Εν όψει του καλοκαιριού ετοιμάζονται πυρετωδώς οι παραθαλάσσιοι δήμοι, ο δικός μας ???

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ...
ΔΕΙΤΕ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ …
Το θέμα των παραλιών και οι θάλασσες είναι θέμα προτεραιότητας για δήμους που  θέλουν να γίνονται έλξη τουρισμού. Ο δικός μας θέλει στα λόγια να συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία αυτή, όμως στη πράξη δεν έχει δημιουργήσει καμιά μα καμιά απολύτως υποδομή. Κι ας μην επανέλθουμε σε παλιότερες καταγγελίες όπου οι ακαθάριστες παραλίες εν μέσω καύσωνα που ήταν στεγνές από νερό ή  οι καμπίνες για τους λουόμενους που απουσίαζαν κι απουσιάζουν παντελώς.
Με αφορμή λοιπόν τις προετοιμασίες που κάνουν πολλοί παραθαλάσσιοι δήμοι και που θέλουν να επικαλούνται την ανάπτυξη αλλά και τον τουρισμό,
σταθήκαμε σήμερα στις προετοιμασίες δήμου που θα πρέπει να είναι φωτεινό παράδειγμα και για τον δικό μας.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ:      «Προ των Πυλών βρίσκεται το καλοκαίρι και όπως κάθε χρόνο αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες στις παραλίες του Δήμου μας!Φέτος στις παραλίες Νέας Κίου, Τημενίου, Μύλων και Κιβερίου θα τοποθετηθούν για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμΕΑ στη θάλασσα, ένας διάδρομος με ειδικό κάθισμα, μία ντουζιέρα, ένα πακέτο τηλεμετρίας, ένας φωτοσυναγερμός, αποδυτήρια, και μία χημική τουαλέτα»
Είναι αυτό που βλέπετε πιο επάνω στη φωτογραφία.
ΕΡΩΤΗΣΗ:   Ο δικός μας δήμος πέντε χρόνια τώρα, τι υπηρεσίες και τι ευκολίες έχει δώσει στην ευπαθή αυτή κατηγορία των συνανθρώπων μας  σ’ αυτόν το τόπο?   Απολύτως μα απολύτως καμία!

Και να πάμε εν συντομία τώρα και στο θέμα της  καθαριότητας της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχή μας κι ας δούμε το μηχάνημα που χρησιμοποιούν όλοι οι δήμοι που επικαλούνται την ανάπτυξη και τον τουρισμό (που κάνει μόνον στα λόγια δυστυχώς ο δικός μας).
Δείτε στις πιο  κάτω φωτογραφίες το μηχάνημα οδοσάρωσης  που ήδη έχει  ενταχθεί  στο στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας πολλών δήμων  που σχετίζονται με την ανάπτυξη και τον τουρισμό, δείτε το:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εδώ γιατί δεν το έχουμε; Οι απαντήσεις μπορεί να είναι:   α) διότι θέλουμε εργατικό δυναμικό πολλών ατόμων για ψηφοθηρικούς φυσικά λόγους κι ας  «βρωμάει»  η πολιτεία όλη και   β) τα λεφτά πρωτίστως πρέπει να πηγαίνουν  στα λεγόμενα ψευτο-κοινωνικά εφέ των  «άρτων και θεαμάτων» προς τέρψιν του αιθεροβάμονος κοινού, δηλ. πιάσ’ το αυγό και κούρευτο…  Αυτή δυστυχώς ήταν και είναι η νοοτροπία όλων αυτών που έπιασαν στασίδι στο δήμο μέχρι και σήμερα. Μη ξεχνούμε τους πακτωλούς χρημάτων που δαπανήθηκαν ή και «φαγώθηκαν» για κατασκευές έργων που σήμερα είναι παντελώς άχρηστα. Ας μην τα αναφέρουμε ένα προς ένα, όλοι μας τα γνωρίζουμε. Δυστυχώς μ’ αυτή τη νοοτροπία δεν μπορεί να επικαλούμαστε ούτε την ανάπτυξη, αλλά ούτε και τον τουρισμό. Είμαστε καταδικασμένοι σαν πόλη και σαν επαρχία να συνεχίσουμε παρέα με τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση, τη στιγμή που άλλες γειτονικές πόλεις μας αφήνουν πίσω δεκαετίες και τελευταία μας παίρνουν ακόμα και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Είθε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να πρυτανεύσει η λογική στον καθένα από εμάς που θα πάμε στις κάλπες και να ψηφίσουμε με γνώμονα το γενικό καλό της Ναυπακτίας κι όχι το προσωπικό μας συμφέρον.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.