Πανέτοιμη η «Νέα Πορεία» του Γιάννη Νταουσάνη για τις εκλογές

«Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο σήμερα το μεσημέρι ο συνδυασμός μας ΝΕΑ  ΠΟΡΕΙΑ, που απαρτίζεται από αξιόλογους συμπολίτες μας, που θέλουν να προσφέρουν και να υπηρετήσουν τον δημότη του δήμου Ναυπακτίας.»

ο Υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας ~ Γιάννης Νταουσάνης

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

6 σκέψεις σχετικά με το “Πανέτοιμη η «Νέα Πορεία» του Γιάννη Νταουσάνη για τις εκλογές

 1. Κατέθεσε τον συνδυασμό του στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου ο Ανδρέας Κοτσανάς

  https://i1.wp.com/www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2019/05/59632838_400130140842378_7538305780785610752_n.jpg?resize=696%2C522&ssl=1

  Με ενθουσιασμό και με σύνθημα αυτό που άλλωστε έχει και το λογότυπο της παράταξης και το οποίο είναι “Πάμε Μπροστά Με συνέπεια και Αμεσότητα” κατέθεσε πριν λίγα λεπτά το συνδυασμό του στο πρωτοδικείο Μεσολογγίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρεάς Κοτσανάς.Το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου περιλαμβάνει τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, 42.Το ποσοστό των γυναικών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι 42.8% (18 γυναίκες αντί 17) και ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων ειναι τα 43 έτη.

  Τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα το πρωί.

  Μου αρέσει!

 2. “Μαζί για το Τρίκορφο”:Συνδυασμός που διεκδικεί το τοπικό του Τρικόρφου Ναυπακτίας.

  https://i1.wp.com/www.nafpaktianews.gr/wp-content/uploads/2019/05/59584700_10217917684149704_1383491476658323456_n-1.jpg?resize=696%2C397&ssl=1

  Ανακοινώθηκε ο συνδυασμός και το λογότυπο της παράταξης με το όνομα «Μαζί για το Τρίκορφο» για την τοπική κοινότητα του Τρικόρφου Ναυπακτίας.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές διεκδικούμε το δικαίωμά μας στην προσφορά. Έχουμε την διάθεση και είμαστε ανοικτοί να συνεργαστούμε με όλους εκείνους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια όνειρα για την ανάπτυξη του τόπου μας και την βελτίωση της καθημερινότητάς μας . Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ενεργά με στόχο να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το χωριό μας.

   Ο συνδυασμός μας στηρίζεται στην κοινή δράση ανθρώπων με τις ίδιες ευαισθησίες και όνειρα για τον τόπο μας ανεξάρτητα από πολιτικούς χώρους που ο καθένας ανήκει.
  

  Ζητάμε την ψήφο σας για την τοπική κοινότητα του Τρικόρφου Ναυπακτίας. Σας θέλουμε όλους «Μαζί για το Τρίκορφο» που γεννηθήκαμε , μεγαλώσαμε και ζούμε με τις οικογένειες μας.

  Αναλυτικά τα ονόματα του συνδυασμού μας:

  Γιαβρούτα Κατερίνα του Χρήστου

  Γιαβρούτας Ανδρεάς του Νικολάου

  Δελημάρη Μαγδαληνή του Νικολάου

  Δελημάρης Αντώνης του Ιωάννη

  Κυρίτση Ευγενία του Φωτίου

  Κυρίτσης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου

  Μυλωνάς Χρήστος του Γεωργίου

  Πρέντζας Μιχαήλ του Ανδρέα

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Δύναμη-Συνέπεια-Προοπτική: Συνδυασμός που διεκδικεί το τοπικό της Δάφνης

  Ένας εξαιρετικά δυναμικός συνδυασμός έχει δημιουργηθεί για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου, 2019. Με άτομα τα οποία αποδεδειγμένα διαθέτουν εμπειρία, ικανότητα και γνώση για να διαχειριστούν την τύχη του τόπου μας.
  Το όνομά του «ΔΥΝΑΜΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», «για μια ομαλή και μεθοδική συνέχιση επίλυσης προβλημάτων που αφορούν την Τοπική Κοινότητα Δάφνης Ναυπακτίας», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Υποψήφιοι θα είναι οι:

  Γιαννόπουλος Χρήστος
  Μηνόπουλος Βασίλης
  Μητσόπουλος Δημήτριος
  Μητσοπούλου Παναγιώτα
  Παπαγεωργίου Μαρίνα
  Πλούμη Γεωργία
  Τυροπάνη Ιωάννα
  Τυροπάνης Παντελής

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς ο Τ. Φλώρος-Ικανοποίηση για το ψηφοδέλτιο

  Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας Τάσος Φλώρος. Έχοντας από κοντά επαφή με τους κατοίκους της περιοχής εισπράττει άμεσα τον παλμό του τι ζητά η κοινωνία, το ποια προβλήματα αντιμετωπίζει, αλλά και το πως περπατά η δική του υποψηφιότητα. Στους κόλπους της παράταξης επικρατεί πολύ καλό κλίμα καθώς θεωρείται πως με το πέρασμα των ημερών όλο και περισσότεροι κοιτούν με καλό μάτι την πρόταση που καταθέτει ο συνδυασμός «Νέα εποχή για τη Δωρίδα».

  Πιο συγκεκριμένα τις ημέρες των εορτών του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στα χωριά Ερατεινή, Τολοφώνα, Τριζόνια, παραλία Σεργούλας, Μαραθιά, Μοναστηράκι, Καστράκι, Ευπάλιο, Κροκύλειο, Πενταγιούς, Αρτοτίνα, Λιδωρίκι, Πεντάπολη, Μαλανδρίνο, Αμυγδαλιά, Κόκκινο, Κάλιο κ.α. και συνομίλησε με Δωριείς, αλλά και επισκέπτες της παραλιακής και Ορεινής Δωρίδας.

