Πήξαμε στα παραμύθια και στους σχεδιασμούς επι σχεδιασμών με τα εκατομμύρια να τρέχουν σαν ποτάμι …

Συνεχίζουν να μας παρουσιάζουν έργα που είναι στα χαρτιά ή που πρόκειται να γίνουν στο μέλλον σαν τετελεσμένα και σωτήρια!  Δεν τολμούν όμως να βάλουν την υπογραφή τους στα λιβελογραφήματά τους κι ούτε  να μας πουν ονόματα των εταιρειών που αναλαμβάνουν τις εκτελέσεις με πρωτοκολλημένα έγγραφα αποφάσεων και υπογεγραμμένα εκατέρωθεν.  Γιατί όλα αυτά;;;  Μα απλούστατα διότι είναι προεκλογικά τεχνάσματα κι αποβλέπουν αποκλειστικά και μόνον στην κλοπή της ψήφου του δημότη.

Τρώνε τα λυσσακά τους για να κρατηθούν στις καρέκλες τους και τάζουν λαγούς με πετραχήλια παντού. Πληροφορίες λένε πως θα προσφύγουν και σε συνεργασία με άλλες παρατάξεις κάποιων υποψηφίων δημάρχων  με εξασθενημένες εκλογικά δυνάμεις…  Σκαρφίζονται κάθε λογής τεχνάσματα για να μπορέσουν να ξανα-κυβερνήσουν τη Ναυπακτία. Θα τους κάνετε τη χάρη;;;  Και απευθυνόμαστε  στους συνδημότες μας της ορεινής και όχι μόνο Ναυπακτίας.  Αν φίλοι μας θέλετε να έχετε την μοίρα της τελευταίας δεκαετίας με τους ανίκανους να σας περιπαίζουν, ε τότε ξανα-σταυρώστε τους, αλλά μην ξανα-διαμαρτυρηθείτε… Θα είστε άξιοι των επιλογών σας και της μοίρας σας!
ΔΕΙΤΕ  ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ «ΣΕΝΤΟΝΙ»  ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ  «ΕΡΓΟ»  ΤΟΥΣ,  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤ’  ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ : 
Δήμος   Ναυπακτίας
«Υπογράφηκε η σύμβαση για το «πολιτιστικό μονοπάτι»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ναύπακτος τ.κ. 303 00
Τηλ.: 26343 60102
Fax: 26343 60116
e-mail: info@nafpaktos.gr

Ναύπακτος 24-04-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Υπογράφηκε η σύμβαση για το «πολιτιστικό μονοπάτι»
Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες στο έργο προϋπολογισμού 530.000 ευρώ

Υπογράφηκε την Τρίτη 23 Απριλίου, στο γραφείο του δημάρχου, από τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο και εκπρόσωπο της εταιρείας που θα εκτελέσει το έργο, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «πολιτιστικό μονοπάτι στην καστρούπολη της Ναυπάκτου» προϋπολογισμού 530.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο» και τον δήμο Ναυπακτίας. Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και αποτελούν ένα ακόμη βήμα στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την ανάδειξη της καστρούπολης, της Ναυπάκτου.
Η διαδρομή ξεκινά από το οικόπεδο Παπαχαραλάμπους προς την Μεγαλομάτα, στο Βεζύρ τζαμί ανεβαίνει στην Τσαούς ντάπια φθάνει στο ρολόι και την Ωραία ντάπια, ενώ από την άλλη πλευρά μέσα από τα σοκάκια του κάστρου φθάνει στα Μποτσαρέικα.
Ο Τάκης Λουκόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η δουλειά όλων αυτών των χρόνων και ο σχεδιασμός του δήμου, αποδίδει καρπούς. Άλλο ένα έργο, συμπληρωματικό των παρεμβάσεων που σχεδιάσαμε στην Ναύπακτο, ξεκινά. Σε δύο μήνες θα ακολουθήσει και η ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου και της πλατείας Παπαχαραλάμπους. Όταν λέμε ότι η Ναύπακτος αλλάζει, το εννοούμε με έργα που υλοποιούνται και άλλα που έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Δεν είναι μόνο το ΞΕΝΙΑ και το έργο που εκτελείται εκεί αλλά το σύνολο των παρεμβάσεων μας που θα αναβαθμίσουν την ζωή των κατοίκων και την εμπειρία των επισκεπτών της πόλης μας».
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ακολούθησε η επιτόπια επίσκεψη για τον σχεδιασμό της υλοποίησης του έργου.

Σύντομη περιγραφή παρεμβάσεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.