
  Fax: 26343 60116
  e-mail: info@nafpaktos.gr

  Ναύπακτος 12-04-2019

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  57204008_336709777200370_691535600611753984_nΕνημέρωση σχετικά με τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ναυπακτίας, είχε ο Δήμαρχος κ. Τάκης Λουκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σιαμαντάς από τον Συντονιστή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Μάρκο Μυκωνιάτη.
  Τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου λειτουργούν υποδειγματικά, γεγονός που έχει αναγνωρισθεί από την Δημοτική Αρχή αλλά και το σύνολο των δημοτών, που εμπιστεύεται τα παιδιά του σε καταρτισμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
  Οι εγκαταστάσεις αλλά και οι εκσυγχρονισμένοι προαύλιοι χώροι των σχολείων δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφαλές για την αξιολόγηση των 450 παιδιών που συμμετέχουν στις δομές.
  Συζητήθηκαν επίσης και καινοτόμες δράσεις που θα μπορούσαν στο μέλλον να πραγματοποιηθούν.
  Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Ναυπακτίας έχουν αναγνωρισθεί ως κορυφαίες δομές έπειτα από ελέγχους που πραγματοποιηθεί όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας, τη συμμετοχή παιδιών αλλά και τις καινοτομίες.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.