  Στόχος του, όπως τονίζει διαρκώς στις συνομιλίες με τους συμπατριώτες του, είναι να καταγράψει τα προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα να «ξεκλειδώσει» την μηχανή της ανάπτυξης του τόπου, που δεν είναι άλλη από τη νέα γενιά. Ο συνεχής διάλογος ενισχύει επικοδομητικά τον σχεδιασμό του προγράμματός του κ. Φλώρου, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα προέλθει από την συνεργασία με όλους τους Δωριείς.

  Οι δύο άξονες όπως προαναφέρθηκαν – καθημερινότητα και ανάπτυξη- αποτελούν και τον κορμό του προγράμματος του συνδυασμού «Νέα εποχή για τη Δωρίδα», καθώς

  1. η ποιότητα ζωής απαιτεί την επίλυση σημαντικών ζητημάτων διαβίωσης όπως το οδικό δίκτυο, η ύδρευση, η διαχείριση απορριμάτων. Οι παραλείψεις και οι ανάγκες πολλές, όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της Δωρίδας που βλέπουν τα χωριά να ερημώνουν.
  2. Η παροχή κινήτρων στους νέους αποτελεί καίριο και επιτακτικό αίτημά τους. Οι θέσεις και οι προτάσεις τους προς τον κ. Φλώρο θα αποτελέσουν μέρος του προγράμματός του. Μερικές από αυτές η επέκταση των νέων τεχνολογιών στην περιοχή, η ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, ο τουρισμός, οι νέες καλλιέργειες καθώς και ο εκσυγχρονισμός και η υποστήριξη των κτηνοτροφικών μονάδων.

  Αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι της παράταξης έχουν ρίξει το κυρίως βάρος των ενεργειών τους στη στελέχωση του ψηφοδελτίου, κάνοντας τις τελευταίες κινήσεις. Κατά την άποψη του κλειστού πυρήνα των συνεργατών του κ. Φλώρου τα πράγματα στο συγκεκριμένο κεφάλαιο πήγαν πάρα πολύ καλά, σε σημείο μάλιστα που πολλοί, όπως λένε, όταν δουν την τελική λίστα των υποψηφίων της παράταξης θα εκπλαγούν. Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, ταυτόχρονα επεξεργάζεται και τις βασικές αρχές του προγράμματος το οποίο βρίσκεται στην τελική του μορφή, δίνοντάς το στη συνέχεια στους δημότες της Δωρίδας. Πεποίθηση του ιδίου, αλλά και των υπολοίπων μελών της παράταξης, είναι ότι ο κόσμος έχοντας βιώσει την επί δύο θητείες διοίκηση της παρούσας δημοτικής αρχής θα αναζητήσει μία εναλλακτική πρόταση διοίκησης, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τα πεπραγμένα των τελευταίων 8 ετών, ελπίζοντας πάνω στη συγκεκριμένη συγκυρία η πρόταση του Τ. Φλώρου να θέλξει όσο το δυνατόν περισσότερους.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Στις 36 οι επίσημες υποψηφιότητες του Τ. Λουκόπουλου-Αύριο γνωστοί οι υπόλοιποι

  Στην τελική ευθεία και η παράταξη της δημοτικής αρχής, η Ενωτική Πρωτοβουλία, η οποία κλείνει σταδιακά και το δικό της ψηφοδέλτιο. Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Ταξιάρχη Σούζα, προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας, ενώ χθες Πέμπτη έδωσε στη δημοσιότητα άλλα πέντε ονόματα φτάνοντας συνολικά τα 36.

  Αναλυτικά η λίστα των έως σήμερα γνωστών υποψηφίων περιλαμβάνει τους εξής 36:

  1. Αδραχτάς Νικόλαος
  2. Αναγνωστοπούλου Δήμητρα (Μιμίκα)
  3. Αρβανίτη Γεωργία
  4. Βασιλόπουλος Τάκης
  5. Γιαννούλου Αναστασία (Νατάσα)
  6. Γούπιου Χρυσούλα
  7. Δημητρόπουλος Νίκος
  8. Δημητροπούλου Γεωργία- Ιωάννα
  9. Θεοφάνης Ανδρέας
  10. Κανέλλος Χαράλαμπος (Μπάμπης)
  11. Καραγιάννης Χρήστος
  12. Καρακώστας Κώστας
  13. Καραλής Γεώργιος
  14. Κονίδας Παναγιώτης
  15. Κωνσταντέλλου-Κάκκου Κωνσταντίνα
  16. Κωστογιάννης Νίκος
  17. Λάγαρη Καγκάνη Μαρία-Νέττα
  18. Λαλοπούλου Μαρία
  19. Μπίτσιος Πάνος
  20. Πατσαούρας Βασίλης
  21. Πευκιανάκη Μαρίνα
  22. Πλούμη Λένα
  23. Πολιτόπουλος Βασίλης
  24. Πολονύφης Αντώνης
  25. Σαλούρος Ευάγγελος
  26. Σαφιολέα Αναστασία (Σάσα)
  27. Σιαμαντάς Γεώργιος
  28. Σκαλτσάς Σπύρος
  29. Σκαρλάτος Γρηγόρης
  30. Σμπούκη Αγγελική
  31. Σούζας Ταξιάρχης
  32. Σταμάτη Μαρία
  33. Σταυροπούλου Λαμπρινή
  34. Φουσέκας Σωτήρης
  35. Χασάπης Ευθύμιος
  36. Χρυσανθοπουλος Λάμπρος

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.