Δήμος Ναυπακτίας και ΔΕΥΑΝ~ προεκλογικά παίγνια προς άγραν ψήφων…

Την περασμένη Κυριακή, 7η Απριλίου, συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο της Ναυπακτίας. Ένα από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και μάλιστα εγκρίθηκαν ομόφωνα ήταν το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΔΕΥΑΝ και του δήμου Ναυπακτίας για την «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης περιοχής Παλαιοπαναγιάς Ναυπάκτου».
Προφανώς είναι και αυτό ένα από τα έργα για τα οποία με υπερηφάνεια μιλάει η απερχόμενη δημοτική αρχή της Ναυπακτίας. Μόνο που η δημοσίευση του σχετικού πρακτικού από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κρύβει μια μικρή λεπτομέρεια. 

Αποκαλύπτει ότι η συμφωνία είχε κλείσει από το Μάρτιο του 2018 και ότι το σχέδιο της σύμβασης ήταν έτοιμο για να συζητηθεί από τον Αύγουστο του 2018. Τουλάχιστον αυτό γράφει επάνω το ίδιο το προσχέδιο που ενσωματώνεται στην απόφαση.
deyan palaiopanagia apofasi
Και αυτό μπορεί να σημαίνει:
  • ή ότι η δημοτική αρχή το κράτησε σκόπιμα στο συρτάρι για να είναι ένα φρέσκο νέο παραμονές των εκλογών καθώς και να είχε υπογραφεί νωρίτερα ενδεχομένως δεν θα είχαν αρχίσει καν τα έργα.
  • ή ότι για κάποιο άλλο λόγο υπήρχε εμπλοκή στην έγκριση της σύμβασης που λύθηκε μετά το εσωτερικό ξεκαθάρισμα στην Ενωτική Πρωτοβουλία και καθώς έγινε σαφές ότι μένει και ισχυροποιείται η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κυρία  Σμπούκη.
Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις ή  «εξηγήσεις» .  Σε κάθε περίπτωση πάντως ότι κυρώνεις ένα σχέδιο σύμβασης ετεροχρονισμένα, αλλάζεις και τις ημερομηνίες, δείχνεις πονηριά και σκοπιμότητα. Είναι μεν λεπτομέρεια αλλά ενδεικτική κι έχει το δικό της νόημα…

s o u r c e  

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.